gel o zamanşimdi anladım
combo yaptım diyosunmigrenim tuttu
pms de var
gel o zaman
combo yaptım diyosun
eğlenceli şeyler konuşalım geçer.geçiyor mu be ne zaman geçiyor
mix oldu yani buhranlardayım
benim geçmedi hala bilmiyorumgeçiyor mu be ne zaman geçiyor
mix oldu yani buhranlardayım
eğlenceli şeyler konuşalım geçer.
var maalesef,bakıcaz artıkkaynen aynen sende sıkıntı var mı
buggün 4. günkaç gün olmuştu
Karmakarışık daha doğrusu karmaşıklaştıran bir ilişkim var. Sanki aramızda mesafe olması yetmiyormuş gibi dış kapının dış mandalları müdahale etmeye çalışıyorlar bize.ne sıkıntın var kuzum =)
sana ne olduvar maalesef,bakıcaz artıkk
buggün 4. gün
pms döneminde bu kadar depresyona girmeyi nasıl başarıyosunuz.
benim işler karışık boşversana ne oldu
ah bi bilseeekkpms döneminde bu kadar depresyona girmeyi nasıl başarıyosunuz.
Karmakarışık daha doğrusu karmaşıklaştıran bir ilişkim var. Sanki aramızda mesafe olması yetmiyormuş gibi dış kapının dış mandalları müdahale etmeye çalışıyorlar bize.Anlayıştan uzak bir aileye hatta sülaleye sahibim. Bu yüzden herşey arap saçı oluyor... Bunun dışında da var ufak tefek sorunlar ama temel sorun bu şimdilik
benim başlamadan önce bi başlıyor bitene kadar kafamı kuma gömüyorumohoo benim daha başlamadı bile
diğer problemlerle birleşince herhalde
Hoş geldin dertliler topiğineKarmakarışık daha doğrusu karmaşıklaştıran bir ilişkim var. Sanki aramızda mesafe olması yetmiyormuş gibi dış kapının dış mandalları müdahale etmeye çalışıyorlar bize.Anlayıştan uzak bir aileye hatta sülaleye sahibim. Bu yüzden herşey arap saçı oluyor... Bunun dışında da var ufak tefek sorunlar ama temel sorun bu şimdilik
benim başlamadan önce bi başlıyor bitene kadar kafamı kuma gömüyorum
Çok süper olur! Herhangi bir sıkıntı durumunda bas tuşa hooooop boşverdin bileeee...beynime takmama butonundan istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?