Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ağzına vururum

totoma da vursana
Takmayacaksın dicem ama takmaya devam edeceksin o zaman sen bi git kendini buz gibi duşa at da gel, ha ne dersin?

eski kocamı takıyorum
ya sevilmek istiyorum ilgi istiyorum
o kadar açım ki ilgiye 1 yıldır
aklımdan kötü şeyler geçiyor o yüzden suçlu hissediyorum bebişim
oh söyledim rahatladım

eski kocamı takıyorum
ya sevilmek istiyorum ilgi istiyorum
o kadar açım ki ilgiye 1 yıldır
aklımdan kötü şeyler geçiyor o yüzden suçlu hissediyorum bebişim
oh söyledim rahatladım
Sana hakettiğin değeri vermedi, ve seni kaybetti. Bak 'eski' diyosun kendi ağzınla. Onun eksik bıraktığı şeyi tamamlayacaksın elbette. Biri tamamlar belki, belli mi olur ki? Bundan sonra önünde çok daha güzel zamanlar olacak, en azından kafan rahat olacak. Aklından geçen şeyler sana kötü geliyodur belki? Belki de normal şeylerdir o geçenler? Kendine eziyet etme, eski eşinin seni ve güzel bir ilişkiyi haketmediği, herşeyi kendisinin mahvettiği yeterince açık kuzum, bence bu yüzden kendine yüklenme artık.

bana göre kötü olduğu kesin bak burdaki kızlar da diyorlar boşuna üzüyorsun kendini diye
normalde arkadaşlarım da yerinde olsam aldatmıştım vs diyolar
gerçekten sadece kağıt üstünde hafta sonları seviştiği biri gibi olmuştum artık

gel ben seni severim

şakayı bırakırsak boşanma evresi bitince sevme sevilme yönünden zorluk çekeceğini düşünmüyorumm

gel bana
senin bu adama karşı bağlılığının tek sebebi ilgi açlığı zaten yoksa böyle bir hanzoyla olmazdın

tespitlerinizi öpeyim

evet ondan bekledim o da hiç vermedi ilgiyi sağolsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…