bekleyince vermiyorlar işte
Hala evliyken başka tarafa kaymak hoş olmazdı elbet, ama bak bir yola girdin; daha önce de dediğim gibi, belli ki seni mutlu etmiyor ve etmeyecek; geri dönme.. Tamamen bittikten sonra artık dilediğini yapabilirsin. Sana değer veren ve hissettiğin ilgisizliği şefkati ile tamamlayan biri çıkabilir karşına ve bir şeyler yaşayabilirsin.bana göre kötü olduğu kesin bak burdaki kızlar da diyorlar boşuna üzüyorsun kendini diye
normalde arkadaşlarım da yerinde olsam aldatmıştım vs diyolar
gerçekten sadece kağıt üstünde hafta sonları seviştiği biri gibi olmuştum artık
artık boşanacağınız için aldatma durumu olmaz, ayrılıyorsunuz zatenhiç mi korkmaz insan bu kadın ilgiyi dışarıda arayacak diye
sen bu adamı yarın bigün aldatırsın yaşlı dediklerinde olmaz diyodum da içimden geçmiyor değil artık
ben de sevilmeyihak etmiyor muyum yani.
Hala evliyken başka tarafa kaymak hoş olmazdı elbet, ama bak bir yola girdin; daha önce de dediğim gibi, belli ki seni mutlu etmiyor ve etmeyecek; geri dönme.. Tamamen bittikten sonra artık dilediğini yapabilirsin. Sana değer veren ve hissettiğin ilgisizliği şefkati ile tamamlayan biri çıkabilir karşına ve bir şeyler yaşayabilirsin.
Baktın kendine güvenine çok zarar veriyor, o zaman da bir terapist yardımı alırsın.
Konularına yorum yapan birçok kişi iyiliğini istiyor ve senin göremediklerini görerek yorum yapıyor. O yüzden kulak vermekte yarar var canım
artık boşanacağınız için aldatma durumu olmaz, ayrılıyorsunuz zaten
sevmeyi hak etmemekle ne alakası var adamın kendi sorunları var besbelli. Bugün eski konularına baktım adam bağıra bağıra evlenme benle demiş resmen. Sorun sende değil seçiminde, yanlış kişiyi seçmişsin evlenmek için
olmaz ya ayrılıyosunuz ama çekişmeli boşanacaksan problem olabilir.birileriyle görüşsem konuşsam problem olmaz mı yani
zaten 6 ay oldu ayrılalı
mahkemede kullanabilir öğrenirse, bence sen resmi olarak bitmesini bekle garanti olsunbirileriyle görüşsem konuşsam problem olmaz mı yani
zaten 6 ay oldu ayrılalı
olmaz ya ayrılıyosunuz ama çekişmeli boşanacaksan problem olabilir.
mahkemede kullanabilir öğrenirse, bence sen resmi olarak bitmesini bekle garanti olsun
kafan rahat eder
Neden olsun ki? Olmaz.birileriyle görüşsem konuşsam problem olmaz mı yani
zaten 6 ay oldu ayrılalı
yoooomahkeme değil de vicdani olarak suçlu olur muyum
Neden olsun ki? Olmaz.
Şuan şu durumda olmanın nedeni sevgiyi haketmediğinden değil, adamın hödüklüğünden kaynaklanıyor. Böyle bir adam yüzünden kendine olan güvenini kaybetme
hayırrmahkeme değil de vicdani olarak suçlu olur muyum
Olacak tabi ya, bunlar gayet doğal şeyler.sağolun kızlar ya kafam rahatladı biraz
hoş ortada aday da yok ama annem bile gözümün içine bakıyor biri olsa diye
o da öyle güzel işlemiş ki beni birilerine bakamıyorum ama bakmak ve sevilmek istiyorum
işte o zaman her şey çok daha kolay olur :)
gez kızımm yaaa genösin güzelsinnBenim aradığım aslında sevgili de değil
Arkadaş gibi bir şey
Bir arkadaşım olsun kız erkek fark etmez onla gezelim güleli m ağlayalım beraber
Sizden de izin çıktı yeni insanlarla tanışıcam artık
Olacak tabi ya, bunlar gayet doğal şeyler.
Kendini bi rahat bırak. İçinden ne geliyorsa onu yap. O zaman dediğin gibi çok daha kolay ve güzel olacak herşey
gez kızımm yaaa genösin güzelsinn
bence deee.ay çok sağolun rahatladım biraz üstümdeki yük hafifledi
yeterince bekledim bence o moruğu
Tabbiiii yaaaa, that's it! Oh yaşa hayatını, keyfine bakay çok sağolun rahatladım biraz üstümdeki yük hafifledi
yeterince bekledim bence o moruğu
umarım gerçekten değere göreceğin biriyle olursunsağolun kızlar ya kafam rahatladı biraz
hoş ortada aday da yok ama annem bile gözümün içine bakıyor biri olsa diye
o da öyle güzel işlemiş ki beni birilerine bakamıyorum ama bakmak ve sevilmek istiyorum
işte o zaman her şey çok daha kolay olur :)
umarım gerçekten değere göreceğin biriyle olursun
sana naçizane tavsiyem bundan sonraki ilişkilerinde en ufak hatalara bile göz yumup düzelir deme gördüğün gibi düzelmiyor aksine daha beter oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?