Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hala evliyken başka tarafa kaymak hoş olmazdı elbet, ama bak bir yola girdin; daha önce de dediğim gibi, belli ki seni mutlu etmiyor ve etmeyecek; geri dönme.. Tamamen bittikten sonra artık dilediğini yapabilirsin. Sana değer veren ve hissettiğin ilgisizliği şefkati ile tamamlayan biri çıkabilir karşına ve bir şeyler yaşayabilirsin.

Baktın kendine güvenine çok zarar veriyor, o zaman da bir terapist yardımı alırsın.
Konularına yorum yapan birçok kişi iyiliğini istiyor ve senin göremediklerini görerek yorum yapıyor. O yüzden kulak vermekte yarar var canım

artık boşanacağınız için aldatma durumu olmaz, ayrılıyorsunuz zaten
sevmeyi hak etmemekle ne alakası var adamın kendi sorunları var besbelli. Bugün eski konularına baktım adam bağıra bağıra evlenme benle demiş resmen. Sorun sende değil seçiminde, yanlış kişiyi seçmişsin evlenmek için

birileriyle görüşsem konuşsam problem olmaz mı yani
zaten 6 ay oldu ayrılalı

birileriyle görüşsem konuşsam problem olmaz mı yani
zaten 6 ay oldu ayrılalı
Neden olsun ki? Olmaz.
Şuan şu durumda olmanın nedeni sevgiyi haketmediğinden değil, adamın hödüklüğünden kaynaklanıyor. Böyle bir adam yüzünden kendine olan güvenini kaybetme

Neden olsun ki? Olmaz.
Şuan şu durumda olmanın nedeni sevgiyi haketmediğinden değil, adamın hödüklüğünden kaynaklanıyor. Böyle bir adam yüzünden kendine olan güvenini kaybetme

sağolun kızlar ya kafam rahatladı biraz
hoş ortada aday da yok ama annem bile gözümün içine bakıyor biri olsa diye
o da öyle güzel işlemiş ki beni birilerine bakamıyorum ama bakmak ve sevilmek istiyorum
işte o zaman her şey çok daha kolay olur :)

Benim aradığım aslında sevgili de değil
Arkadaş gibi bir şey
Bir arkadaşım olsun kız erkek fark etmez onla gezelim gülelim ağlayalım beraber
Sizden de izin çıktı yeni insanlarla tanışıcam artık

Olacak tabi ya, bunlar gayet doğal şeyler.
Kendini bi rahat bırak. İçinden ne geliyorsa onu yap. O zaman dediğin gibi çok daha kolay ve güzel olacak herşey

umarım gerçekten değere göreceğin biriyle olursun
sana naçizane tavsiyem bundan sonraki ilişkilerinde en ufak hatalara bile göz yumup düzelir deme gördüğün gibi düzelmiyor aksine daha beter oluyor

umarım gerçekten değere göreceğin biriyle olursun
sana naçizane tavsiyem bundan sonraki ilişkilerinde en ufak hatalara bile göz yumup düzelir deme gördüğün gibi düzelmiyor aksine daha beter oluyor

o oluyor zaten artık bende
mesela görüşmek isteyen falan oldu olmadı değil ama
bir insanın eksisini gördüm mü hemen reddediyorum
bu arkadaşlarım için de geçerli
sadece paçamı kocamdan kurtaramadım
ona da inanılmaz bi bağlılığım var doğal olarak o yüzden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…