Aynen ya, günlerce aradım yok. Hangi herife kaçtıysa artık.Ahahahırıspı kedi
Öyle de sokakta yaşamasına pek ihtimal vermiyorum. 2 haftalıktı bulduğumuzda. Biberonla beslendi. Canına okumuştur diğer kediler onun.Oooo ozgur kiz!olsun demek ki evde olmak istemedi oyle mutluymuss
4 yasindaAyybizim komsunun ankara-van kirmasi var. Seninkinden tatli olmasin cok tatliii. Kac yasinda bu sirin sey?
Pitbull sempatik bi cins degil zaten. Bizim bi golden disi itimiz varköpekler daha korkunç
benim kuzenin pitbulluvar hiç yanaşmıyo bana mendebur
Öyle de sokakta yaşamasına pek ihtimal vermiyorum. 2 haftalıktı bulduğumuzda. Biberonla beslendi. Canına okumuştur diğer kediler onun.
sen yanaş sever seniiköpekler daha korkunç
Pitbull sempatik bi cins degil zaten. Bizim bi golden disi itimiz varallahimmm dunyanin en tatli yaratigi
Aaa kacmasi cok ilginc.benim bi kedim daha var o annemde bizde onu biberonla buyuttuk 5 yasinda simdi hala eve yabanci biri gelince dolabin icine saklaniyo.10 kiloluk bi tekir.seninki evde buyumesine ragmen cesaretliymisÖyle de sokakta yaşamasına pek ihtimal vermiyorum. 2 haftalıktı bulduğumuzda. Biberonla beslendi. Canına okumuştur diğer kediler onun.
sen yanaş sever senii
Bende de vardı golden. Cemil beyin hayvan şubesi gibi oldum ama kalp krizinden kaybettik onu da.Pitbull sempatik bi cins degil zaten. Bizim bi golden disi itimiz varallahimmm dunyanin en tatli yaratigi
goldenlar çok şeker oluyorlar yaPitbull sempatik bi cins degil zaten. Bizim bi golden disi itimiz varallahimmm dunyanin en tatli yaratigi
Evet kim yuzune gulse onun pesinden gidiyo. Bizimki disi sitede vermedigi it kalmadiya goldenlar çok şeker bi de çok yavşaklar çok seviyom ben öyle yılışık hayvan
benimki hiç korkunç değil.köpekler daha korkunç
Bende de vardı golden. Cemil beyin hayvan şubesi gibi oldum ama kalp krizinden kaybettik onu da.
Enteresan bir hayvandı zaten. Bütün gün pencereye kafa atıyordu dışarı çıkmak için.Aaa kacmasi cok ilginc.benim bi kedim daha var o annemde bizde onu biberonla buyuttuk 5 yasinda simdi hala eve yabanci biri gelince dolabin icine saklaniyo.10 kiloluk bi tekir.seninki evde buyumesine ragmen cesaretliymis
Ahahahahah sifatini yiyim surata bakkk!Aha bu da benim oğlan. canavar ya.
sen de onun kıçını mı koklasaydın ki garip bu hayvanlaryok kız gidiyorum üstüme atlıcak nerdeyse deli gibi havlıyor
defol git diyo sanki
elimi ayağımı kıçımı koklattım bana mısın demedi ırıspı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?