Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle de sokakta yaşamasına pek ihtimal vermiyorum. 2 haftalıktı bulduğumuzda. Biberonla beslendi. Canına okumuştur diğer kediler onun.
Aaa kacmasi cok ilginc.benim bi kedim daha var o annemde bizde onu biberonla buyuttuk 5 yasinda simdi hala eve yabanci biri gelince dolabin icine saklaniyo.10 kiloluk bi tekir.seninki evde buyumesine ragmen cesaretliymis

Pitbull sempatik bi cins degil zaten. Bizim bi golden disi itimiz var allahimmm dunyanin en tatli yaratigi
goldenlar çok şeker oluyorlar ya evde mi besliyosun ? Ben de zamanında golden sahiplenmeyi düşünmüştüm de sonradan pekmezi bulunca kararım değiştii

Aaa kacmasi cok ilginc.benim bi kedim daha var o annemde bizde onu biberonla buyuttuk 5 yasinda simdi hala eve yabanci biri gelince dolabin icine saklaniyo.10 kiloluk bi tekir.seninki evde buyumesine ragmen cesaretliymis
Enteresan bir hayvandı zaten. Bütün gün pencereye kafa atıyordu dışarı çıkmak için.

yok kız gidiyorum üstüme atlıcak nerdeyse deli gibi havlıyor
defol git diyo sanki
elimi ayağımı kıçımı koklattım bana mısın demedi ırıspı
sen de onun kıçını mı koklasaydın ki garip bu hayvanlar bizim pekmez de ya koltuk altını koklar ya ayağını koklar ya kıç koklar. hiç terbiye verememişim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…