Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kim yuzune gulse onun pesinden gidiyo. Bizimki disi sitede vermedigi it kalmadi

ahahahahah ırıspı ya bizim eski işyerinin orda vardı yaşlıydı o hayvanı mundar ettim severken mıncırdım mıncırdım hiç gık demedi ya

çok şeker ama köpeklerin ani hareketlerinden korkuyorum ben açıkçası
bakımı çok zor mu?

yoo suyu seviyo zaten. benimki üstüme atlıyo hergün suratımı patiliyo sabahları.

Bende de vardı golden. Cemil beyin hayvan şubesi gibi oldum ama kalp krizinden kaybettik onu da.
Ayy kiyamam
goldenlar çok şeker oluyorlar ya evde mi besliyosun ? Ben de zamanında golden sahiplenmeyi düşünmüştüm de sonradan pekmezi bulunca kararım değiştii
Yok canim is yerinde buyuk bir sitede
Enteresan bir hayvandı zaten. Bütün gün pencereye kafa atıyordu dışarı çıkmak için.
bizimkide bir kere arabada giderken camdan atladi bisey olmadi ama cok korktuk

Seninki biraz değişik bir durum canımcım. Bi de tavşan çok ev hayvanı değil. Bakma alıştın diyorum ama son pisi kaçtıktan sonra bir hafta ağladım. Sokak sokak aradım durdum. Zor atlatılıyor.
Hayvam bagimliligi baska birsey ya. Benm kuslarim vardi. Konusmayi ogretmistim. Bana askim diyodu pişşt pişşt diye bagiriyordu goremediginde abim camdan kacirdi. 1 hafta damlarda gezdim belki bulurum diye,bulamadim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…