Evet kim yuzune gulse onun pesinden gidiyo. Bizimki disi sitede vermedigi it kalmadi
sen de onun kıçını mı koklasaydın ki garip bu hayvanlarbizim pekmez de ya koltuk altını koklar ya ayağını koklar ya kıç koklar. hiç terbiye verememişim
gözleri görmüyor ama normal kedilerden farksız, canavar gibi mübarek her yerimiz çizik içindeeAhahahahah sifatini yiyim surata bakkk!
Çooook zor oldu. Ama çok uzun zaman geçti artık üstünden. O kadar çok hayvan besledim ve kaybettim ki artık çok etkilenmiyorum sanırım. Onların ömrü bu kadar diyorum.nasıl atlattın
Bb kulaklarini isirmak istiyorum onun!
yoo suyu seviyo zaten.ahahahahah ırıspı ya bizim eski işyerinin orda vardı yaşlıydı o hayvanı mundar ettim severken mıncırdım mıncırdım hiç gık demedi ya
çok şeker ama köpeklerin ani hareketlerinden korkuyorum ben açıkçası
bakımı çok zor mu?
Çooook zor oldu. Ama çok uzun zaman geçti artık üstünden. O kadar çok hayvan besledim ve kaybettim ki artık çok etkilenmiyorum sanırım. Onların ömrü bu kadar diyorum.
çok şekerler aslında ama totoyu sakınmak lazım birazcıkgaliba pitbulllar pek sevme oynama hayvanı değiller
yoo suyu seviyo zaten.benimki üstüme atlıyo hergün suratımı patiliyo sabahları.
yerım ben bunu
Ayy kiyamamBende de vardı golden. Cemil beyin hayvan şubesi gibi oldum ama kalp krizinden kaybettik onu da.
Yok canim is yerinde buyuk bir sitedegoldenlar çok şeker oluyorlar yaevde mi besliyosun ? Ben de zamanında golden sahiplenmeyi düşünmüştüm de sonradan pekmezi bulunca kararım değiştii
bizimkide bir kere arabada giderken camdan atladiEnteresan bir hayvandı zaten. Bütün gün pencereye kafa atıyordu dışarı çıkmak için.
çok şekerler aslında ama totoyu sakınmak lazım birazcık
ıyy korktumbenim gördüğüm çok agresifti valla
kirpiyi parçalamış geçen
ağzı burnu tiken tiken
Seninki biraz değişik bir durum canımcım. Bi de tavşan çok ev hayvanı değil. Bakma alıştın diyorum ama son pisi kaçtıktan sonra bir hafta ağladım. Sokak sokak aradım durdum. Zor atlatılıyor.ben hala atlatamadım
sabahları bi de akşamüstü gibi.koşu bandında da yürüyo.ay öyle bişey olsa ben çok korkarım mesela
gezdirme işini nasıl hallediyosun kaç kere mesela günde
Seninki biraz değişik bir durum canımcım. Bi de tavşan çok ev hayvanı değil. Bakma alıştın diyorum ama son pisi kaçtıktan sonra bir hafta ağladım. Sokak sokak aradım durdum. Zor atlatılıyor.
Oy o halde tahmin edemiyorum ne tatlı olur yasabahları bi de akşamüstü gibi.koşu bandında da yürüyo.
sabahları bi de akşamüstü gibi.koşu bandında da yürüyo.
Hayvam bagimliligi baska birsey ya. Benm kuslarim vardi. Konusmayi ogretmistim. Bana askim diyoduSeninki biraz değişik bir durum canımcım. Bi de tavşan çok ev hayvanı değil. Bakma alıştın diyorum ama son pisi kaçtıktan sonra bir hafta ağladım. Sokak sokak aradım durdum. Zor atlatılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?