- 7 Ağustos 2014
- 551
- 327
- 78
Kesinlikle video istiyoozvideosunu çeksene
oo 1milyon varvideosunu çeksene
Evlat acısı gibi birşey oluyo iyi bilirimHayvam bagimliligi baska birsey ya. Benm kuslarim vardi. Konusmayi ogretmistim. Bana askim diyodupişşt pişşt diye bagiriyordu goremediginde abim camdan kacirdi. 1 hafta damlarda gezdim belki bulurum diye,bulamadim
justtt inşallah bir an önce atlatırsın canım yaa çok zor geliyo biliyorum o duyguyuzaten evladın gibi olduğu için evlat acısı gibi oluyor :/
Kesinliklezaten evladın gibi olduğu için evlat acısı gibi oluyor :/
Evlat acısı gibi birşey oluyo iyi bilirim
Oy çok tatlı yaBu da pekmezin evrimii
cok sekerrrrrrBu da pekmezin evrimii
600 tane muhabbet kuşumuz vardı bizim de. Çingeneler çaldı onları daHayvam bagimliligi baska birsey ya. Benm kuslarim vardi. Konusmayi ogretmistim. Bana askim diyodupişşt pişşt diye bagiriyordu goremediginde abim camdan kacirdi. 1 hafta damlarda gezdim belki bulurum diye,bulamadim
tişikkirlirr sipirminOy çok tatlı ya
evrim geçirdi resmen görenler bu siyah değil miydi yenisini mi aldın diyolaray çok şabalak tipe bak
Kesinlikle öylezaten evladın gibi olduğu için evlat acısı gibi oluyor :/
evrim geçirdi resmen görenler bu siyah değil miydi yenisini mi aldın diyolarsanki koltuk değiştiriyorum teallaamm
cok sekerrrrrr
600 muuuu  600 tane muhabbet kuşumuz vardı bizim de. Çingeneler çaldı onları da
Acır. Benimde köpeğim kaybolmuştu. Evden kaçtı gibi birşey oldu 4 sene oldu hala aklımda.Aynen. 3 sene oldu hala icim aciyo ya
sipirvimin diyecektintişikkirlirr sipirmin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?