- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
vallamıcamel en sertideğerleri aynı ama harbi sert sigaradır
pall malldan 3 tane içiyom kesmiyo ondan 1 tane içince kesiyodu ama soğudum ondan ne biliyim çok içilmiyo çünkü
ben de sıçıyım
winston çok mu ağır be kömür
anaam neden öyle düşündün ki şimdiiOfff hic bir ise yaramiyorum sanki. Mal gibiyim
kesiyo en azından ya diğerleri kesmiyo beni.
işin garibi camel da içtim o da kesmedi.
winstona tam gaz devam
vallamı
anadolu muydu neydi onu seviyodum da utandım içmeyebenim denemediğim sigara kalmadı
salem bile içtim
Psikojim bozuk. Neyse keyfinizi kacirmayayim. Optum sizianaam neden öyle düşündün ki şimdii
deme kız, kafan dağılır açılırsın gitmeePsikojim bozuk. Neyse keyfinizi kacirmayayim. Optum sizi
pms sendromu mu yoksaOfff hic bir ise yaramiyorum sanki. Mal gibiyim
bi de pahalı o sigara yahee ben uzun dönem aşk yaşadım camella ama artık hafif sigara seviyorum
bi arada 9 liraydı sonra indirim yaptılar 6.5 liraya düşmüştü diye hatırlıyorum.bi de pahalı o sigara ya
Yok yaa keske oyle olsa. Ben bebek istiyorum. Olmuyo iste olmuyo...facede butn arkadaslarim bebekleriyle resimler koyuyor. Masallah hepsine. Kiskanmiyrum,cok ozeniyorum...esim tam bir cocuk hayrani ama benm cocugum olmuyor. Bosanalim diyorum yok diyor ama sanki ona haksizlik ediyorum gibi geliyor..icime ata ata bi hal oldum. Bosanmak istiyorum onsuzlugu goze alamiyorum kocama cok asigim. Ama ona bir cocuk veremiyorum...pms sendromu mu yoksa
biz fakirizyoo 6.5 lira
ben de içmiyomiçen var içmeyen var yeter garii
kaç yıllık evlisinizYok yaa keske oyle olsa. Ben bebek istiyorum. Olmuyo iste olmuyo...facede butn arkadaslarim bebekleriyle resimler koyuyor. Masallah hepsine. Kiskanmiyrum,cok ozeniyorum...esim tam bir cocuk hayrani ama benm cocugum olmuyor. Bosanalim diyorum yok diyor ama sanki ona haksizlik ediyorum gibi geliyor..icime ata ata bi hal oldum. Bosanmak istiyorum onsuzlugu goze alamiyorum kocama cok asigim. Ama ona bir cocuk veremiyorum...
canım bütün tedavi yollarını denediniz miYok yaa keske oyle olsa. Ben bebek istiyorum. Olmuyo iste olmuyo...facede butn arkadaslarim bebekleriyle resimler koyuyor. Masallah hepsine. Kiskanmiyrum,cok ozeniyorum...esim tam bir cocuk hayrani ama benm cocugum olmuyor. Bosanalim diyorum yok diyor ama sanki ona haksizlik ediyorum gibi geliyor..icime ata ata bi hal oldum. Bosanmak istiyorum onsuzlugu goze alamiyorum kocama cok asigim. Ama ona bir cocuk veremiyorum...
bazen canım cekıyor da hıc oyle paket alıp ıcmıslıgım yokben de içmiyom
ben hiç içmedimbazen canım cekıyor da hıc oyle paket alıp ıcmıslıgım yokondan bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?