- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
- 163
merak etmedın mı hıc ? neye benzıyormus dıyeben hiç içmedim
yoomerak etmedın mı hıc ? neye benzıyormus dıye
canım bütün tedavi yollarını denediniz mi
hem ne boşanması siz çocuk için evlenmediniz ki neden böyle düşünüyorsun
pko gibi bişey mi?2 yillik evliyim ama gittigim her doktor zorlu bir yol bizi bekliyor diyo. Bir cok sorunum var cunku... Olmama ihtimali olmasindan cok cok daha yuksek. Tüp bebek icin yumurtlama olmasi lazim. Bende yumurtlama problemi var...ilacsiz adet bile olamiyorum. Umutsuzluga kapiliyorum iste. Kendimi cok kotu hissediyorum...
hoşgeldiinHi girls!
Yaa deme oyle lutfen hep olumlu dusun.hep iyi hisset ben iyiyim hicbir sorunum yok de.inan belli olmuyo bu isler.bu sebepten bosanmayi dusunmeyin lutfen.olmasa bile ki inan olucak oyle inan,size ihtiyaci olan bi cana annelik babalik edersiniz.2 yillik evliyim ama gittigim her doktor zorlu bir yol bizi bekliyor diyo. Bir cok sorunum var cunku... Olmama ihtimali olmasindan cok cok daha yuksek. Tüp bebek icin yumurtlama olmasi lazim. Bende yumurtlama problemi var...ilacsiz adet bile olamiyorum. Umutsuzluga kapiliyorum iste. Kendimi cok kotu hissediyorum...
hiç umutsuzluğa kapılma sana kesin olmayacak dememişler2 yillik evliyim ama gittigim her doktor zorlu bir yol bizi bekliyor diyo. Bir cok sorunum var cunku... Olmama ihtimali olmasindan cok cok daha yuksek. Tüp bebek icin yumurtlama olmasi lazim. Bende yumurtlama problemi var...ilacsiz adet bile olamiyorum. Umutsuzluga kapiliyorum iste. Kendimi cok kotu hissediyorum...
Pko zaten varda harici baska ptoblemlerde var...pko gibi bişey mi?
yumurtalık tembelliği falan diyolar.
ablamda da var ondan, ömür boyu ilaç kullancan demiş doktor.
Yaa deme oyle lutfen hep olumlu dusun.hep iyi hisset ben iyiyim hicbir sorunum yok de.inan belli olmuyo bu isler.bu sebepten bosanmayi dusunmeyin lutfen.olmasa bile ki inan olucak oyle inan,size ihtiyaci olan bi cana annelik babalik edersiniz.
hiç umutsuzluğa kapılma sana kesin olmayacak dememişler
yolun zorlu olabilir ama umudun var hiç değilse
insanlar yıllar yıllar sonra hiç beklemedikleri bir anda hamile kalıyorlar
daha gençsin bu kadar karamsar olmamalısın
canım nolacakki hiç olmazsa evlat edinirsin.Pko zaten varda harici baska ptoblemlerde var...
Normalde cok pozitif biriyimdir hatta polyanna bile derler bana. Ama bu durum beni yıkıyor adeta. Tüplerimden biri tıkalı..digeri de yetmiyor falan filan uff
Surekli boyle hikayeler okuyorum. Hep kendimi ikna etmeye calisiyorum. Ama iste bazen yükseliyorum böyle
Hepinize tesekkur ederim derdime ortak oldunuz, kusura bakmayin nesenizi kacirdim. Kimseyle konusamiyorum. Cok daraliyorum...
Bize anlatmayacaksın da kime anlatacaksın her zaman neşeli olacağız diye bir şey yok hüzün de hayatımızın bir parçasıPko zaten varda harici baska ptoblemlerde var...
Normalde cok pozitif biriyimdir hatta polyanna bile derler bana. Ama bu durum beni yıkıyor adeta. Tüplerimden biri tıkalı..digeri de yetmiyor falan filan uff
Surekli boyle hikayeler okuyorum. Hep kendimi ikna etmeye calisiyorum. Ama iste bazen yükseliyorum böyle
Hepinize tesekkur ederim derdime ortak oldunuz, kusura bakmayin nesenizi kacirdim. Kimseyle konusamiyorum. Cok daraliyorum...
selam gazozz.Selam kızlar, çayımı alıp yerime kuruluyorum
sıkma sen canını ya herşey düzene gireer.Pko zaten varda harici baska ptoblemlerde var...
Selam kızlar, çayımı alıp yerime kuruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?