hahah benim canim boyoz istiyor ya cildiricimdün yedik daha hergün yersek top atarık
hahah benim canim boyoz istiyor ya cildiricim
AA nne yapmış dedikodumu var anlat kizkazen kıyım yapmış ya la bdvde ucuz kurtuldum neyseki
soyle bir afet oluyor kendileriyeniyormu içiliyormu o
şu popoya şaplak atma konusunda geyige dönmüş konu kazende vurmuş kırbacıAA nne yapmış dedikodumu var anlat kiz
hiç yemedim çok merak ettim tadınısoyle bir afet oluyor kendileri
ilk buldugun yerde haslanmis yumurta ve cayla yemeni tavsiye ediyorumhiç yemedim çok merak ettim tadını
Ay biran kendimi yokladim bende mi kırbaç yedim diye bende yorum yapmıştım hemen bakmaliyim orda durumlar neymisşu popoya şaplak atma konusunda geyige dönmüş konu kazende vurmuş kırbacı
adanada töbe bulamamilk buldugun yerde haslanmis yumurta ve cayla yemeni tavsiye ediyorum
evet ben izmir disinda hic gormedim istanbulda sordugumda oyle bön bön baktilar suratimaadanada töbe bulamamizmire has bişimiydi bu ?
evet ben izmir disinda hic gormedim istanbulda sordugumda oyle bön bön baktilar suratimayolun izmire dusersw beklerim boyoz ve nicelerini yemeye
aa uzuldum ama simdiyolum izmire düşene kadar ohooogece gece aklıma düşürdün
Bizde var suan boyoz sabah almistim yemedim dahaevet ben izmir disinda hic gormedim istanbulda sordugumda oyle bön bön baktilar suratimayolun izmire dusersw beklerim boyoz ve nicelerini yemeye
Ne oldu bilmedigin seyi canin mi cekti yoksa
merak ediyorumNe oldu bilmedigin seyi canin mi cekti yoksa
guzel bırsey ama kımıne agırda gelebılıyor yaglı cunkumerak ediyorum
biliyozda yemedik zalak2014 yılında boyozu bilmeyen kaldı mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?