napalım bu da burda bitiyor demek ki
kimleyse onla kalsın
bir gün geçer herhalde sancıları
aynen oyle...elbet geçerrr herkes boşanıyor boşversene.. ben çok eminim öyle biri çıkacakki karşına deger görmek umursanmak neymiş o zaman anlıcan..
en azından kafanda bitiriyosun bu iyi bir şey bence.napalım bu da burda bitiyor demek ki
kimleyse onla kalsın
bir gün geçer herhalde sancıları
bir gelişme var mı ya üzme kendini.
elbet geçerrr herkes boşanıyor boşversene.. ben çok eminim öyle biri çıkacakki karşına deger görmek umursanmak neymiş o zaman anlıcan..
aynen oyle...
acı çekmek böyle bir şey işte herkes bu süreçlerden geçiyor önemli olan hasarsız atlatmak ve bence sen hasarsız atlatacak kadar güçlü bir kadınsın.ya siz haklısınız oluru yok bu işin tamam bence de mantıksız ve yürümez o zaman niye içim sıkım sıkım sıkılıyor
acı çekmek böyle bir şey işte herkes bu süreçlerden geçiyor önemli olan hasarsız atlatmak ve bence sen hasarsız atlatacak kadar güçlü bir kadınsın.
bazen ben de çok mantıksız gördüğüm şeyleri inadına yapıyorum sonra çok canım acıyor ama geçiyor.
ya siz haklısınız oluru yok bu işin tamam bence de mantıksız ve yürümez o zaman niye içim sıkım sıkım sıkılıyor beynim biliyor yani bu gerçeğin farkındayım
canım ıste dıyoruz ya hep ıletısımı kesmen lazım dıye bu sekılde atlatamazsın malesef duzelır mı vs dıye dusunur umutlanırsın. ben gucluyum ve daha ıyılerıne layıgım ve bulabılırım dıye dusun.atlatmıştım neden tekrar mesaj attım aradım ki geçmişti aslında
işte yaranı dürttün demekki bu olayların yaşanması gerekiyormuş just hepimiz farklı farklı insanlarız duygu dünyamız aynı değilki.herkes acıyı farklı yaşar sen üstüne giderek yaşıyosun..atlatmıştım neden tekrar mesaj attım aradım ki geçmişti aslında
ya umutlanmak salakça bişey bu durumda
hayır umutlansan nolcak ki
hadi diyelim yalvardı yakardı nolcak yani
ne değişcek
amaçsız gereksiz bi sıkıntı gereksiz bi bekleyiş bence bu
just o kadar kolay mı ? insan sevgilisinden bile ayrılınca üzülüyor kendine gelemiyor uzun zaman sen evlilik bitiriyosun elbet olacak bu durum.. dayanman gerek işte buna..
canım ıste dıyoruz ya hep ıletısımı kesmen lazım dıye bu sekılde atlatamazsın malesef duzelır mı vs dıye dusunur umutlanırsın. ben gucluyum ve daha ıyılerıne layıgım ve bulabılırım dıye dusun.
aday var gıbıgereksiz işte boşa harcanan gereksiz zaman yani üzüntü falan
sen buldun mu
işte ben sana aradı varsayalım yalvardı diyelim vb.şeyler derken bunu kastettim..yani o sana yalvarıp yakarıp ayaklarına kapansa da içinde bir şeyler kopmuş artık o ilişki rahatsızlıktan başka bir şey vermez.ya umutlanmak salakça bişey bu durumda
hayır umutlansan nolcak ki
hadi diyelim yalvardı yakardı nolcak yani
ne değişcek
amaçsız gereksiz bi sıkıntı gereksiz bi bekleyiş bence bu
işte yaranı dürttün demekki bu olayların yaşanması gerekiyormuş just hepimiz farklı farklı insanlarız duygu dünyamız aynı değilki.herkes acıyı farklı yaşar sen üstüne giderek yaşıyosun..
evet o yüzden canın acıyor. tamamen bitse acını çekeceksin bitecek ve önüne bakacaksın böyle sadece başa sarıyo gibi oluyor
gereksiz işte boşa harcanan gereksiz zaman yani üzüntü falan
sen buldun mu
artık seni istese bile sence bu ilişki yürür mü,belkide o bitirici adımı senin atman lazım ondan bir şey beklemeden.tamam o zaman o da bana dese ki net bi şekilde bi daha söz aramıcam sormıcam kesinkes bitti just dese ben o gün böyle dövünücem saçımı başımı yolucam ağlıcam depresyona giricem ama geçicek sonunda net bişey var dicem ama o da ne b.k istediğini bilmez davranıyor
kaç defa da dedim bana net bişey söyle beni istiyo musun istemiyo musun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?