Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ne zamandır var

anladım şimdi ne dmek istediğini
o adam gibi davransaydı düzelirdi ki bebişim böyle uzun uzun aralarla iplemiceğine taksaydı bende düzelirdi vlla

ne zamandır var

o adam gibi davransaydı düzelirdi ki bebişim böyle uzun uzun aralarla iplemiceğine taksaydı bende düzelirdi vlla
bence böylesenin iyiliğine oldu,devam etseniz birkaç yıla yine sorun çıkacaktı sonra bazı şeyler için geç kalacaktın..

ne zamandır var

bahsettım ya sıze o cocuk ıste bakalım yazısıyoruz sımdlk ıstedgm gıbı. yanı sende yol ver senınkıne mutlaka bulursun ha cırkın olsan bırakma derdım ama senı hemen kaparlar

o evliliğe devam etmek istiyo sözde ama eminim bu boşanma tehlikesi geçtiğinde umursamazlığa devam eder çünkü insanların karakterinş değiştirmek imkansız gibi bir şey

kuzum bana desin ki ben artık sevmiyorum seni istemiyorum benim için okey diyorum ya ben netliği sağlar üzülür unuturum ama onu demiyor

bahsettım ya sıze o cocuk ıste bakalım yazısıyoruz sımdlk ıstedgm gıbı. yanı sende yol ver senınkıne mutlaka bulursun ha cırkın olsan bırakma derdım ama senı hemen kaparlar

çok var ya ben ayrılınca da oldu benle konuşmak etmek isteyen ben istemedim
gayet süt gibi çocuklardı yani 20li yaşlarda

bana da sonradan şükretcekmişim gibi geliyor
o benim eş profilime uygun değil
bence de ben seninle ilk burada konuştuğumda hakkında kısmını okudum fotoğraflara baktım ne kadar kültürlü şeker bir kız diye düşünmüştüm bdvdeki yorumlarda bile mesela şiddet vs olduğunda tepkilerin hoşuma gitmişti.tipini boşver orası benim işim değil ama senin kültürüne,değer yargılarına uymuyor eşin..

utandırıyosun beni

ben adamin sorununu anladim ne bitsin istiyor ne yalvarip yakarmak bitmesin diye bir seyler yapmak. her seyi son anda senin kurtarmana alismis nasil olsa duzelir yeaa su günlerin tadini cikarayim diye dusunuyor. bu gune kadar seni oyle islemis ki eserinden emin ne olacagindan vazgecemeyeceginden ya da hayati kendine zindan edeceginden telefonun basinda tirnaklarini yiyeceginden emin o yuzden kafasi cok rahat. ayni zamanda elinden cogu seyin kayip gittigini anlamayacak kadar da calismiyor kafasi

çok var ya ben ayrılınca da oldu benle konuşmak etmek isteyen ben istemedim
gayet süt gibi çocuklardı yani 20li yaşlarda
yanı degerlendırebılırsın ıste ozaman anlarsın ben neden daha once bıtırmemısım ne kormusum de bunda dıretmısım dıye vah vah edersın emın ol

yarın bigün başkasıyla olsam ne olacak?
totosu kalkıklıktan değil ama etrafımda erkek çok
ben kırıtsam bulurum çünkü yaşım genç
ben yarın bulsam birini sevgili diye çıkıp gelirse nolucak

kuzum bana desin ki ben artık sevmiyorum seni istemiyorum benim için okey diyorum ya ben netliği sağlar üzülür unuturum ama onu demiyor
işte ben onun boşanma taraftarı olduğunu düşünmüyorum o evliliğe eş kavramına alışmış 3.bir evlilik vs..yani boşanmak istemiyor .tabiki geleceği bilemem ama ilerde yine aranızda sorunlar çıkacak,çünkü görüşleriniz uymuyor.ve dediğim gibi 40ta olmasıyla 23 ta olması arasında dağlar kadar fark var..

yarın bigün başkasıyla olsam ne olacak?
totosu kalkıklıktan değil ama etrafımda erkek çok
ben kırıtsam bulurum çünkü yaşım genç
ben yarın bulsam birini sevgili diye çıkıp gelirse nolucak
işte just sen kendin demiyor musun vicdan azabı duyuyorum diye,bu duyguyu yaşadığını bilir,tanıyor seni sonuçta.

peki ben bundan iki hafta sonra birini bulsam nolucak sevgili
o zaman çıktı geldi diyelim
benim ağzıma etmez mi sen nasıl başkasıyla olursun diye
ben de vicdan azabından ölürüm
ama kendimi biliyorum şu an karşıma biri çıksa hoşlansam beraber olurum ben
gerçekleri söylüyorum

sen de çok akıllı kültürlü bi kızsın bi de maşallahınvar çok güzelsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…