Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hazır degılsın sucluluk psıkolojısı ıste

ben de çok ezildim
gururumu çiğnedim kaç kez
halbu ki ben çok kolay çekip giden bi insandım ya
bende oyleyım ozguvenım yuksektır normalde tr ye geldım kendıme gelınce ben nasılmısım ya bu degılım dedım sonu husran oldu ama ben pısman degılım cok olgunlastırdı bırcok konuda benı evlılık degıstım

işte yani değer mi..aranızda ne kadar sevgi olsa bile biri seni üzüyorsa düşünmemen lazım.şimdi bunu bdvde yazsam herkes püüüü,nerde fedakarlık,nerde evlenirken verdiğin sözler.. tarzı şeyler yazar.ama dediğim gibi yaşadığı tüm sıkıntıyı stresi üzerine atıyorsa,seni boğuyorsa,her şeyde kendini suçlu hissediyorsan,seni hapsetmiş gibiyse mesela ona karşı sorumlullukların olduğunu dayatmışsa sana..hayat geçmez ki.ben eski sevgilimde böyleydim kazığı yiyince o şok durumu gerçekleşti,insanın hayatında böyle şok noktaları oluyor.ondan sonraysa beni mutlu etmeyen kişileri hayatımdan attım,soğuk,kinci oldum ama mutlu oldum.böyle ayrılıklardan sonr ainsan diğer ilişkilerinde çok seçici oluyor ne istediğini öğrenmiş oluyor.bence bu yüzden sen de ilerideki ilişkilerinde kendini daha fazla düşüneceksin ki,doğru olan da bu.

bekle dedigim mahkeme zamanina kadar iste, kendi kendine vazgecip dilekceyi cekmeyeceksin sonucta. Sen zaten suan kararini oyle ya da böyle mahkemeye basvurarak verdi. pasamizin kafasi mahkemeye kadar mi basar mahkemeden sonra mi dank eder gorcez artik

bekle dedigim mahkeme zamanina kadar iste, kendi kendine vazgecip dilekceyi cekmeyeceksin sonucta. Sen zaten suan kararini oyle ya da böyle mahkemeye basvurarak verdi. pasamizin kafasi mahkemeye kadar mi basar mahkemeden sonra mi dank eder gorcez artik

eşin yurtdışında mıydı şeker? nerde yaşıyodunuz. onu ben de hissediyorum ya önceden daha saftım göremiyodum insanların içini ama erkeklerin nasıl yaklaştığını anlamıyorumve üzüntüyle söylemek gerekirse bana o amaçla yaklaşan da oldu. yani sevgili olursun filan sonra oalbilir de direkt o amaçla yaklaşılınca kendimi çok b.ktan hissetmiştim

yuvayı dişi kuş yapar niye öyle diyon
"seksi gecelikler giy"

paçayı bu adamdan kurtarsam bidaha aynılarını yaşamıcağıma eminim ama ona bağlı olduğum için kıramıyorum henüz

eski sevgilimi düşündükçe böyle deli mode on oluyorum,ona olan nefretim bitmeyecek sanırım.ayrıca benim jartiyerlerim vardı ama yine de aldattı beni yıvşık.

ben onu tanıyosam gelmez mahkemeye iplemez eski karısına da böyle yapmış malvarlığını vermemek için

sizin hayata dair laflamanızı dinleyip bir yandan da bir şeyler yazıyorum kendimce karalama dosyama

çok mu felsefik bulgular konuşuyoruz

ben de üşüyom.

sen norveçtesin zalak ben trdeyim

insanlık berbat bir tür bence,ne pislik,kin,nefret varsa hepsi bizde ya..bir de insanlar hayvanlara vahşi der.

ay bence hayvanlar çok şeker sevgi konusunda

bi laf var

bihayvanı severseniz sizi ömür boyu sever ama bi insanı severseniz ne yapacağı belli olmaz diye

evet canım pragta yasadık. zaman alısırsın valla kendı kendıne onunu kapama ıste bıan once bıtsın kı yoluna bak sende .ben cok stres yapmıstım bosanma evresınde bıttıgı gun resmen ustumden bı yuk kalktı

eski sevgilimi düşündükçe böyle deli mode on oluyorum,ona olan nefretim bitmeyecek sanırım.ayrıca benim jartiyerlerim vardı ama yine de aldattı beni yıvşık.

oo ben neler yaptım ya
sırf gönlü olsun diye striptiz bile yaptım onu mutlu etmek için
ama o öküz öküz durup baktı
niye biliyor musun
bana KIRGINMIŞ
bendeki özgüven yıkımını düşünsene
onu mutlu etmek için yemekler yapıyosun renkli cafcafı çamaşırlar alıyosun
ama adam sürekli kapris
seni sallamıyor
boşuna değil bu kadar yıkılmam

just onun borçları falan sana kalmıyo dimi hukuk konusunda kötüyüm ben

aynen işte,sana değer veren insanı bulduğunda o çektiğin çileye güleceksin sadece.

prag çok güzel yaa ben hayran kalmıştım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…