havası cok farklı evet guzel yer.. ama sadece tatıl ıcın :)aynen işte,sana değer veren insanı bulduğunda o çektiğin çileye güleceksin sadece.
prag çok güzel yaa ben hayran kalmıştım..
aynen işte,sana değer veren insanı bulduğunda o çektiğin çileye güleceksin sadece.
prag çok güzel yaa ben hayran kalmıştım..
yiyim onun mal varligini ya. iki tomar parayla vur agzina kafasi yerine gelsin az
evet turist şehri..havası cok farklı evet guzel yer.. ama sadece tatıl ıcın :)
oo sevmek ne kelime mikersin bile..mutlu olur muyum başkasını sever miyim dersindünyanın en salakça sorusu ama her ayrılıktan sonra arkadaşlara sormak adettendir
yok ki kızım ne malvarlığı olcak onun üstüne kayıtlı tek mal bedeni
evet telden ıskence gıbı oluyorsu telefondan girmek de ölüm oldu artik uygulamayi geri istiyorum ya mesaj tekrari oluyo alintilayamiyorum ifadeli yazinca me yazdigimi gostermiyo cildiricim
oo sevmek ne kelime mikersin bile..
ben de öyle diyodum,belli olmaz o işlerben izmirden başka yerde yaşayamam ya büyük konuşmıyım de
acımadan mik libido var zatennacımadan mikicem
bu ifadeyi de çok seviyom çok gebeş gülüyor
ben de öyle diyodum,belli olmaz o işler
hahaha ya bu adam benim gozumde nadul canlaniyor biliyo musun tifil kisa boylu hafif toplu kivircik boyle kece gibi çok kisa sacli ve tuysuzmutlu olur muyum başkasını sever miyim dersindünyanın en salakça sorusu ama her ayrılıktan sonra arkadaşlara sormak adettendir
yok ki kızım ne malvarlığı olcak onun üstüne kayıtlı tek mal bedeni
hahaha ya bu adam benim gozumde nadul canlaniyor biliyo musun tifil kisa boylu hafif toplu kivircik boyle kece gibi çok kisa sacli ve tuysuz
ingilizcen çok iyiyse yaparsın,benim bulu nduğum yerde yabancı psikologlar var ingilizce anlaşıyolaritalyan bulursam
ama seninki gibi değil ki ben yurtdışında psikologluk yapabilir miyim ki bilemiyorum zor olur kendini ifade etmeyi gerektiren bişey
hahah bende hele kı yurtdısı hıc aklımda yoktu hayatta olmaz dıyordum dememelıben de öyle diyodum,belli olmaz o işler
şuandahava 13derece.hahah bende hele kı yurtdısı hıc aklımda yoktu hayatta olmaz dıyordum dememelı
öf sinifta kaldimçok yanlış
üzülmeöf sinifta kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?