- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
- 163
yıne ıyıymıs ocak ve subatı bekle orda olursanşuandahava 13derece.üşüyom.
burdayım,g.tüm doncakyıne ıyıymıs ocak ve subatı bekle orda olursan
kece sacli tifil enkazi altinda kaldimüzülme
ingilizcen çok iyiyse yaparsın,benim bulu nduğum yerde yabancı psikologlar var ingilizce anlaşıyolar
öf sinifta kaldim
kıyamam yaburdayım,g.tüm doncak
ya çook kilolu olan insanların çoğunun psikolojisi zarar görmüş oluyor(200-300kilolardan bahsediyorum),küçük çocuklar vs çok etkileniyorlar.bir de anoreksik bulimik vakalarla ilgileniyorlaritalyanlar ingilizce iyi bilmiyor diyorlar
nasıl işler yapıyolar ki onlar
tıfıl değil ya saçlar uzun ama beyazlıyor işte
bu arada sen nerdensin ne iş yapıyorsunkaç yaşındasın :)
italyanlar ingilizce iyi bilmiyor diyorlar
nasıl işler yapıyolar ki onlar
tıfıl değil ya saçlar uzun ama beyazlıyor işte
bu arada sen nerdensin ne iş yapıyorsunkaç yaşındasın :)
yok ya ben o kadar etkilenmem herhalde öbür türlü de benimkiyle 6ayda bir görüşüyoduk.kıyamam yaben yapamadım valla gunese hasret kaldım psıkolojım bozulmustu
ya çook kilolu olan insanların çoğunun psikolojisi zarar görmüş oluyor(200-300kilolardan bahsediyorum),küçük çocuklar vs çok etkileniyorlar.bir de anoreksik bulimik vakalarla ilgileniyorlar
ben ınanıyorum uzaylılarabdvde evinde uzaylı bulduğunu iddia eden kadın var
hepsi anadil gibi biliyorişte nasıl norveççe bilmiyolarsa nasıl norveçliler çok mu iyi ingilizce biliyor
izmirliyim 20 yasindayim kutahyada okuyorum 2. sinifa gectim bankaci adayiyim
o daha kotu tabıkı alısırsın ya ozamanyok ya ben o kadar etkilenmem herhalde öbür türlü de benimkiyle 6ayda bir görüşüyoduk.
ben ınanıyorum uzaylılara
hepsi anadil gibi biliyor
ben de ama bakteri tarzında olduklarını düşünüyorum,evrimleşselerdi bulaşırlardı bize.ben ınanıyorum uzaylılara
sen de izmirliydin degil miaaa bi izmirli daha
danimarka da zaten öyle ingilizceleri harika.ayrıca çok güzel bir yer,medeniyeti yeter..konsolun üstünde bulmuş
italyanlar türkler gibiymiş
bu arada benim ikinci bi seçeneğim var danimarka
aynen bende oyle dusunuyorum kucuk boyutlardaben de ama bakteri tarzında olduklarını düşünüyorum,evrimleşselerdi bulaşırlardı bize.
konsolun üstünde bulmuş
italyanlar türkler gibiymiş
bu arada benim ikinci bi seçeneğim var danimarka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?