sfdfsfsf bunlar hep üç harfliler...cinnahhhhhhhh.su icmeye gidiyordum ortalik zifiri karanlık, holün isigina bastim once bi pandi sondu sonra cattt dedi patladi sigortayi d attirdi ruhumu teslim ediyodum allah yarabbi
ahhahah bende az once ayagımın golgesınden korktumsu icmeye gidiyordum ortalik zifiri karanlık, holün isigina bastim once bi pandi sondu sonra cattt dedi patladi sigortayi d attirdi ruhumu teslim ediyodum allah yarabbi
zalakmısınız siz.ahhahah bende az once ayagımın golgesınden korktum
zalak.cok korktum
su icmeye gidiyordum ortalik zifiri karanlık, holün isigina bastim once bi pandi sondu sonra cattt dedi patladi sigortayi d attirdi ruhumu teslim ediyodum allah yarabbi
ssss yapmasfdfsfsf bunlar hep üç harfliler...cinnahhhhhhhh.
balık kuyruğunu unutunbelki uzaylıdır
gözleri oyuk muydu
3 parmağı var mıydı
ruhunu rahatsız edersen ebeni bile miker.ssss yapma
belki uzaylıdır
gözleri oyuk muydu
3 parmağı var mıydı
balık kuyruğunu unutun
deme oyle valla sigortayi acmaya incem totom yemiuo telefinun feneriyle aydinlaniyomruhunu rahatsız edersen ebeni bile miker.
ben ışık açık uyuyomben hiç korkmuyom ya karanlıktan
hatta zifiri karanlık olmazsa uyuyamam
bende karanlıkta uyuyamam hayattaben ışık açık uyuyom
ben kapinin altindan isik girmesin diye her gece boşluğa tampon yapan insanim ama vallahi gece sessizliginde pat diye ampul patlayinca altima etcektimben hiç korkmuyom ya karanlıktan
hatta zifiri karanlık olmazsa uyuyamam
ben ışık açık uyuyom
bende karanlıkta uyuyamam hayatta
ben kapinin altindan isik girmesin diye her gece boşluğa tampon yapan insanim ama vallahi gece sessizliginde pat diye ampul patlayinca altima etcektim
karanlıkta nası uyuyonuz beben kapinin altindan isik girmesin diye her gece boşluğa tampon yapan insanim ama vallahi gece sessizliginde pat diye ampul patlayinca altima etcektim
hahaha bugun cok masumuzniye kimaksat uyumak yani gözü kapayınca görülmüyo niye ışık açıyonuz
tampon deyince aklıma ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?