- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
korkuyom karanlıktanniye kimaksat uyumak yani gözü kapayınca görülmüyo niye ışık açıyonuz
tampon deyince aklıma ..
sekisli seyler mi gelditampon deyince aklıma ..
hahaha bugun cok masumuz
bırak aksın...tamponum bitti iki güne hasta olucam evden çıkmak istemiyom bu problemi bi şekilde çözmemiz lazım
korkuyom karanlıktan
sekisli seyler mi geldi
bırak aksın...
çok korkuyom ya mesela benimki bi kere ışığı zorla kapattırdı yüzüne bakıyorum böyle gözükmüyo yaratık olursa diye çok korktum.shahaha
yok kanlı reglli şeyler
aynen,eskiden tampon mu vardı beeiçinde tutma diyosun........
çok korkuyom ya mesela benimki bi kere ışığı zorla kapattırdı yüzüne bakıyorum böyle gözükmüyo yaratık olursa diye çok korktum.
aynen,eskiden tampon mu vardı bee
tampon nasi bi sey rahatsiz etmiyor mu ya nasi duruyo o orda aklim almiyoiçinde tutma diyosun........
ya valla yüzü şekil değiştiriyo gibi geldi.çocuk musun gızım
eşek kadar olmuş yaaa cnıç nıç
rserwerwer,fizik..tampon nasi bi sey rahatsiz etmiyor mu ya nasi duruyo o orda aklim almiyo
ben anlıyorumya valla yüzü şekil değiştiriyo gibi geldi.korkmayan anlamaz,o da gülüyo.
tampon nasi bi sey rahatsiz etmiyor mu ya nasi duruyo o orda aklim almiyo
ya valla yüzü şekil değiştiriyo gibi geldi.korkmayan anlamaz,o da gülüyo.
çook korkunç dimi,o da korkutuyo beni,nası bi insan bu yaben anlıyorum
ooo kadınsı muhabbet alırım bi dalziyaretçi de burada
hıı bok.bazen birden horluyo ödüm b.kuma karışıyo.gayet şekerim içeri ittiriyorsun o zzaten orda kabak çiçeği gibi açılıyor emiyor emiyor şişiyor sonra fırt diye ipinden çekiyosun çıkıyor bu arada tabii ki rahatsız etmiyor kız küçücük bişey hissedilir mi
ben olsam altıma bile işerim
şuan reglimbugün masumuz tampon regl falan konuşuyoz of istemiyom regl olmak yani istiyom amanın öyle demek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?