- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
ayy ağrıyomu.şuan reglimmuayyn gnmdym ve çk hassım
ne biliyim hayal edemiyomgayet şekerim içeri ittiriyorsun o zzaten orda kabak çiçeği gibi açılıyor emiyor emiyor şişiyor sonra fırt diye ipinden çekiyosun çıkıyor bu arada tabii ki rahatsız etmiyor kız küçücük bişey hissedilir mi
hıı bok.bazen birden horluyo ödüm b.kuma karışıyo.
şuan reglimmuayyn gnmdym ve çk hassım
ne biliyim hayal edemiyom
aklima hasta diye annesi fitil seyapinca anne cikar onu ordan hic sevmedim onu diyip cikarmaya çalışan komsu kizi geldi
horlayan herkesten nefret ediyorumyorgunsam ben fe fıııııyyylıyorum
tamponla çok rahat ya koku yok akıntı yok tertemiz
aynen canavarlascakmıs gıbı gelıyordu ex kocamçook korkunç dimi,o da korkutuyo beni,nası bi insan bu ya
horlayan herkesten nefret ediyorum
ay ne biliyim evlenince bunu bi deniyimtamponla çok rahat ya koku yok akıntı yok tertemiz
ay ne biliyim evlenince bunu bi deniyimben pedi de hic sevmiyorum hastayken bi kuvetin icine oturup bitene kadar cikmak istemiyorum
ıyy en nefret ettiğim şeyyyy bi de sevgilim böyle ağzınışaklatıyoben fıylıyom zaten
bi de dişlerimi gıcırdatıyom tam psikoyum
ıyy en nefret ettiğim şeyyyy bi de sevgilim böyle ağzınışaklatıyo
ben de gözlerim açık uyuyomuşum herkes benden korkuyo
benim sevgilim psikolojik deli misinir rahatsızlığına işaret ediyo o
düşün ne kadar bozulmuş psikolocim
çok güzel oluyor ama hmm hommm hmmm
benim sevgilim psikolojik deli mi
ay benim oda arkadasim gozleri acik uyuyordu ama baya baya acik yani. uyanikmis da baygin bakiyormus gibi duruyodu. uyuyan insanla goz goze gelinir mi yav aklim cikiyoduben de gözlerim açık uyuyomuşum herkes benden korkuyo
dadasdasas olduu,öldürsün beni sonrabi bakmam lazım kafasına yarın kafanın fotoyu çekip at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?