mis gibi tirnaklarim vardi teker teker kirilinca kokunden kestim geçenlerdeazcik uzasin insana benzetcem
benimkiler de yamulup soyulup kirliyorbya vitamin fakiriyim
keman hocam sirkede bekletiyordu tirnaklarini acayio sertlestiriyor ben yarin onu yapcam sirke aldim bugün
yemezsen uzar zatentırnaklarınızı nasıl uzatıyosunuz nasıl kırılmadan duruyolar anlatsanıza bana biraz nasıl
hep güzel tırnaklarım olsun istedim ama yiyorum tırnaklarımıazcık uzayıncada hemen kırılıyor
Lilooşşşyemezsen uzar zaten
çok oje sürüyor musun:?
ben hiç sevmiyorum ya tırnak uzatmayı zaten yapısı uzun baya uzatınca cadı gibi oluyorum
Bnmkilerde cok guzeldii upuzun ne guzel oje suruyodum nie yedimki tirnaklarimi ndn ndnnntirnaklarimin önceki haline bakip kriz geçiriyom suan
yediğim için çok çirkin sürmüyorum oje falanyemezsen uzar zaten
çok oje sürüyor musun:?
ben hiç sevmiyorum ya tırnak uzatmayı zaten yapısı uzun baya uzatınca cadı gibi oluyorum
aşkitomLilooşşş
bana ne atarlanıyon sanki ben yedim tırnağınıyediğim için çok çirkin sürmüyorum oje falan
Guzelmis harbidenfal bakan bi kiz vardi onun topigine attım su fotoyu, tirnaklarini begendim nazar degerse bil ki benim yuzumden dedi ertesi gun bi o kirildi bi o kirildi 4 tane kirildi iki uc gun icinde. o kiza burdan selamlarimi iletiyorum fala da bakmadi zaten bedavaya gitti tirnaklar
ohaa hakkten çok güzel ya tam da böyle istiyorum iştefal bakan bi kiz vardi onun topigine attım su fotoyu, tirnaklarini begendim nazar degerse bil ki benim yuzumden dedi ertesi gun bi o kirildi bi o kirildi 4 tane kirildi iki uc gun icinde. o kiza burdan selamlarimi iletiyorum fala da bakmadi zaten bedavaya gitti tirnaklar
Iyyy Allahimmböyle yapcam tırnaklarımı
kusuorm....böyle yapcam tırnaklarımı
Napiyon datlummmaşkitom
Guzelmis harbiden
tiskkirlir piremsesler bakan gozlerin guzelligi oohaa hakkten çok güzel ya tam da böyle istiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?