Hem depresyondayim hmde karasevdaliyimne ağlıyonuz gızlar
Woouuwww
sevgilinden mi ayrıldınHem depresyondayim hmde karasevdaliyim
gelcek gelceeek hepsi geri donuyo valla oyle ya da böyleEdnan gelcekmi
Sevgili olamadikki ayrilalim bulusamiyoruz konusamiyoruz cunki haciz gelmis cok yogun beyefendi bnde restimi cektim ugrasamamsevgilinden mi ayrıldın
Gelsede istemiycemgelcek gelceeek hepsi geri donuyo valla oyle ya da böyle
boşveeerrrr boşver arkadaş başka bulursunSevgili olamadikki ayrilalim bulusamiyoruz konusamiyoruz cunki haciz gelmis cok yogun beyefendi bnde restimi cektim ugrasamam
Begenmistim ama isindim ona benboşveeerrrr boşver arkadaş başka bulursun
cik kiz depresyondan aaa birak ednani mednani deger mi aglamaya beGelsede istemiycem
başkasını beğenirsin, ısınırsınBegenmistim ama isindim ona ben
Bakma burda zirladgima aglayamiyorum normaldecik kiz depresyondan aaa birak ednani mednani deger mi aglamaya be
O olur iste en iyisi zmn a birakmakbaşkasını beğenirsin, ısınırsın
aman en guzeli ya ben ota b.ka agliyorum sinirlenince aglarim biri bagirinca aglarim sevincten aglarim kus ucsa agliyom anasini satimBakma burda zirladgima aglayamiyorum normalde
aha ikizimaman en guzeli ya ben ota b.ka agliyorum sinirlenince aglarim biri bagirinca aglarim sevincten aglarim kus ucsa agliyom anasini satim
Aglamak cok iyidir rahatlarsin bn aglayamiyorum artik icime atiyorum hepaman en guzeli ya ben ota b.ka agliyorum sinirlenince aglarim biri bagirinca aglarim sevincten aglarim kus ucsa agliyom anasini satim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?