Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen canım
sende ne var ne yok her şey yolunda mı, nasıl gidiyor hayatın?
bende anlatayım dıyordum sen sordun canım bılıyorsundur belkı evlenıp ayrıldım demstım sımdı hayatımda bırı var gıbı o da suan askerde hersey guzel gıdıyor tam ıstedıgım gıbı ama korkularım var

askerdeki biriyle çok zorr
ne kadar zaman oluyor tanışalı, ne gibi korkuların var?

askerdeki biriyle çok zorr
ne kadar zaman oluyor tanışalı, ne gibi korkuların var?
ortaokul arkadasım :) tanıyordumda ılıskımız olmamstı ıste 2 hafta once benı bulmus yenı facemden msj attı senı cok aradım evlenmek ıstyrm vs dıye konusuyoruz o gunden beri cok ıyı gıdıyor ruh ıkızım gıbı aynı seylerden hoslanıyoruz aynı seylerı duusnyoruz vs kardesıne anlatmıs benı gelınce tanıstrcam sızı dıye falan
korkum su kı acaba husran yasarmıyım anneme anlatsam ne tepkı verır yanı korkularım kendı yasadıklarımdan ondan yana korkum yok canım

hee hatırladım ben onu gecenin bir yarısı sana mesaj atmıştı evlenelim diye
ya canım bana pek güven vermedi sanki
bence emin olmadan annene anlatma
sanki bir şeyleri aceleye getirmek istiyor gibi

hee hatırladım ben onu gecenin bir yarısı sana mesaj atmıştı evlenelim diye
ya canım bana pek güven vermedi sanki
bence emin olmadan annene anlatma
sanki bir şeyleri aceleye getirmek istiyor gibi
ne gıbı mesela canım yarı yolda mı bırakır demek ıstıyorsun ? ya ılgılenısı yazdıgı seyler vs suphe uyandıracak seyler olmadı su surece kadar ben cok dıkkat ederım ayrıntılara cunku.

ne gıbı mesela canım yarı yolda mı bırakır demek ıstıyorsun ? ya ılgılenısı yazdıgı seyler vs suphe uyandıracak seyler olmadı su surece kadar ben cok dıkkat ederım ayrıntılara cunku.
yok onu bilemem yarı yolda bırakır mı diye vs ama
sanki bir hevesle sana yazmış gibi
ne bileyim düşünüp tartmış mı kendi içinde, duygularından emin mi?
sanki her şey çok acele devam ediyor
sen daha geçen günlerde burda yazmıştın, bana gecenin bir yarısı mesaj attı diye o zaman ciddiye bile almamıştın onu, öyle değil mi?

evet tatlım bana da sacma gelmıstı bırden oyle demesı haklı olabılırsın. ama ne bıleyım guven verıyor gun gectıkce ıste bı bıtseydı askerlıgı reelde ıyıce anlardım dusuncelerını hanı acaba degısır mı dıye dusunuyorum. en ıyısı gerıde durmak dımı o gelene kadar ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…