yok canım istada foto paylaşmış özlenen günler diyesenın okuzden ses var mı
yuh be ne gururmus vallayok canım istada foto paylaşmış özlenen günler diye
o kadar
ondaki gurur değil benim canına okuyacağımı biliyor, korkusuna yazmıyoryuh be ne gururmus valla
aynen oyle sen ozgursun suan o dusunsun senı o korksunondaki gurur değil benim canına okuyacağımı biliyor, korkusuna yazmıyor
bendeki gurur ben de yazmıyorum
keyfi bilir ben raadım
aynen canımaynen oyle sen ozgursun suan o dusunsun senı o korksun
bende anlatayım dıyordum sen sordunaynen canım
sende ne var ne yok her şey yolunda mı, nasıl gidiyor hayatın?
askerdeki biriyle çok zorrbende anlatayım dıyordum sen sorduncanım bılıyorsundur belkı evlenıp ayrıldım demstım sımdı hayatımda bırı var gıbı o da suan askerde hersey guzel gıdıyor tam ıstedıgım gıbı ama korkularım var
ortaokul arkadasım :) tanıyordumda ılıskımız olmamstı ıste 2 hafta once benı bulmus yenı facemden msj attı senı cok aradım evlenmek ıstyrm vs dıye konusuyoruz o gunden beri cok ıyı gıdıyor ruh ıkızım gıbı aynı seylerden hoslanıyoruz aynı seylerı duusnyoruz vs kardesıne anlatmıs benı gelınce tanıstrcam sızı dıye falanaskerdeki biriyle çok zorr
ne kadar zaman oluyor tanışalı, ne gibi korkuların var?
hee hatırladım ben onu gecenin bir yarısı sana mesaj atmıştı evlenelim diyeortaokul arkadasım :) tanıyordumda ılıskımız olmamstı ıste 2 hafta once benı bulmus yenı facemden msj attı senı cok aradım evlenmek ıstyrm vs dıye konusuyoruz o gunden beri cok ıyı gıdıyor ruh ıkızım gıbı aynı seylerden hoslanıyoruz aynı seylerı duusnyoruz vs kardesıne anlatmıs benı gelınce tanıstrcam sızı dıye falan
korkum su kı acaba husran yasarmıyım anneme anlatsam ne tepkı verır yanı korkularım kendı yasadıklarımdan ondan yana korkum yok canım
ne gıbı mesela canım yarı yolda mı bırakır demek ıstıyorsun ? ya ılgılenısı yazdıgı seyler vs suphe uyandıracak seyler olmadı su surece kadar ben cok dıkkat ederım ayrıntılara cunku.hee hatırladım ben onu gecenin bir yarısı sana mesaj atmıştı evlenelim diye
ya canım bana pek güven vermedi sanki
bence emin olmadan annene anlatma
sanki bir şeyleri aceleye getirmek istiyor gibi
selam, nasılsın?
iyiyim surrender sağol, sen nasılsınselam, nasılsın?
şükür diyelım:diyiyim surrender sağol, sen nasılsın
yok onu bilemem yarı yolda bırakır mı diye vs amane gıbı mesela canım yarı yolda mı bırakır demek ıstıyorsun ? ya ılgılenısı yazdıgı seyler vs suphe uyandıracak seyler olmadı su surece kadar ben cok dıkkat ederım ayrıntılara cunku.
ben ilk o üzgün yazanları görünce ruh halimizi belli eden yeni bir durum getirmişler sandımşükür diyelım:d
banlı olunca ''üzgün'' yazmasını begenmedım
uzulmedım kı amane o öyle yaptıgından pişman olmus gıbı..
evet tatlım bana da sacma gelmıstı bırden oyle demesı haklı olabılırsın. ama ne bıleyım guven verıyor gun gectıkce ıste bı bıtseydı askerlıgı reelde ıyıce anlardım dusuncelerını hanı acaba degısır mı dıye dusunuyorum. en ıyısı gerıde durmak dımı o gelene kadar ?yok onu bilemem yarı yolda bırakır mı diye vs ama
sanki bir hevesle sana yazmış gibi
ne bileyim düşünüp tartmış mı kendi içinde, duygularından emin mi?
sanki her şey çok acele devam ediyor
sen daha geçen günlerde burda yazmıştın, bana gecenin bir yarısı mesaj attı diye o zaman ciddiye bile almamıştın onu, öyle değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?