- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
- 163
hahaha bende aynı seyı dusundum kızben ilk o üzgün yazanları görünce ruh halimizi belli eden yeni bir durum getirmişler sandım
dedim niye kimse mutlu yazmıyor acep
kuzum sen şimdi güvenecek , sığınacak birini arıyorsunevet tatlım bana da sacma gelmıstı bırden oyle demesı haklı olabılırsın. ama ne bıleyım guven verıyor gun gectıkce ıste bı bıtseydı askerlıgı reelde ıyıce anlardım dusuncelerını hanı acaba degısır mı dıye dusunuyorum. en ıyısı gerıde durmak dımı o gelene kadar ?
ılk bende öyle sandımben ilk o üzgün yazanları görünce ruh halimizi belli eden yeni bir durum getirmişler sandım
dedim niye kimse mutlu yazmıyor acep
cok ısteklı bunu farkedıyorum ılışkısı olsun cok sevsın hayatını o kısıye adasın ve ugrunda herseyı yapsın bunları belırtıyor ama askerlıgın verdıgı duygusal bosluk mu bende bunda takılıyorum işte.. 21 ekım gıbı bıtıyormuskuzum sen şimdi güvenecek , sığınacak birini arıyorsun
ondan pek kusurlarını görmeyebilirsin
ben dışardan bir göz olarak böyle hissettim, kimsenin içini bilemem
Ama bence geri planda durmanda fayda var, yine üzülme allah korusun
Dediğim gibi çok aceleci davranan bir insan bu da şüphe uyandırıyor açıkçası.
Belki de askerde duygusal bir boşluğa düşmüştür.
Ne zaman dönecekmiş?
Mune'ye mesaj atıp ilet istersenılk bende öyle sandım
sonra banlı oldugunu anladım :d ben banlıyken benımkınde uzgun yazmasın, kızgın yazsın
yaşı kaç bu abimizincok ısteklı bunu farkedıyorum ılışkısı olsun cok sevsın hayatını o kısıye adasın ve ugrunda herseyı yapsın bunları belırtıyor ama askerlıgın verdıgı duygusal bosluk mu bende bunda takılıyorum işte.. 21 ekım gıbı bıtıyormus
olur mu ki acep? bılsem atarım aslındaMune'ye mesaj atıp ilet istersen
yaşı kaç bu abimizin
boşluk olabilir de olmayabilir de
ama sevilmeye aç biriyse biri olsun da kim olursa olsun gibi de düşünüyor olabilir
gerçekten senden etkilenmiş de olabilir
şu an bilemeyiz
olur mu ki acep? bılsem atarım aslında
hayırlısı olsun25 canım.
ya eskıden de hoslandıgını bellı edıyordu hep yaklasımı o sekıldeydı ama olmamıstı bı sebepler gırmıstı araya sonra evlendım ıyıce koptum arkadas ortamından falan bakalım gorucez
tesekkur ederım bebegım. ay ınsan rahatlıyor paylasınca ıcındekılerıhayırlısı olsun
sen temkinli yaklaş her zaman
ee ne güne duruyoruz biztesekkur ederım bebegım. ay ınsan rahatlıyor paylasınca ıcındekılerı
aramıza hosgeldın ozaman bızde magdur olanlardandıkya siz nasıl yzdınız be ben az önceye kadar giremedim
biz içerde kaldık diyorum yaya siz nasıl yzdınız be ben az önceye kadar giremedim
aramıza hosgeldın ozaman bızde magdur olanlardandık
biz içerde kaldık diyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?