Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen oyle canım heyecanı yıne bıtıcek elde edınce aynıya donus olacak hıc yorma kendını.

insan üzülüyor ama ya milletin adamları peşinde kul köle oluyor yalvarıyor affetsin diye bu rahat
aynı seyı bende dusunuyorum sans ısı bırazda ıste oylesını bulabılmek. senınkı resmen senı kotuleyıp uste cıkıyor ve basarıyor da bak kendını hata yapmıs suc sendeymıs gıbı hıssedıyorsun

seninki de koşmadı mı benimki gibi

lafın gelısı dedım de hakketten boyle nasıl evlemısım onunla sasıyorum cok zıtız bı pok anlamadım evlılıkten zaten

hiç koşmadı mı yani peşinden boşanalım deyince :/
ya ne rahat adamlar demek ki korkmuyolar kaybetmekten
ben sizin tam neden ayrıldığıızı da hatırlayamıyorum

Laptopla akraba oluyoruz sonra
Ben de uzandım mobile geçtim

ben çok rahatım valla popomun altında bi yastık
kucağımda bi yastık
laptopun altın bi yastım hahaha

yok tatlım ne kosması mahkemeye bıle gelmedı ve yazmadı bıle hıc sonrasında.basından berı oturtamadık bız hep eksıklık vardı ben tatmın olamıyordum yasadıklarımdan mutsuzdum sankı evlı degılde aynı evde yasamaya zorlanıyormusuz gıbıydı evlendıkten sonra cok degıstı zamanla ozgurlugune duskundu kıstlanmaya gelemedı sorumlulukları kaldıramadı ve bıttı

Şimdi de reklamlarla akraba olduk yav

ee mobilden girersen

sanki hiçbir önemin yokmuş gibi bitmesini böyle kabulleniyorlar ya insana çok koyuyor
açtım bi eski konularımı okuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…