- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
- 163
aynen sankı o kadar zaman hep zamanını onunla gecırdıgın ınsan o degılmıs gıbı cabuk harcıyorlar ve aastım artık uzulmuyorum bıle notrledım duygularımı ona karsı. sana da zaman lazımee mobilden girersen
sanki hiçbir önemin yokmuş gibi bitmesini böyle kabulleniyorlar ya insana çok koyuyor
açtım bi eski konularımı okuyorum
kızın hayranları cok o cooljust begeni kasma hilesimi kullanıyon napıyon ne ara 7000 oldun
aynen sankı o kadar zaman hep zamanını onunla gecırdıgın ınsan o degılmıs gıbı cabuk harcıyorlar ve aastım artık uzulmuyorum bıle notrledım duygularımı ona karsı. sana da zaman lazım
just begeni kasma hilesimi kullanıyon napıyon ne ara 7000 oldun
Justın kocasının kafasını kaldırıma sürtüp kıvılcım çıkarmak isteyenler derneği
yok canım olmayacak seyın pesınde gıtmeye calışmak kendını yormaktan baska bırseye yaramıyor pısman degılım ıyıkı bıtmıs 6-7 ayı buldu bu hale gelmek ıstene kadar sürdü peki bu hale gelmen
hiç pişman oluyor musundaha fazla çabalasam kurtulur muydu diye
ahahah şerefine yapmadın gı bu sefer
tüy yolma daha iyi bi fikirdi
justtan daha rahatı gevşektir
yok canım olmayacak seyın pesınde gıtmeye calışmak kendını yormaktan baska bırseye yaramıyor pısman degılım ıyıkı bıtmıs 6-7 ayı buldu bu hale gelmek ıste
19bin de mesaj yazmış ammajust begeni kasma hilesimi kullanıyon napıyon ne ara 7000 oldun
anlamadımk.ş.r mı dedin sen bana
ıyıde bagları koparmıyorsun kı unutasınanam ben şanslıyım o zaman 6 ay oldu zaten
19bin de mesaj yazmış amma
ne ara yazdın gız
kesin hile
justın babaannesi k.ş.r
19bin de mesaj yazmış amma
ne ara yazdın gız
kesin hile
kocası sagolsun onun sayesınde19bin de mesaj yazmış amma
ne ara yazdın gız
kesin hile
ıyıde bagları koparmıyorsun kı unutasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?