ben de diyorum ki ne istediğini biliyosan ama duygularını kontrol edemiyorsan bisüre telefondan uzak dur nolacak ki..Yani o kadar çabuk karar değiştiriyorsun ki barışıp ertesi günü yeniden istemediğini düşünüyosun,sana da yazık karşındakine de yazık.büyük ne açayım?
dudağım uçuk tarlası oldu ha
evet edemiyorum duygularımı kontrolde problemim var
ben de diyorum ki ne istediğini biliyosan ama duygularını kontrol edemiyorsan bisüre telefondan uzak dur nolacak ki..Yani o kadar çabuk karar değiştiriyorsun kğ barışıp ertesi günü yeniden istemediğini düşünğyosun,sana da yazık karşındakine de yazık.
ya simini telefonunu ver annene..o bilir senin ne çektiğini,bırak biraz başkalarıyla paylaş kendini yiyosun sürekli..telefonu kapalı mı tutayım???
ya simini telefonunu ver annene..o bilir senin ne çektiğini,bırak biraz başkalarıyla paylaş kendini yiyosun sürekli..
unutursun o çok da önemli değil..evet anneme verirsem anlar derdimi
peki ilkim olmasını unutabilir miyim
ve annene şöyle de,anne şimdi sana bu telefonu veriyorum bu boşanma süreci ciddileşene kadar bana geri verme.evet anneme verirsem anlar derdimi
sümkürdün mü pekiAğlamak çok iyi geliyo lan içi açılıyor insanın
sümkürdün mü peki
ben de,sümkürüyom hıçkırıyom içli içli ağlayamam bensümkürdüm nerden bildin
ben öyle nazik ağlayamıyom sümükler çıkıyor meydana
ben de,sümkürüyom hıçkırıyom içli içli ağlayamam ben
bir de ağlayıp uyuyunca çok iyi oluyorAğlamak çok iyi geliyo lan içi açılıyor insanın
bir de ağlayıp uyuyunca çok iyi oluyor
gelecek..bigün biri gelsin şu beyazgelinlik mutluluk destek hayat arkadaşı olayını bana yaşatsın ya istediğim hiçbişeyi yaşayamadım
ben ağlayınca uyuyamıyorum ya,mal gibi oturuyorum öylebir de ağlayıp uyuyunca çok iyi oluyor
benden böyle höğğğğkkkk gibi bir ses çıkıyor hönkürüyorum resmeniç çeke çeke dimi
hıfs hıfs hıfs diye
ben mayışıyorum direkben ağlayınca uyuyamıyorum ya,mal gibi oturuyorum öyle
ben ağlayınca uyuyamıyorum ya,mal gibi oturuyorum öyle
evet anneme verirsem anlar derdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?