- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
ee zalak sen zaten ilkinle beraber değil misin,başkasıyla oldun mu da bu kadar kesin konuşuyon?ne alaka lan anlamadım
ne alaka lan anlamadım
ee zalak sen zaten ilkinle beraber değil misin,başkasıyla oldun mu da bu kadar kesin konuşuyon?
içimizi kararttınsadece sevişmek anlamında söylemedim ki, ilkim değil 2. sırada şimdiki
2.yle her boku yemiş olsam da ilkin yeri bambaşkaydı
yaa ilk sevişmem en berbatıydı hafızamdan yok etmek istiyorum..yani diyor ki birden fazla kişiyle yaşamadıysan bilemezsin ilki önemli mi önemsiz mi
bana kalırsa da önemsiz sonuçta ilk öptüğüm kişi deli gibi aşık olduğum çocuktu bak ölüyodum yani hani onun göz kıpışına bile hastayım öyle diyodum ama şimdi umrumda değil
zaten ilk sevişmem de çok boktan bi ortamda olduydu öyle güller mumlar falan yapmamıştık biz
yani diyor ki birden fazla kişiyle yaşamadıysan bilemezsin ilki önemli mi önemsiz mi
bana kalırsa da önemsiz sonuçta ilk öptüğüm kişi deli gibi aşık olduğum çocuktu bak ölüyodum yani hani onun göz kıpışına bile hastayım öyle diyodum ama şimdi umrumda değil
zaten ilk sevişmem de çok boktan bi ortamda olduydu öyle güller mumlar falan yapmamıştık biz
içimizi kararttın
ben ilk sevgilimi hatırlamıyom bile halbuki onun için ölüyodum sümüğünü bile seviyodum
yaa ilk sevişmem en berbatıydı hafızamdan yok etmek istiyorum..
içimizi kararttın
ben ilk sevgilimi hatırlamıyom bile halbuki onun için ölüyodum sümüğünü bile seviyodum
bizdemin seninle polemiğe girdiksanki bu bi ilk çaçi.bilemem orasını just, bence unutamazsın dedim zaten BENCE yani.. herkesin olaylara bakış açısı farklıdır tabi
Niye ilkler boktan oluyor beni aydınlatın
bizdemin seninle polemiğe girdiksanki bu bi ilk çaçi.
yani bence tabiki her şeyi hafızandan silemezsin ama birine aşık olup birlikte olursan da kim ilk kim ortanca kim son bir önemi kalmaz.abi iğrençsin ya
aynen ya benim de yani o kadar b.ktandı
kızım yapabildiğine dua et ortalık vaji doluçünkü tecrübesiz oluyorsun ve bir şey anlamıyorsun
yani bence tabiki her şeyi hafızandan silemezsin ama birine aşık olup birlikte olursan da kim ilk kim ortanca kim son bir önemi kalmaz.
hayırrrr.acılarını içkiylr örtcek kadar güçsüz değilsin bencecanım şarap içmek istiyor hmmmmmk
senin ilksin boksa biz napak benimki gayet perfectiNiye ilkler boktan oluyor beni aydınlatın
kızım yapabildiğine dua et ortalık vaji dolu
ben boktan mı dedim hmk ben sevişmedim diyomsenin ilksin boksa biz napak benimki gayet perfectisizin karşınıza düzgünü çıkmamış demekki o yüzden bana çemkirmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?