• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım arrık kaynanamdan

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Geçen sene bize haber vermeden gştmiş ortanca oğlunun verdiği parayla dükkan açmış hergün bize arayıp bu kıyafetler yetmiyor kredi çek de yenilerini alayım valla ben ödeyeceğim krediyi dedi kaynanam. eşim beni dinlemedi gitti çekti kaynanam ödemedi bize kaldı borç.
Şimdi yine o mallar satılmadı dükkan tıka pasa kıyafetlerle dolu kaynanam yine arayıp kredi çeksene bana valla ben ödeyeceğim oğlum bu kıyafetleri kimse beğenmiyor almıyor yenilerini alacağım diyor.. Eşim de kredi artık vermiyorlar çok borç var ondan vermiyorlar yani. O da vermek istemiyor diye inanmamış.
Eşimin bi tanıdık yanndaymş ben çekeyim annen ödeer demiş.
Eşim de hala sorabiliyor gştmiş bana sence annem ödeer mi çektirsem mi diyor gerçekten bunu sorduğuna inanamıyorum sinirimden çatlıyorum ya
Dedim annen ödemese adam gelse günü geldi ödemenin annen parayı vermiyor mu dese sen ödemez misin diyorum öderim diyor.. Yani annen ödemediğinde ödettirecek biri var o da sensin değil mi diyorum evet diyor.. Ee o zmn diyorum.. Doğru haklısın diyor ama hala düşünüyor ya bu kadından bıktım yine önceki gibi hergün arayıp yalvaracak nolur oğlum valla ben öderim deyip kandıracak eşim de güvenecek yine borçlar bize kalacak..
Valla çıldırıcam eşimi kandırmasına izin vermemeliyim.
Akıllı adam oluyor saf ya hala nasıl güvensem mi acaba diyor anlamıyorun karşısındaki annesi olmasa herşey açık ortada yapılack belli yani.. ne desem ne yapsam valla artık arayıp arayı bozcam bu kaynanamla az kaldı yeter bu güler yüzlülük...

Sizin konunuzu hatırlıyorum ve yok artık diyorum. Siz rest çekin. Ne gerek var. Hiç mı yapabileceginiz birşey yok

Kayinvalideniz biliyor oglu odeyecek borcunu ona gorede rahat davraniyor.Tamam annesi de 1 odersin 2 odersin. Esiniz de bitiyor biraz is.
Siz konussaniz anne yakamizdan dus artik diye kibarca.:))Allah sabir versin.

Başkasının adına kredi çekmek kadar saçma bişey yok.. olmayan para üstünden borç mu verilir??

Madem kıyafetler satılmıyor alın siz pazarda satın bari paranızın bi kısmını kurtarırsınız..

Sermayeyi eşin veriyor sürekli
Bari ne alınacağını ne kadar alınacağına da birlikte karar verin.
Belki bu şekilde tutar.

Ne kadar sürelik evlisiniz ? Çoluk çocuk var mı ve çalışıyor musunuz ?

Back
X