Bıktım arrık kaynanamdan

3 yıl bitti çocuk yok çlşmıyrm
Hımmm dicektim "böyle giderse geçimsizlikten kavgalar oluşucak ve boşanıcaz" filan mı ? deseydiniz diye düşündüm de.
Mümkün değil sanırım.
E eşiniz de tek maaşla hem annesinin borcunu ödemek hem ev geçindirmek baya bi yükün altında aslında.
En çok ona üzüldüm yine de.
O kendine acımıyor galiba ama :/

Hımmm dicektim "böyle giderse geçimsizlikten kavgalar oluşucak ve boşanıcaz" filan mı ? deseydiniz diye düşündüm de.
Mümkün değil sanırım.
E eşiniz de tek maaşla hem annesinin borcunu ödemek hem ev geçindirmek baya bi yükün altında aslında.
En çok ona üzüldüm yine de.
O kendine acımıyor galiba ama :/

Aslında vazgeçti bana hak verip yani kaynnmda o kadar şey satamadıkça yenisini aldı dükkan doldu almaması kendi içinde en iyisi iyice batırcak yoksa.
Eşim araba alıp satıyor ek işte yapıyor ynmzda çalışan var durunumuz şükür iyi ama bzmde kredi borçlarımız var arabaları krediyle almıştık. Zaten eşimle çok mutluyuz şükür kynnm yüzünden boşanmam :)

Aslında vazgeçti bana hak verip yani kaynnmda o kadar şey satamadıkça yenisini aldı dükkan doldu almaması kendi içinde en iyisi iyice batırcak yoksa
İzmirliymişsiniz, burada bir tane kadın var bizim oturduğumuz yerde. Dükkan kıyafet yığılı ama satışları çok iyi değil :D
Bir de gıcık bir tip acaba o mu kaynananız ? diye düşündüm bir an :D :D

İzmirliymişsiniz, burada bir tane kadın var bizim oturduğumuz yerde. Dükkan kıyafet yığılı ama satışları çok iyi değil :KK70:
Bir de gıcık bir tip acaba o mu kaynananız ? diye düşündüm bir an :KK70: :KK70:

Haha kaynanam gıcık değildir valla aslında bu parasal konularda gıcık :) bu arada önceki yoruma ekleme yaptım

Haha kaynanam gıcık değildir valla aslında bu parasal konularda gıcık :) bu arada önceki yoruma ekleme yaptım

Okudum, iyi bari çok sevindim o açıdan sizin adınıza .. Belli zaten aşık olduğunuz ben öyle bir hava sezdim sizde.
Araba alım satımı iyi gelir getiriyor, biraz sabredin bari ama sakın bu sefer izin vermesin annesine :)

Geçen sene bize haber vermeden gştmiş ortanca oğlunun verdiği parayla dükkan açmış hergün bize arayıp bu kıyafetler yetmiyor kredi çek de yenilerini alayım valla ben ödeyeceğim krediyi dedi kaynanam. eşim beni dinlemedi gitti çekti kaynanam ödemedi bize kaldı borç.
Şimdi yine o mallar satılmadı dükkan tıka pasa kıyafetlerle dolu kaynanam yine arayıp kredi çeksene bana valla ben ödeyeceğim oğlum bu kıyafetleri kimse beğenmiyor almıyor yenilerini alacağım diyor.. Eşim de kredi artık vermiyorlar çok borç var ondan vermiyorlar yani. O da vermek istemiyor diye inanmamış.
Eşimin bi tanıdık yanndaymş ben çekeyim annen ödeer demiş.
Eşim de hala sorabiliyor gştmiş bana sence annem ödeer mi çektirsem mi diyor gerçekten bunu sorduğuna inanamıyorum sinirimden çatlıyorum ya
Dedim annen ödemese adam gelse günü geldi ödemenin annen parayı vermiyor mu dese sen ödemez misin diyorum öderim diyor.. Yani annen ödemediğinde ödettirecek biri var o da sensin değil mi diyorum evet diyor.. Ee o zmn diyorum.. Doğru haklısın diyor ama hala düşünüyor ya bu kadından bıktım yine önceki gibi hergün arayıp yalvaracak nolur oğlum valla ben öderim deyip kandıracak eşim de güvenecek yine borçlar bize kalacak..
Valla çıldırıcam eşimi kandırmasına izin vermemeliyim.
Akıllı adam oluyor saf ya hala nasıl güvensem mi acaba diyor anlamıyorun karşısındaki annesi olmasa herşey açık ortada yapılack belli yani.. ne desem ne yapsam valla artık arayıp arayı bozcam bu kaynanamla az kaldı yeter bu güler yüzlülük...
Geç bile kalmissiniz

Bana gore esinizle bu konuda ters dusmeyin. Annesidir sonucta. esinize sunu deyin senin annendir saygim var seni bana verdi ancak gerceklerle hayaller ayni yonde gitmeyebilir bir onceki yaptigin yardimda bunun sonucunu deneyimledik ikimizde. Artik biz bir aileyiZ sen benim.ailemsin ben senin ailenim. Sonucu yine husran olacak bir durum icin aileni maddi acidan sikintiya bosu bosuna sokmak istiyorsan yine de sen bilirsin ama uzulen yine sen ve ben olcaz ve aile huzurumun ve mutlulugumun bozulmasini istemiyorum annene eger cevabin olumsuzsa uygun bir dille soyle. Bunun su an icin kosullarima uygun olmadigini yardim etmek istedigini ama imkaninin olmadigi icin yardim edemeyecegini soylemesini isteyin. Burada kirilan kalpte.olmaz hem.esiniz hem kayinvalideniz icin

Aynı mı yeni bi olay nasıl Aynı olarak açılablr?

Defarca kez kaynanamın dükkanı,kaynanamın kredisi ,eşimin kaynanama çektiği kredi temalı konularınız var .
Siz bir iş bulsanıza hakikaten
Sürekli eşinizin parasını yemekle sucladiginiz aile fertlerinden ne farkınız var?
Kayinvalide diyorum kaynana kaynana demenizden iğreti duyarak ! O dükkan açmış işletememis,kardeşi iş yapmış tutmamış,sizde korkunç atılımlar yapıyorsunuz satmayacak keçeler,alakasız ve korkunç ev dekorasyonu gibi !!!!
Is bulun da adam rahatlasin azcik!

Dükkanı açarken sizemi sormuş... Kaynananizda biliyor oğlunun ödeyeceğini bence çektirmeyin . Yarın bı gün ödemezse arkadaşıyla eşiniz kötü olur

Kayinvalidenize kizmayın eşinizé kızın siz bence.. annesi diye kiyamiyor. 10 kez olsun 10 kez gider çeker öder.

Defarca kez kaynanamın dükkanı,kaynanamın kredisi ,eşimin kaynanama çektiği kredi temalı konularınız var .
Siz bir iş bulsanıza hakikaten
Sürekli eşinizin parasını yemekle sucladiginiz aile fertlerinden ne farkınız var?
Kayinvalide diyorum kaynana kaynana demenizden iğreti duyarak ! O dükkan açmış işletememis,kardeşi iş yapmış tutmamış,sizde korkunç atılımlar yapıyorsunuz satmayacak keçeler,alakasız ve korkunç ev dekorasyonu gibi !!!!
Is bulun da adam rahatlasin azcik!

Maşallah baksana sen de insanlara laf sokmaya yer arıyorsun sıkı takipçimsin ayrıca evime her gelen ne kadar güzel diyor güzellik göreceli ve benim evim seni hiç ilgilendirmez ayrıca istediğimi derim ister kaynana ister kayinvalide beğenmiyorsan buraya yazı yazma.. yaz diye kafana kimse silah dayamıyor yazma o zaman.. Bence sen burda insanlara laf sokmak yerine biraz yardımcı ol insanlarda senin uzun dilinden rahat etsin biraz

Son düzenleme:
Eşinize sağlam bir rest çekemiyor musunuz?
O kredi çekilirse ben bu evden gidiyorum gibi mesela?
Yani adam yine çekecek bu gidişle hatta kendi çekemezse arkadaşına çektirecek. O parayı ödemeyecek kayınvalide,eşiniz rezil olacak ve amiyane tabirle eşşek gibi ödeyecek.
Resti çekin diyorum,başkada birşey demiyorum aksi halde sinir olduğunuzla kalırsınız.

Back
X