Bıktım eşimin eve adam toplamasından

Kesinlikle haklısın bencede.Bende hoşlanmam eşimin abisi olsa aynı evde kalmaktan..Ne olursa olsun zaman o kadar kötüyken kimselere güvenmiyorum.Hiç bir konuda hemde
Hakikaten sürekli gelinen evde kapı açmamalar oluyor valla bende aile apartmanında oturuyorum.Bende açmadığım zaman o kadar rahat oluyorumki..Dingonun ahırı değil benim evim..
Sen eşini al karşına adam gibi konuş,olmadı kaynınla konuş..Herkes yerini de haddini bilecek kimse kusura bakmasın!

Evli olan çiftler aileleri söz konusu olunca bencil oluyor ne yazık ki...Sizin kız kardeşiniz ya da erkek kardeşiniz gelip sizde kalsaydı rahatsız olmazdınız,ama bu sefer de eşiniz kendi evinde huzuru bulamazdı.Kimsenin kimseyi huzursuz etmesi olağan karşılanamaz.Çiftlerden biri durumdan rahatsızsa ,diğeri de anlayış göstermelidir.Hele ki kadın kendine yüklenen misyondan hareketle misafiri istemese de ağırlar,yemeğini yapar,çamaşırını hatta ütüsünü de yapar.Hizmet ettiği yetmiyor gibi bir de evinde rahat adım atamaz hale gelir.Hiçbir erkeğin eşini bu konuda ezmesi affedilir bir durum değildir .
O evde sizin de emeğiniz var,sizin de istemediğiniz şeyleri yapmama hakkınız var ,bunu sakın unutmayın ! Tavrınız net bir şekilde ortaya koyun .Düşüncenizden dolayı da kendinizi suçlu hissetmeyin ,çünkü hiçbir kadın gönülden böyle bir durumu kabullenemez.Bir gün çeker,iki gün çeker,üçüncü de PATLAR ...

sizin eşinizin annesiylede sorunlarınız vardı yanlış hatırlamıyorsam.
şimdide abisi.
yahu hiçmi bu ailede iyi biri yok?
hep mi siz haklısınız?
kendinizide sorgulayın derim benCADIARZU

:)delikafadulden
arkadaşım gülüyorum niye bil,yormusunuz anlatsam roman olur
eşimin başka bir abiside eşinden eyrıldı ve ayrılırlen kadına bisürü borç bıraktı,kızının düğününe gitmedi ve karısından çok çok daha aşağı diyebileceğim bir kadınla birlikte şu anda
bu sadece bir örnek
kayınvaldemse bütün gelinlerini dövmüş hiç kimse sevmiyor onu yaşadıkları yerde dahi
umarıum sizde anlamışsınızdır birazda
evet ben çok iyiyim,bütün bunları bilip birde onlara hala saygıda kusur etmediğim için ve kendini bilmez bu kadar çok insana rağmen hala evliliğimde mutlu olmaya çalıştığım için

evet gece çalışıyor ama gece 3 te geliyor eve ve kaynım bize 8,30 da geldi oğlum 10,-10,30 da uyuyor ve odasında bağlasan durmaz,kaynımada sen yat diyebilirmiyim

Kaynınızın özel hayatını veya sizdeyken çocuğunuza yaptığı tavırları tabiki tasvip etmiyoruz. Fakat buraya konu açınca herkes kendi fikrini beyan ediyor. Sana haklısın da diyen çıkacak haksızsın diyende. Ben haksızsın diyenlerdenim. Bunu derken ne kaynının özel hayatını düşündüm nede başka bir şeyi. Öncelikle kapıma geleni çevirmek gibi bir huyum olmadığından konuştum ki bir çok arkadaşımda bu yönde fikir beyan etti. Yaptığı yanlış olabilir ama o ev sizin olduğu kadar eşinizin de evi. İşi inada bindirirseniz olay daha da büyür.
Eşiniz de burası benim evim abim gelecek, yada abim gelmiyorsa senin ailendende kimse gelmeyecek derse ne yapacaksınız.
Adam yanlış olabilir ama düşmüş bir kere ne yapacaksınız bir tekmede siz mi vuracaksınız.

Ben seni çok iyi anladım arkadaşım merak etme.

7,5 yaşında oğlum var çok iyi bilirim misafir gelince çocukların bazılarının nasıl düzen değiştirdiğini..
Hele ki gelen kişi zaten sevmediğin birisiyse, o çocuk gık dese, misafirden bilinir, ama gelen kendi annen ya da kardeşlerinse mızıklayan çocuk için başka sebepler aranır:)

Siz kaynınızı hiçbir şekilde sevmiyorsunuz diye söylemiyorum bunları ama bu böyledir...

Neyse...
istediğiniz gibi yapın ne diyim..
Sonuçta insan psikolojisi gereği, sevmediğin insanın '' a'' demesi bile batar insana biliirim..:) Hepimiz insanınz yaşıyoruz bu duyguyu dönem dönem..

Eşinizle konuşun kesin bir dille abisini evinizde istemediğinizi söyleyin..Başka çaresi yok..
Umarım düzelir.

eşime kapıyı açmadığımı söyledim bilerek çünki ondan ne kadar çok rahatsız olduğumu bilmesini istedim,niye yalan söyleyeyimki,,,o benim eşim ne düşündüğümü tabiki bilmeli
eşim 3 te işten geldi ve ben onu bekledim konuştum
bana azda olsa hak veriyor,azda dediğim
abisi olduğu için içi acıyor dışarıda kaldı diye
ama inanınki çok kapısı var dışarıda filan kalmaz o
eşimde biliyor bunu
hala yanlış düşünüyorsunuz
intikam lafı hoşuma gitmedi burda,,haa yardım etmesini değilde o zor günlerimizde bi hatl hatır sormasını beklerdim ama

Sen kötü görmemişsin be güzelim. Seninkiler inan onların yanında zemzemle yıkanmış gibi kalır.
Sana bir saygısızlıkları yoksa, Başkalarına yapılan haksızlıkların hesabını bırak onlar sorsunlar sen değil. Sen saygında kusur etme. Sonuçta sadece eşlerimizle değil onların aileleriylede evleniyoruz. Evlendik diye kimse ailesini atamaz.
Allah korusun kendi ailemizdede böyle sorunlu tipler çıkabilir, o zaman ne olacak?

evet gece çalışıyor ama gece 3 te geliyor eve ve kaynım bize 8,30 da geldi oğlum 10,-10,30 da uyuyor ve odasında bağlasan durmaz,kaynımada sen yat diyebilirmiyim

canım benim ben sana sonuna kadar katılıyorum . aranızda sorun olmasa bile can ciğer kuzu sarması bile olsanız eşim yokken abisinin gelip kalmasını bende istemem ve eşimde istemiyor ve diyor ben yokken erkek olarak kimse gelemez diyor. abim dahi olsa gelemez sonuçta ben yokum evde diyor. bu sapıklık ve ya başka bişey değil insan eşi yokken başka bir erkeğin evde olmasından rahatsız oluyor. buda abartılcak bir olay değil bence iyi yapmışın arkadaşım iyiki açmamamışın kapıyı. birde oğlumdan rahatsız olcak ne zman uyuycak diyor öylemi paşa gitsin otelde kalsın çok rahatsız oluyorsa.

sizde anlamamışsınız ,üzüldüm,ben hiç gelmesin demiyorum ki eşim yokken gelmesin diyorum
çünki o zaman daha dayanılmaz oluyor
dahada istekleri çıkıyo ,dahada yayılıyor evde
ben saygımdan bişey diyemiyorum
oğluma daha bir buruşuk bakıyor filan ama neyse
tabi buda sizin fikriniz

ne olursa olsun eşi obenim kardeşim ben nasıl söylerim ona diyor ama yani bu konu hep sorun olmuş ve aşamamışlar

ben anlamadım ki burda kimse kardeşiyle oturup konuşmaz mı? ben kardeşimin bi hatasını görsem eşimin yanında değil ama yanlız kaldığımızda uyarırım mutlaka..
benim de eşimin abisiyle zamanında anlaşmazlıklarım olmuştu , kocam hem benimle hemde abisiyle konuşmuştu , karım bunlardan rahatsız oluyor abi demişti , sonra da herşey düzeldi zaten..
insan kendi canıyla , yarısıyla kardeşiyle konuşamaz mı hatalarını?? ben bunu anlamadım inanın..

abi abiliğini bilse zaten sorun olmayacak bu ilişkide de anladığım kadarıyla

gercekten tebrık ederım ıı yapmıssın acma kapıyı
neler duyuyoruz ya ne ısı var senın evınde
konuya komsuya ayıp çok yerınde davranmıssın
esınde sana bısı derse otttur muge anlıyı ızlet gorsun neler var hayatta
nekadar ıı nıyetlı ya
bebegınide gule gule buyut canım

Acir tabi.....senin kardesin olsaydi yüregin sizlamazmiydi güzelim?

Tabikide esinde biliiyor bunu, ve sana hakta veriyordur bazi yerde ama ne yapsin adam Allah askina? Gelme abi, karim istemiyormu desin?

Onun durumunuda düsünerek karar ver lüften.....

Senin dedigin gibi olsun güzelim, varsin biz yanlis düsünelim, ama sana bunun hicbir faydasi olmaz, neticede bu durumu yasayan sensin...

Umarim hersey gönlünce cözülür.

Peki eşinizin bu konuda net kararı nedir sonuç olarak,anladığım kadarıyla defalarca konuşmuzsunuz bu durumu

Çok enteresan ya..

Siz de evlenince eşinize söyleyin de siz evde yokken, baldızına sakın kapıyı açmasın neme lazım aralarında birşey olur falan..Eee dünyanın bin türlü hali var de mi ama...????

Müge Anlı ya malzeme çıkmasın sonra..

Yani yazmayım diyorum ama dayanamıyorum kusurabakma..Bu kadar da sapık_düşman gibi görmeyin eşinizin ailesini ya..

bu şekil konuşulduğu takdirde kimsede kimseyi kırmamış olacak.diğer türlü olduğu zaman okadr yüzgöz olunuyoki bence

aaa ben yorumları okumamıstım
neler yazmıslar...
sımdı akıllı kızlar bısı dıycem
kımı aıleler vardır kuzenler kardes gıbıdır
benım degıl abım amca oglum gelse aynıdır
kımı aılelerde soguktur
bu arkadas anladıgım kadarıyla bu gune kadar soguklarmıs zaten
elın adamı gıbı gordugunden ıstemıyo bence
bıde bısey daha var
konu sahıbesı bıtek abıden degıl esının erkek arkadaslarınıda eve getırmesınden sıkayet etmıs

eşim yokken ben yalnızken gelmesinden bende rahatsız olurum. birşey yapacak korkusundan değilde bi nevi çekinirim. heleki eşim yok yatılı kalacak ise dahada rahatım kaçar. :/

eger esımde yada kardesımde ben evlenene kadar bı abı kardeslık olusturamadıysam gelmesın canım
bak anneymıssın bızden tecrubelısın
bı amca evde bebk varken sıgara ıcecek kadar dusunmuyosa o aıleyı o aılenın kurallarına uymuyosa bı sorun var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…