sizin eşinizin annesiylede sorunlarınız vardı yanlış hatırlamıyorsam.
şimdide abisi.
yahu hiçmi bu ailede iyi biri yok?
hep mi siz haklısınız?
kendinizide sorgulayın derim benCADIARZU
Arkadaşlar affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum. Şimdi konu sahibi Ayşesat arkadaşımızın yazısından ben kaynının Ayşesatın eşinden önce eve gelmek istediğini Ayşesatında kapıyı açmadığını ama eşinin birkaç saate geleceğini anladım. Yanlışmıyım.
Hayır bazılarımız ne işi var canım kocasız kadının evinde filan demişte. Bütün gece yalnız kalmayacaklardı herhalde dimi??? yanılıyorsam uyarın beni lütfen.sengözlerimebaksanab
Hakkaten namus meselesine döndü bu konu ve baydı.
Ayşesat kardeş sana hangisi doğru geliyorsa onu yap, biz ne desek boş.
ben sizi çok geniş görüyorum
allah böyle bir olay yaşatmasın tabiki size ama benim yerime bir koyun kendinizi,bebeğim bir yabancı gelince eve feryat figan ağlıyor ve artık 1,5 yaşında çok yaramaz uyyuncaya kadar beni çoook yoruyor,kaynım oğluma koltukta yatarken surat buruşturuyor,ne zaman yatacak bu diyor,bebeğiniz varsa anlarsınız beni,yoksada ileride hatırlayın,potansiyel sapık gözüyle bakmıyorum,ama ben bütün olumsuzluklarıyla değerlendiriyorum kaynımı,
eltimi çok severdim şimdi kaynım yüzünden konuşmuyoruz
çünki başka kadınla olması konusunda ona destek verdiğimizi sanıyor kaynım sayesinde
yani bu kadar yanlış bir adamın evime girmesini dahi istemiyorum
umarım biraz anlamışsınızdır
ben sizi çok geniş görüyorum
allah böyle bir olay yaşatmasın tabiki size ama benim yerime bir koyun kendinizi,bebeğim bir yabancı gelince eve feryat figan ağlıyor ve artık 1,5 yaşında çok yaramaz uyyuncaya kadar beni çoook yoruyor,kaynım oğluma koltukta yatarken surat buruşturuyor,ne zaman yatacak bu diyor,bebeğiniz varsa anlarsınız beni,yoksada ileride hatırlayın,potansiyel sapık gözüyle bakmıyorum,ama ben bütün olumsuzluklarıyla değerlendiriyorum kaynımı,
eltimi çok severdim şimdi kaynım yüzünden konuşmuyoruz
çünki başka kadınla olması konusunda ona destek verdiğimizi sanıyor kaynım sayesinde
yani bu kadar yanlış bir adamın evime girmesini dahi istemiyorum
umarım biraz anlamışsınızdır
Yok aysecim ben o kadar yanlis oldugmu düsünmüyorum....
Kaynin her zaman sizin yaninizda olsaydi, maddi manevi destek olsaydi, zamaninda abi gibi davransaydi simdi sen bu gelip gitmelerinden, önüne bir tas corba koymaktan, bir gömlegini ütülemekten, mutfaginda bir sigara icmesinden bu kadar rahatsiz olmazdin.
Aslinda bu cok insancil bir düsünce....ihtiyaci yokken yüzümüze bakmazdi durumu kötü oldu simdide geldi kapimiza, ben niye iyi olayim??? Bende dahil bircok kiside böyle düsünürdü eminim!
Lakin mantikli düsündügmüz vakit esinin böyle düsünmesini bekleyemezsin? Neden? Eh iste diyoruz Kardesi güzelim kardesi.....
Nasilki sen kendi kardeslerinin hatalarini bazi yerde görmezden gelebiliyorsan esininde söz konusu abisi oldugu zaman senin kadar kati olmamasina kizma lüften.
Gelip kalmasini birak sen onun varligna bile tahamül edemiyorsun gibi geldi bana....kendine göre sebeblerin vardir mutlaka...yadirgamiyorum, sevmiyor olabilirsin......fakat esininde senin gibi abisini sevmemesini istememesini saglayamazsin.
Onlar kardes güzelim, bugün bicak bicaga gelirler, yarin canim kanim deyip kucaklasirlar, bu isler böyle....
Ayrica esine abin geldi ama kapiyi acmadim demekle en büyük hatayi yaptin bana göre, simdi esin misilleme yaparak ayni sekilde senin aile fertlerinden bunun acisini cikartacak, ve yine üzülen yipranan sen olucaksin.
Bence esini al karsina güzellikle konus, yaptigim yanlisti, abine kapiyi acmamakla hata ettim, ama artik bu konuda bir karara varmamiz lazim deyip tüm icindekileri dök arkadasim....
Cünkü görüyorsunki bu konu sürekli aranizda tartismalara sebeb oluyor....
:)delikafadulden
arkadaşım gülüyorum niye bil,yormusunuz anlatsam roman olur
eşimin başka bir abiside eşinden eyrıldı ve ayrılırlen kadına bisürü borç bıraktı,kızının düğününe gitmedi ve karısından çok çok daha aşağı diyebileceğim bir kadınla birlikte şu anda
bu sadece bir örnek
kayınvaldemse bütün gelinlerini dövmüş hiç kimse sevmiyor onu yaşadıkları yerde dahi
umarıum sizde anlamışsınızdır birazda
evet ben çok iyiyim,bütün bunları bilip birde onlara hala saygıda kusur etmediğim için ve kendini bilmez bu kadar çok insana rağmen hala evliliğimde mutlu olmaya çalıştığım için
evet gece çalışıyor ama gece 3 te geliyor eve ve kaynım bize 8,30 da geldi oğlum 10,-10,30 da uyuyor ve odasında bağlasan durmaz,kaynımada sen yat diyebilirmiyim
eş
Kaynınızın özel hayatını veya sizdeyken çocuğunuza yaptığı tavırları tabiki tasvip etmiyoruz. Fakat buraya konu açınca herkes kendi fikrini beyan ediyor. Sana haklısın da diyen çıkacak haksızsın diyende. Ben haksızsın diyenlerdenim. Bunu derken ne kaynının özel hayatını düşündüm nede başka bir şeyi. Öncelikle kapıma geleni çevirmek gibi bir huyum olmadığından konuştum ki bir çok arkadaşımda bu yönde fikir beyan etti. Yaptığı yanlış olabilir ama o ev sizin olduğu kadar eşinizin de evi. İşi inada bindirirseniz olay daha da büyür.
Eşiniz de burası benim evim abim gelecek, yada abim gelmiyorsa senin ailendende kimse gelmeyecek derse ne yapacaksınız.
Adam yanlış olabilir ama düşmüş bir kere ne yapacaksınız bir tekmede siz mi vuracaksınız.
ne olursa olsun eşi obenim kardeşim ben nasıl söylerim ona diyor ama yani bu konu hep sorun olmuş ve aşamamışlar
eşime kapıyı açmadığımı söyledim bilerek çünki ondan ne kadar çok rahatsız olduğumu bilmesini istedim,niye yalan söyleyeyimki,,,o benim eşim ne düşündüğümü tabiki bilmeli
eşim 3 te işten geldi ve ben onu bekledim konuştum
bana azda olsa hak veriyor,azda dediğim
abisi olduğu için içi acıyor dışarıda kaldı diyeama inanınki çok kapısı var dışarıda filan kalmaz o
eşimde biliyor bunu
hala yanlış düşünüyorsunuz
intikam lafı hoşuma gitmedi burda,,haa yardım etmesini değilde o zor günlerimizde bi hatl hatır sormasını beklerdim ama
gercekten tebrık ederım ıı yapmıssın acma kapıyı
neler duyuyoruz ya ne ısı var senın evınde
konuya komsuya ayıp çok yerınde davranmıssın
esınde sana bısı derse otttur muge anlıyı ızlet gorsun neler var hayatta
nekadar ıı nıyetlı ya
bebegınide gule gule buyut canım
ben anlamadım ki burda kimse kardeşiyle oturup konuşmaz mı? ben kardeşimin bi hatasını görsem eşimin yanında değil ama yanlız kaldığımızda uyarırım mutlaka..
benim de eşimin abisiyle zamanında anlaşmazlıklarım olmuştu , kocam hem benimle hemde abisiyle konuşmuştu , karım bunlardan rahatsız oluyor abi demişti , sonra da herşey düzeldi zaten..
insan kendi canıyla , yarısıyla kardeşiyle konuşamaz mı hatalarını?? ben bunu anlamadım inanın..
abi abiliğini bilse zaten sorun olmayacak bu ilişkide de anladığım kadarıyla
Çok enteresan ya..
Siz de evlenince eşinize söyleyin de siz evde yokken, baldızına sakın kapıyı açmasın neme lazım aralarında birşey olur falan..Eee dünyanın bin türlü hali var de mi ama...????
Müge Anlı ya malzeme çıkmasın sonra..
Yani yazmayım diyorum ama dayanamıyorum kusurabakma..Bu kadar da sapık_düşman gibi görmeyin eşinizin ailesini ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?