Bıktım eşimin eve adam toplamasından

Burbuk un yorumun devamında'' ama gidecek yeri yoksa kapımı açarım'' yazıyor..
Normalde kimse acımaz tabii aman ne iyi yapmış demem ben de zaten:))))

Ama kapıma gelmiş, zor zamanı defolsun da demem..

Israrla konuyu başka açıdan değerlendirdiğimizi söylüyorsunuz ama ben de ısrarla konuyu başka açıdan değerlendirmediğimi söylüyorum kendi adıma..:hulya:

ama 2 kadına ev açabilmiş birisinin gidecek yeri olmadığına inanmıyorum bence adamın derdi yemeği çayı gelsin, çamaşırı ütüsü yapılsın,
üstelik bebeğin ağlamasından rahatsız olamsına takmış durumdayım ben
bence en objektif yorumdu konudaki, olasıklık hesabı yapmış yani ama diyerek

bakın bu kayın iyi niyeti değil dedim size KK yı birbirine düşürdükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

olasılık hesabı yapmamış. kesin ve net konuşmuuş. aynı bizler gibi..

Herkes haklı sonuçta..

Adam melek de olsa, gelenek ve görenekler icabı, aynı odada yalnız kalmak kimimize göre asla olmayacak birşey..

Yani burdaki yorumların farklı olmasının nedeni, adamın melek olması ya da 2 kadınla ilişki yaşaması değil aslında..

Hepimizin yaşam tarzlarının farklı olması..

Kimimiz ''aaa ne işi var elin adamının evimde?'' diyor, kimimiz de'' aaa eşimin abisi, kapıma gelmiş nasıl misafir etmeyim'' diyor..

Herkes kendine göre değerlendirmeye devam edecek haklı olara:)

olasılık hesabı yapmamış. kesin ve net konuşmuuş. aynı bizler gibi..

okypete, şimdi sen 2 kadına ev açmış, 2-3 gün gelmeyen 2-3 gün gelen birinin gidecek yeri olmadığıan inanıyor musun
madem gidecek yeri yok bu eve gelmediği 2-3 gün nerde yatıyor bu adam.
bence olasılık hesabı,
yorum farkı dediğim gibi
:hulya:

bu neeeeeeeeee yaaa bebek var bırdeee
eşinizın yaptıgı cokkkkkkkkkkk yanlış ya cok uzuldum kımbılır ne kadar sıkılıyorsunuz.
abıse abılğini bılsın
eve bı katkısı varmı bari
bırgunde al bunları pişir dedimi
allah yardımcın olsun tavrını koyyy kesınlıkleeeee alkol olayı hele ınanılmazzzzz bıseyyy yaaa yuhhh

valla eşinizin eve arkadaş getirmesini falan bilemem.bu durum yeri gelince çok sıkıcı olabilir evet.ama eşimin abisi(eğer bana daha önceden sarkamamışsa) eve geldiğinde kapıyı açmamak,üstelik ben yabancı bir adamla aynı evde kalamam diye bahane göstermek çok akomik ve ayıp olmuş.eşinizin yerinde olsam sizin anneniz veya kızkardeşiniz geldiğinde evde yalnızsam bende eve almam.
resmen abisini sapık yerine koymuşsunuz.
keşke dürüstçe abini evimde istemiyorum o yüzdende kapıyı açmadım deyip, kaynınızı zan altında bırakmasaydınız.
ya eşiniz bir yandan size kızarken diğer yandan acaba eşime sarkıntılık yaptıda eşim bana söylemedi,o yüzdende eve almadı diye düşünürse ne olacak...
bunun altından nasıl kalkacaksınız.?
evlenirken ağaç kovuğundan çıkmış,kimi kimsesi olmayan birini alsaydınız keşke-tatlicadiarzu-

İşte benim de demek istediğim konu bu tür kriterlere göre değerlendirilmeli. Adam bile isteye sorumsuzca yük oluyorsa tabi ki istenmeyen misafir olur. Gerçi o durumda da kapı açmamak yerine arkadaşının eşinin abisini uyarması gerek. Kapı açmamanın mazereti olmaz. Ama adam eğer bu şekilde maddi manevi sorumsuzluk içindeyse uygun bir dille haddi bildirilmeli. Ama mesele "eşimin abisiyle aynı evde yalnız kalırım kalamam" noktasında ise bana tuhaf geliyor gerçketen.

Zaten çoğunuz adamın 2 kadın olayına o kadar takıldınız ki..

O adam artık ağzıyla kuş tutsa yaranamaz size mesela:)

Ben de diyorum ki, hatalı da olsa, yapılmayacak hatalar da yapmış olsa, eşimin abisidir, özel hayatındaki yanlışları tabii ki onaylamasam da, kapıma gelen eşimin abisine '' hadi yallah 2 kadınla yaşarken düşünseydin'' diyememm.........

Geçici olarak idare ederim bir şekilde..Ay neyse acıktım ben..

Abisi normal olsa anlarım buyusun gelsin kalsın ama metres tutmuş bi abinin geline göz dikmeyeceginin garantisi olmaz bana göre...
kocanızın arkadaslarına gelince cok şaşırdım benim eşim bekarken evinden bekarlar cıkmazdı her gece dolardı bu ev 6aydır bir bekar gelmedi eşim getirmedi..iş eşinizin anlayışında bitiyor kafasına siz değil de sevdigi bir abisi dostu soksa bunları ya da bi aile büyügüne anlatsanız..

Konuya dönersek benim birde en cok takildigim nokta, aysesat arkadasimizin neden kapiyi acmadigni birde esine söylüyor?CADIARZU

Hadi acmadi diyelim, kendine göre sebebleri var.....bari söylemeseydi, esi sordugunda yok gelmedi deseydi.....zili duymadin, banyodaydim gibi birseyler uydururdu hic olmazsa.....bazen dürüstlügün yarardan fazla zarari olur.....

Artik bundan sonra esinin bu konudaki tavirlari karisinin hakkindaki düsünceleri cok farkli olacak.....

eşimin abisi ise '' bir yere kadar '' kiminle ne yaptığı umrumda olmaz her koyun kendi bacağından asılır.
ben sadece ailem dışı olmasından kabul etmem. ha bi gelir iki gelir ama öyle gelip yerleşmeye yokumdur.. birde abiside olsun ben asla güvenipte başbaşa kimseyle kalamam eşim böyle bişey yapsın azarı yer benden :)

evliyken sevgilisiyle yasayan karısını boşayan adam hata yapmış ,olsun, deyip evinizde ona kaç gün bakarsınız?idare etmek de bi yere kadar ayrıca arkadas idare eddeceği kadar etmiş bence...

evliyken sevgilisiyle yasayan karısını boşayan adam hata yapmış ,olsun, deyip evinizde ona kaç gün bakarsınız?idare etmek de bi yere kadar ayrıca arkadas idare eddeceği kadar etmiş bence...

peki bunu yapan erkek kardeşiniz yada kızkardeşiniz olsa onuda eve almayacak mısınız.?

o zaman ablanıza annenize falan söyleyin,siz yokken eşiniz evde tekken eve gelmesinler.malum gazetelerde tvlerde neler görüyoruz,eşiniz gizli sapıktır belki:1closedeyes:

adamın özel hayatı kimseyi ilgilendirmez.
hata yapmış olabilir.ki bana görede hata.hatta adam tam dayaklık belki.ama eşimin abisini namusuma daha önce sataşmadıktan sonra eve almamak haddim değil.kimsenin değil.
alırsın ama hizmet etmessin,yada varsa cesaretin yüzüne patur patır söylersin.doğruları ama.yok çocuk rahatsız yok sigara içti bilmem ne diye kıvırtmadan.

bu mantığa göre ,kızkardeşlerinizide almayın evinize, hatta eşinizle yalnız bırakmayın.
olur a,
tvdede var böyle şeyler...
aman ha..

bencede aman ha kimseyi eve almayın.hatta babanızı bile-tatlicadiarzu-

Ben kaynımla gece yalnız aynı evde kalırım gerekirse.. Kardeşim gibidir..

İlişkilerden ilişkilere de fark var demek ki..

yahu benim kızkardeşim abicim diye eşimin boynuna sarılır.öyle güzel bi ilişkiler var ki.
şimdi bu durumdan işkillenmem lazım benim sanırım-tatlicadiarzu-
önemli olan niyet.kendi niyeti kötü olan herkesi aynı sanır.
(tabi elin adamından değil eşimizin kardeşinden bahsediyoruz....)

sizin eşinizin annesiylede sorunlarınız vardı yanlış hatırlamıyorsam.
şimdide abisi.
yahu hiçmi bu ailede iyi biri yok?
hep mi siz haklısınız?
kendinizide sorgulayın derim benCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…