işte ben bunu kast etmiştim, KK da fanatik gelinciler ve fanatik eşin ailesini tutanlar, ve konu ne olursa olsun ya gelinler savunulur ya eşin ailesi ama her konu kendi içinde özel, objektif bakılmalı gelinci yada kaynanacı olmamalı bence
ve burbuğun yorumunu çok objektif buldumalkisalkisalkis
devamınıda oku istersen. bak ama var akabinde....
devamınıda oku istersen. bak ama var akabinde....
Adamın yaptıkları tabiki hoş değil, dost tutmuş, evini barkını yıkmış dağıtmış bir adama bende acımam. Ama gidecek yeri yoksa kapımı açarım. Tabi adam daha önceden bana sarkmışsa evime giremez ama bana karşı ters tavrını görmediğim birini neden sapık ilan edeyim ki.
Şimdi benim kardeşim olsa sorumsuz olsa tabiki gene kapıya atmam güzelce konuşurum onu yola getirmeye çalışırım ama evimden atmam arkadaş. Her ne olursa olsun kardeşime lafda söyletmem.
Yani...:) bence de konuyu tam anlamı ile değerlendirmek lazım...
ama 2 kadına ev açabilmiş birisinin gidecek yeri olmadığına inanmıyorum bence adamın derdi yemeği çayı gelsin, çamaşırı ütüsü yapılsın,
üstelik bebeğin ağlamasından rahatsız olamsına takmış durumdayım ben
bence en objektif yorumdu konudaki, olasıklık hesabı yapmış yani ama diyerek
olasılık hesabı yapmamış. kesin ve net konuşmuuş. aynı bizler gibi..
kızlar moralim çok bozuldu,yazmıştım daha önce buraya,kaynım eltimi aldattı, bu ayın 17 sinde boşandılar,kaynım imam nikahlı sevgilisiyle kalıyordu,onunlada ayrılmışlar,normalde maddi durumları çok iyiydi,o zamanlar bizim çok borcumuz vardı ,yani züğürttük ona göre ve yüzümüze bakmazdı evimize gelmezdi,bizi küçük görürdü,nasılsın diye sormazdı bile onlara gidince,
şimdi gidecek bir yeri kalmadı ikide bir eşime size geleceğim 2-3 gün kalacağım diyor,gelip 1 gün kalıyor sonra 1-2 gün gelmiyor,sonra yine aynı muhabbet,,,eşim gelme diyemiyor,benim bebeğim var 17 aylık çok hareketli ve eve bir yabancı gelirse ne uyuyor ne yiyor ,ne içiyor,üstüne sürekli ağlıyor,bunları geçtim adam mutfakta sigara içiyor bende söyledim sonunda içme abi rahatsız oluyoruz diye ,eşim pısırığı söyleyemez,tamam dedi ama beni boş bulursa içiyor ,bende peşinden gidip söylüyorum ama her fırsatta yapıyor,çok sinir oluyorum ,evlendiğimizden beri eşimin arkadaşlarından bıktım artık,,kendi evimde bir rahatım yok
en sonunda bu akşam patladım,eşim gece çalışıyo bu akşam,eşime dedim sen yokken gelmesin diye ama tabi uyuz söyleyemez,oğlum tam uyuyacak gene geldi aşağıdan zile uzun uzun basıyor .açmadım kapıyı,ben niye yalnız kalacağım onunla yaaa,,içip içip eltimi yada diğer kadını rahatsız ediyormuş,,neler neler anlatsam bitmez,
telefonda kendimi öldüreceğim, çok kötüyüm diye duygu sömürüsü yapıyor 1 dk sonra iyi..
demin kaynım gittikten sonra eşim aradı abim geldimi diye bende geldi ama açmadım kapıyı dedim kızdı bana o benim abim dedi..bende söyledim yabancı bir adamla aynı evde kalmak istemediğimi,
eşimde benim kız kardeşim yada annem babam gelşnce aynısını yapacakmış,,benim ailem gelir 1 gün kalır,her konuda destekler
bıktım bunun eve bekar arkadaş veya aylak kardeşlerini doldurmadından
kavga edecek sebep yoksa bile bunlardan kavga ediyoruz
varmı sizdede böyle olan,,,çok moralim bozukklava: klava:
bu neeeeeeeeee yaaa bebek var bırdeee
eşinizın yaptıgı cokkkkkkkkkkk yanlış ya cok uzuldum kımbılır ne kadar sıkılıyorsunuz.
abıse abılğini bılsın
eve bı katkısı varmı bari
bırgunde al bunları pişir dedimi
allah yardımcın olsun tavrını koyyy kesınlıkleeeee alkol olayı hele ınanılmazzzzz bıseyyy yaaa yuhhh
Zaten çoğunuz adamın 2 kadın olayına o kadar takıldınız ki..
O adam artık ağzıyla kuş tutsa yaranamaz size mesela:)
Ben de diyorum ki, hatalı da olsa, yapılmayacak hatalar da yapmış olsa, eşimin abisidir, özel hayatındaki yanlışları tabii ki onaylamasam da, kapıma gelen eşimin abisine '' hadi yallah 2 kadınla yaşarken düşünseydin'' diyememm.........
Geçici olarak idare ederim bir şekilde..Ay neyse acıktım ben..
evliyken sevgilisiyle yasayan karısını boşayan adam hata yapmış ,olsun, deyip evinizde ona kaç gün bakarsınız?idare etmek de bi yere kadar ayrıca arkadas idare eddeceği kadar etmiş bence...
kötü niyetli olmak yanlış olabilir ama çok iyi niyetli olmakta kötü bişey kuzum bence,gazetelerde televizyonlarda neler görüyoruz,illki bana ters bir davranışını mı görmem gerekiyor,
yinede sağolun düşünceniz için ama bunu kendi başınıza gelmiş gibi haya edin bir son yazdıklarımla birlikte
adamın özel hayatı kimseyi ilgilendirmez.tvlerde gördüğümüz bayanlarında
zaten güvenip,akıllarına kötü bişey gelmediği için başlarına birçok şey geliyor.
aysesatın da kaynı zaten eşini başka kadınla aldatıp,imam nikahlı biriyle yaşıyor.
bana da güvenilir gelmedi
yapacağından değil ama neden birlikte yaşasın ki,bu kız evde çocuğuyla vakit geçirirken
boşanırken,sevgilisiyle yaşarken bunlara mı güvenmiş
bir olur iki olur,uzun süreli kalmalara karşıyım
adamdaki rahatlığa bak
bu mantığa göre ,kızkardeşlerinizide almayın evinize, hatta eşinizle yalnız bırakmayın.
olur a,
tvdede var böyle şeyler...
aman ha..
Ben kaynımla gece yalnız aynı evde kalırım gerekirse.. Kardeşim gibidir..
İlişkilerden ilişkilere de fark var demek ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?