Bıktım eşimin eve adam toplamasından

eğer bir ucu da bana değiyorsa ilgilendirir canım
herkesin aile yapısı farklı
kız adamın hareketlerinden,rahatlığından,davranışlarından rahatsız olmuş

tamam kapıyı açmaması hoş olmamış ama
burda eşin müdahale etmesi gerekiyor

yapacak hiçbişey yok ya boşanacaksın ki böyle bi sebepten dolayıda yanlış yada hiç sesini çıkarmayacaksın çnk ne olursa olsun o onun ailesi kanı canı huzursuzluk yaşadığınla kalırsın ancak.

bu işin ortasını bulacaklar

prensip gereği hayatı böyle laçka ve yaptıklarını meşru gören üstüne üstlük bi de pişkin bi adamla görüşmeyi tercih etmem kimin neyi olursa olsun evime de sokmam. konu sahibi arkadaş rahatsız olmuş kalmak istemediğini eşine anlatmış kişilik meselesidir. kalacak başka yeri başka alternatifi de varken gelip çocuklu ve evde yalnız bi kadını rahatsız edeceğini düşünemicek kadar da kaba üstelik. adam birden bire masum zavallı oldu aysesat da kötü kadın resmen bu adam karısını çocuklarını silip başkasıyla dost hayatı yaşıyo gitsin dışarda naparssa yapsın pisliğini benim evime bulaştırmasın. bi de deniyo ki senin kardeşin öyle olsa napardın. insanoğlu şaşar beşer ama evimin eşimin huzuru kaçacaksa vazifemi evimin dışında yapardım maddi manevi.

Arkadaşlar affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum. Şimdi konu sahibi Ayşesat arkadaşımızın yazısından ben kaynının Ayşesatın eşinden önce eve gelmek istediğini Ayşesatında kapıyı açmadığını ama eşinin birkaç saate geleceğini anladım. Yanlışmıyım.

Hayır bazılarımız ne işi var canım kocasız kadının evinde filan demişte. Bütün gece yalnız kalmayacaklardı herhalde dimi??? yanılıyorsam uyarın beni lütfen.sengözlerimebaksanab

Hakkaten namus meselesine döndü bu konu ve baydı.

Ayşesat kardeş sana hangisi doğru geliyorsa onu yap, biz ne desek boş.

illede sarkacak diye bişey yok zaten
kırmızıyla yazılı olan yer için yazıyorum
ayşesart kardeşimiz eşinin gece çalıştığını da söylemiş
ben mi yanlış anladım.

bence yanlış düşünüyorsun,intikam lafını sanırım biz im maddi durumumuz zayıftı o bizim yüzümüze bakmazdı dediğimden çıkardın,fakat yanlış
4 yıllık evliyiz evlendik evleneli yılda 3-4 defa olur,eşim bekar ve bu şehre gelnce kalacak yeriş olmayan arkadaşlarını bize getirir ve 10 gün civarı kalırlar ama bir sabır var,ben elalemin adamlarının bir yerini toplamaya onlara hizmet etmeye mecburmuyum,çalışıyordum üstelik akşama kadar uyuyordu onlar,aynı şey şimdi kaynımla ilgili,
eşime son noktayı koymak istiyorum ben,yanında eşi olmayan hele hele kendisi yokken ben başka bir adamla kim olursa olsun niye yalnız evde kalayımki,soruyorum
çok yanlış bir fikir

kendı gorusumu belırtmek ıstıyorum..
daha once dıger konunuzu okumusdum sanırım..
suan sızıde hatalı buldum ..
evınıze gelen bırısıne kapıyı acmamak sızce ne kadar dogru?..
o kısının ozel problemlerı kendısını ılgılendırır..ozel yaşamı sorunlu dıye kısıye onyargılı yaklasmakdan yana degılım asla..
haklı ıken haksız duruma dustunuz ...

tam 14 sayfayı okudum bir solukta..

ayşesatcım sonuna kadar hakılsın bana göre , eşinin abisi de olsa sürekli hizmet etmeye , bakmaya mecbur değilsin.. hele ki bebeğinden şikayet etmesi affedilir gibi değil , benim de bir bebeğim var ve evime misafir kim gelirse gelsin oğluma laf söylese kendini kapı dışarı bulur..

bu adam çok zor durumda değil , 2-3 gün kalıp gidicem demiyor , ailesi var anladığım kadarıyla gidicek yeri de var , hazır ev varken size kurulmaya çalışıyor.. eşinle ciddi ciddi konuş ve istemediğini belirt , bence bu abi hiç de zor durumda değil..

bide bi arkadaşımız bebek olan evde misafirler mutfakta sigara içer demiş , valla bebek olan evde misafir de gelse başbakan da ne mutfakta ne banyoda hiçbi yerde sigara içemez.. -10 derece bile olsa çıkar balkona içer yada gider kapı önünde içer. bende sigara içiyorum ama soğuk bile olsa mutlaka balkona çıkar kapıyı da kapattırırım üstüme , bebek bu ya sigara ve bebek ne kadar yanlış bir ikili

illede sarkacak diye bişey yok zaten
kırmızıyla yazılı olan yer için yazıyorum
ayşesart kardeşimiz eşinin gece çalıştığını da söylemiş
ben mi yanlış anladım.
bende senin gibi anladım

canım bence doğrusunu yapmışsın
ha söyleyebilseydin daha iyiydi ama yanlış değil yani
en azından bana göre
ve bende sana katılıyorum, başka bi adamla neden aynı evde kalayım
sanırım burada iş eşine düşer,
abisine düzgün bir dille yalnız kalamayacağınızın izahını yapabilir
bu adamın kendie bakabilecek bi işi gücü yokmu
sana mı güvenip ayrılmış iki kadındanda ?

arkadaşlar kaynım alkolik değil,ama içincede sapıtan biri,
aramız soğuk yani hiç abi kardeş gibi olmadık,hoşgeldin güle güle o kadar
zaten o kadar bencil biriki hatır bile sormaz,kendinden başka 1 tane insan düşünmez
ona potansiyel sapık gözüyle bakmıyorum inanınki,beni anlayan çok arkadaş var aranızda

bide türk gelenek göreneklerinden bahsedilmiş , bizim geleneğimizde misafir adabıyla davranır , kardeşinin evi bile olsa gittiğin evde koltukta adabınla oturursun , yemeğe kötü demezsin , çocuğa laf etmezsin..

benim kardeşim de gelir bize ama hiç böyle şeyler yaptığını görmedim , duymadım.. ben eşimin abisine gittiğimde bi kere bile yengeme yemek kötü olmuş demedim.. zaten bu abi adam gibi davransa arkadaşımız da bu kadar rahatsız olmazdı sanırım..

siz hıc kaynınıza sızın bu evde kalmanızı ıstemıyorum dedınızmı?..

Yok aysecim ben o kadar yanlis oldugmu düsünmüyorum....
Kaynin her zaman sizin yaninizda olsaydi, maddi manevi destek olsaydi, zamaninda abi gibi davransaydi simdi sen bu gelip gitmelerinden, önüne bir tas corba koymaktan, bir gömlegini ütülemekten, mutfaginda bir sigara icmesinden bu kadar rahatsiz olmazdin.

Aslinda bu cok insancil bir düsünce....ihtiyaci yokken yüzümüze bakmazdi durumu kötü oldu simdide geldi kapimiza, ben niye iyi olayim??? Bende dahil bircok kiside böyle düsünürdü eminim!

Lakin mantikli düsündügmüz vakit esinin böyle düsünmesini bekleyemezsin? Neden? Eh iste diyoruz Kardesi güzelim kardesi.....
Nasilki sen kendi kardeslerinin hatalarini bazi yerde görmezden gelebiliyorsan esininde söz konusu abisi oldugu zaman senin kadar kati olmamasina kizma lüften.

Gelip kalmasini birak sen onun varligna bile tahamül edemiyorsun gibi geldi bana....kendine göre sebeblerin vardir mutlaka...yadirgamiyorum, sevmiyor olabilirsin......fakat esininde senin gibi abisini sevmemesini istememesini saglayamazsin.

Onlar kardes güzelim, bugün bicak bicaga gelirler, yarin canim kanim deyip kucaklasirlar, bu isler böyle....

Ayrica esine abin geldi ama kapiyi acmadim demekle en büyük hatayi yaptin bana göre, simdi esin misilleme yaparak ayni sekilde senin aile fertlerinden bunun acisini cikartacak, ve yine üzülen yipranan sen olucaksin.

Bence esini al karsina güzellikle konus, yaptigim yanlisti, abine kapiyi acmamakla hata ettim, ama artik bu konuda bir karara varmamiz lazim deyip tüm icindekileri dök arkadasim....
Cünkü görüyorsunki bu konu sürekli aranizda tartismalara sebeb oluyor....

ne olursa olsun eşi obenim kardeşim ben nasıl söylerim ona diyor ama yani bu konu hep sorun olmuş ve aşamamışlar

ben sizi çok geniş görüyorum
allah böyle bir olay yaşatmasın tabiki size ama benim yerime bir koyun kendinizi,bebeğim bir yabancı gelince eve feryat figan ağlıyor ve artık 1,5 yaşında çok yaramaz uyyuncaya kadar beni çoook yoruyor,kaynım oğluma koltukta yatarken surat buruşturuyor,ne zaman yatacak bu diyor,bebeğiniz varsa anlarsınız beni,yoksada ileride hatırlayın,potansiyel sapık gözüyle bakmıyorum,ama ben bütün olumsuzluklarıyla değerlendiriyorum kaynımı,
eltimi çok severdim şimdi kaynım yüzünden konuşmuyoruz
çünki başka kadınla olması konusunda ona destek verdiğimizi sanıyor kaynım sayesinde
yani bu kadar yanlış bir adamın evime girmesini dahi istemiyorum
umarım biraz anlamışsınızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…