eğer bir ucu da bana değiyorsa ilgilendirir canımo zaman ablanıza annenize falan söyleyin,siz yokken eşiniz evde tekken eve gelmesinler.malum gazetelerde tvlerde neler görüyoruz,eşiniz gizli sapıktır belki:1closedeyes:
adamın özel hayatı kimseyi ilgilendirmez.
hata yapmış olabilir.ki bana görede hata.hatta adam tam dayaklık belki.ama eşimin abisini namusuma daha önce sataşmadıktan sonra eve almamak haddim değil.kimsenin değil.
alırsın ama hizmet etmessin,yada varsa cesaretin yüzüne patur patır söylersin.doğruları ama.yok çocuk rahatsız yok sigara içti bilmem ne diye kıvırtmadan.
yapacak hiçbişey yok ya boşanacaksın ki böyle bi sebepten dolayıda yanlış yada hiç sesini çıkarmayacaksın çnk ne olursa olsun o onun ailesi kanı canı huzursuzluk yaşadığınla kalırsın ancak.
Arkadaşlar affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum. Şimdi konu sahibi Ayşesat arkadaşımızın yazısından ben kaynının Ayşesatın eşinden önce eve gelmek istediğini Ayşesatında kapıyı açmadığını ama eşinin birkaç saate geleceğini anladım. Yanlışmıyım.
Hayır bazılarımız ne işi var canım kocasız kadının evinde filan demişte. Bütün gece yalnız kalmayacaklardı herhalde dimi??? yanılıyorsam uyarın beni lütfen.sengözlerimebaksanab
Hakkaten namus meselesine döndü bu konu ve baydı.
Ayşesat kardeş sana hangisi doğru geliyorsa onu yap, biz ne desek boş.
Bir Kardesin bir Kardese olan davranisi gibi olurdu.....ne olursa olsun yinede atamazdim, gelme diyemezdim. Elimden geldigince yardimci olmaya calisirdim....:hulya:
Aynen Konu sahibinin esi gibi.....
Zaten bana kalirsa aysesat arkadasimizin taktigi nokta ne alkol nede sigara.....bence bir nevi intikam aliyor simdi....
bende senin gibi anladımillede sarkacak diye bişey yok zaten
kırmızıyla yazılı olan yer için yazıyorum
ayşesart kardeşimiz eşinin gece çalıştığını da söylemiş
ben mi yanlış anladım.
bence yanlış düşünüyorsun,intikam lafını sanırım biz im maddi durumumuz zayıftı o bizim yüzümüze bakmazdı dediğimden çıkardın,fakat yanlış
4 yıllık evliyiz evlendik evleneli yılda 3-4 defa olur,eşim bekar ve bu şehre gelnce kalacak yeriş olmayan arkadaşlarını bize getirir ve 10 gün civarı kalırlar ama bir sabır var,ben elalemin adamlarının bir yerini toplamaya onlara hizmet etmeye mecburmuyum,çalışıyordum üstelik akşama kadar uyuyordu onlar,aynı şey şimdi kaynımla ilgili,
eşime son noktayı koymak istiyorum ben,yanında eşi olmayan hele hele kendisi yokken ben başka bir adamla kim olursa olsun niye yalnız evde kalayımki,soruyorum
çok yanlış bir fikir
siz hıc kaynınıza sızın bu evde kalmanızı ıstemıyorum dedınızmı?..arkadaşlar kaynım alkolik değil,ama içincede sapıtan biri,
aramız soğuk yani hiç abi kardeş gibi olmadık,hoşgeldin güle güle o kadar
zaten o kadar bencil biriki hatır bile sormaz,kendinden başka 1 tane insan düşünmez
ona potansiyel sapık gözüyle bakmıyorum inanınki,beni anlayan çok arkadaş var aranızda
bence yanlış düşünüyorsun,intikam lafını sanırım biz im maddi durumumuz zayıftı o bizim yüzümüze bakmazdı dediğimden çıkardın,fakat yanlış
4 yıllık evliyiz evlendik evleneli yılda 3-4 defa olur,eşim bekar ve bu şehre gelnce kalacak yeriş olmayan arkadaşlarını bize getirir ve 10 gün civarı kalırlar ama bir sabır var,ben elalemin adamlarının bir yerini toplamaya onlara hizmet etmeye mecburmuyum,çalışıyordum üstelik akşama kadar uyuyordu onlar,aynı şey şimdi kaynımla ilgili,
eşime son noktayı koymak istiyorum ben,yanında eşi olmayan hele hele kendisi yokken ben başka bir adamla kim olursa olsun niye yalnız evde kalayımki,soruyorum
çok yanlış bir fikir
bide türk gelenek göreneklerinden bahsedilmiş , bizim geleneğimizde misafir adabıyla davranır , kardeşinin evi bile olsa gittiğin evde koltukta adabınla oturursun , yemeğe kötü demezsin , çocuğa laf etmezsin..
benim kardeşim de gelir bize ama hiç böyle şeyler yaptığını görmedim , duymadım.. ben eşimin abisine gittiğimde bi kere bile yengeme yemek kötü olmuş demedim.. zaten bu abi adam gibi davransa arkadaşımız da bu kadar rahatsız olmazdı sanırım..
Zaten çoğunuz adamın 2 kadın olayına o kadar takıldınız ki..
O adam artık ağzıyla kuş tutsa yaranamaz size mesela:)
Ben de diyorum ki, hatalı da olsa, yapılmayacak hatalar da yapmış olsa, eşimin abisidir, özel hayatındaki yanlışları tabii ki onaylamasam da, kapıma gelen eşimin abisine '' hadi yallah 2 kadınla yaşarken düşünseydin'' diyememm.........
Geçici olarak idare ederim bir şekilde..Ay neyse acıktım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?