• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BIKTIMMM

Sizden habersiz borç vermesi çok kötü.. kV ye odaklanamadim eşinize kizmaktan.. böyle bi durumda ortak hesap açarım benden habersiz cekemeyecegi şekilde ayarlarim.. cezası bu olur.. ta ki tekrar ona maddi konularda güvenene kadar..

KV ne derse desin takmam.. eşime de bir daha söylemeyecegine kanaat getirene kadar uyarır dururum..

eşin senden habersiz birine borç veriyorsa sende ondan habersiz birikm yap altın yap boşver anasini.. bende sinirlendim oysa..
eşin çok safmiş gerçekten herşey aileye sölenirmi yatırım yapacagi..
yarin bi gün anlaşmazlık çikar sizde.. boşanirsin elinde para olunca çok güzel hayat yaşarsin bak.

Sizden habersiz borç vermesi çok kötü.. kV ye odaklanamadim eşinize kizmaktan.. böyle bi durumda ortak hesap açarım benden habersiz cekemeyecegi şekilde ayarlarim.. cezası bu olur.. ta ki tekrar ona maddi konularda güvenene kadar..

KV ne derse desin takmam.. eşime de bir daha söylemeyecegine kanaat getirene kadar uyarır dururum..
aynen bende öleyim.
eşim danişiyor sadece oysa bizde danişiyoz fikir için..
kv şunu yapmayın demez kendiniz yapın siz bilirsin der..
kararlari bize birakir.. eşimde herşey ailesine sölemez bende aileme sölemem karı koca arasinda olan şeylerdir bunlar. bölede çok şükür mutluyuz:)
eğer eşim benden habersiz birine borç verseydi yada harcasaydi bi zerre kadar hiç güvenim olmazdi.. yapamazdim.

Eşin gerçekten saf birimi yoksa safa mı yatıyor çözemedim...

Senin paranı senden habersiz gidip birilerine vermesi de cabası...

Kv laf düşmez ama oğlu saf acaba tuvalet ihtiyacı olduğunda "tuvalete gidebilirmiyim anne" diye de soruyormu merak ettim doğrusu...

Aklı başında insanlarsınız altının yüksek olduğunu yada nasıl yatırım yapacağınızı siz bilmiyormusunuz?? Herşeye bir yorumu olan kv ile işin zor...

aynen bende öleyim.
eşim danişiyor sadece oysa bizde danişiyoz fikir için..
kv şunu yapmayın demez kendiniz yapın siz bilirsin der..
kararlari bize birakir.. eşimde herşey ailesine sölemez bende aileme sölemem karı koca arasinda olan şeylerdir bunlar. bölede çok şükür mutluyuz:)
eğer eşim benden habersiz birine borç verseydi yada harcasaydi bi zerre kadar hiç güvenim olmazdi.. yapamazdim.

kv dede kızdığım nokta bu. siz bılırsınız demek yerıne yönlendirme yapması zaten. bana verin ben saklarım demesi. tamam saklarsın kotu bısey ıcın demıyorda batıyor ıste nabayım elımde değil

K

Eşin gerçekten saf birimi yoksa safa mı yatıyor çözemedim...

Senin paranı senden habersiz gidip birilerine vermesi de cabası...

Kv laf düşmez ama oğlu saf acaba tuvalet ihtiyacı olduğunda "tuvalete gidebilirmiyim anne" diye de soruyormu merak ettim doğrusu...

Aklı başında insanlarsınız altının yüksek olduğunu yada nasıl yatırım yapacağınızı siz bilmiyormusunuz?? Herşeye bir yorumu olan kv ile işin zor...

kurt gıbıdır o. Ama konu annesine gelınce mallasıyor. :KK1:

KONU UZUN İSTEYENLER OKUMAYABİLİRLER.

İşe başlayalı 7 ay oldu. İşe girerken eşim ile anlaşmamız benim maaşı yatırım yapıp onunkisini ev ihtiyaçlarına ayırmaktı. İşe başladım dedim ki para olarak değil altın olarak saklayalım yoksa bu para gider çünkü ikimizde rahat yaşamasını gezmesini seviyoruz. Tamam dedi haklısın. Annesine herşeyi söyler gerekli gereksiz ve bin kere tembih etmemem rağmen ben dememişim gibi annesine anne biz altın alcaz dedi.. Aaa şuan altının en yüksek zamanı aklınızımı yediniz dedi. Doldur doldurdu bizim kide saf hemen kandı. aradan 7 ay geçti kenarda küçüçük bir meblağ biriktirebilmişiz ki onunda yarısını gitmiş benden habersiz akrabasına borç vermiş.

Bu konu o kadar canımı sıkıyor ki bir aydır eşimin başına kakıyorum. Ve pişmanlığı gözlerinden akıyor bunu da gördüğüm için daha fazla dır dır yapıyorum. Biliyorum haklısın seni dinlemeliydim. Yalnıs yaptım. Özür dilerim dese de içim soğumuyor. Ve dün akşam yine annesi geldi. Bizim ki yine ' anne biz altın yapcaz babamın tanıdığı kuyumcu vardı nerde dedi.' ya kafasında sorun mu var anlamıyorum. Yine annesi nolur bak bu ay yapmayın çok yüksek altın en pahalı zmanı. Nakit biriktiremiyorsanız bana verin ben saklarım. sen kimsin benim paramı saklıyosun. Birde dimi dandan1 diyip benden onay beklemesi yok mu ? Eşimde sen yatırımdan anlamıyorsun en iyisini benim eşim bilir dedi sen karışma kuyumucunun adresını ver yeterli dedi. Ne haliniz varsa görün deyip surat yapıyor. ya ben sana mı kızsam o saf oğluna mı kızsam sanane be diyemediğim için kendime mi kızsam bilemiyorum şuanda.

İnan herşeyime burnumu sokmasından bıktım usandım. Her yerde altın pahalı deyip laf çaktırmasından usandım. Bir yere gideleceği zman ne giyceksın diyip onun istediklerini giymekten ondan sürekli onay alınmasını istemesinden bıktım.Hafta bir çamaşır yıkanmaz ıkı haftada bir yıkanır demenden de bıktım sürekli dıyosun ama ben haftada bır yıkıcam sok bunu kafana artık.

BIKTIMMMM.
heryer kuyumcu dolu;) şart değil ya tanıdıga gitmek ayrica herseyınızı niye anlatıyor eşiniz

kv dede kızdığım nokta bu. siz bılırsınız demek yerıne yönlendirme yapması zaten. bana verin ben saklarım demesi. tamam saklarsın kotu bısey ıcın demıyorda batıyor ıste nabayım elımde değil

K
sakin verme kv onu siz kendiniz yapın oğluna güvenmiyoda sana mı güvenmiyor.
eşinizede iyice sinir oldum bişeyi harcatmasina izin vermediği sürece..
bana deseydi ben çok kötü gücenirdim.. kavga çikarirdim vallaa

bir bilsem ah bilsem. aklı sıra hava atıyor altın yapcaz dıye herhalde. çözemiyorum ki
neyin havvadi bu? bu tür şeyler anlatılmaz. yarın öbürgün side altın var dıyıp borc istere şaşrıma. maddi konular karı koca arasında kalmalı. sıf cinsel konular mahrem değil bana göre . benim ne alıp almıcagım kimseyi alakadar etmez.

evliliğim ilk zamanlarda ben güzel bişey almişim.. eşim bunu niye aldin demişti o zaman çok gücenmişim.. eşimde bi daha demedi.. tamam al diyo artık.
bende demişim bana bunu niye aldin deme dedim annem gibi yoksa acayip sinir oluyorum dedim annemde derdi patlardim onaa..
beğendiysem alirim dedim ondan sora bişey demiyo.

neyin havvadi bu? bu tür şeyler anlatılmaz. yarın öbürgün side altın var dıyıp borc istere şaşrıma. maddi konular karı koca arasında kalmalı. sıf cinsel konular mahrem değil bana göre . benim ne alıp almıcagım kimseyi alakadar etmez.

YEMIN EDERİM KI AYNI BENIM GİBİ KONUSTUNUZ. BENDE AYNEN BOYLE DIYORUM EŞİME SENİN İÇİN FESAT DİYOR BANA

Bankada altın hesabı açtırıp oraya yatirsaniz maaşınızı . Düşündünuzmu bunu

Kendi adınıza actirin ki eşiniz gidip cekemesin kafasına göre

Ay bu herşeyi anneye anlatan ve heeeeeer otumuzu b... öğrenmek için hergün telefon açıp didik didik sorup soruşturan kaynana bende de vardı. Gerçi hala da var....

Ama ben eşimle konuşa konuşa, tartışa tartışa, yeri geldi kendi akrabalarının içinde direk laf söyleyerek azıcık törpüledim. Şimdi daha iyi.

İş senin eşinde bitecek yani.

Kaynanan sana akıl mı veriyor, orda ver cevabını. İçten içe bilenmelerin azalır.
Ben de başta susuyordum, geliniz ya. Baktım olmuyor, öfke patlamalarım çoğaldı eşime. Şimdi direk kaynana söylüyorum daha rahatım, tavsiye de ederim...

Ayrıca para sizin nasıl istiyorsanız öyle biriktirin. Altın kötü yatırım belki şu an ama tamamen harcamaktan yine de iyidir... Ayrıca tanıdık kuyumcu çoook daha ucuza mı veriyormuş neymiş?

tamamen eşinin suçu. önce annesine kuyumcu adı ver deyip sonra da sen karışma niye diyor baştan hiç muattap bile almaması lazım sanki kuyumcu yok allahım ya.

borç verme olaylarına girmiyorum ki çok sinir bir durum
altın kısmında olanlar eşiniz yüzünden
bigün sakice bozun eşinizi veya kv yi "biz böyle karar verdik" deyiverin

ama giyim kuşam onuşu daha fena
gözünüzü seveyim karıştırmayın!!!

KONU UZUN İSTEYENLER OKUMAYABİLİRLER.

İşe başlayalı 7 ay oldu. İşe girerken eşim ile anlaşmamız benim maaşı yatırım yapıp onunkisini ev ihtiyaçlarına ayırmaktı. İşe başladım dedim ki para olarak değil altın olarak saklayalım yoksa bu para gider çünkü ikimizde rahat yaşamasını gezmesini seviyoruz. Tamam dedi haklısın. Annesine herşeyi söyler gerekli gereksiz ve bin kere tembih etmemem rağmen ben dememişim gibi annesine anne biz altın alcaz dedi.. Aaa şuan altının en yüksek zamanı aklınızımı yediniz dedi. Doldur doldurdu bizim kide saf hemen kandı. aradan 7 ay geçti kenarda küçüçük bir meblağ biriktirebilmişiz ki onunda yarısını gitmiş benden habersiz akrabasına borç vermiş.

Bu konu o kadar canımı sıkıyor ki bir aydır eşimin başına kakıyorum. Ve pişmanlığı gözlerinden akıyor bunu da gördüğüm için daha fazla dır dır yapıyorum. Biliyorum haklısın seni dinlemeliydim. Yalnıs yaptım. Özür dilerim dese de içim soğumuyor. Ve dün akşam yine annesi geldi. Bizim ki yine ' anne biz altın yapcaz babamın tanıdığı kuyumcu vardı nerde dedi.' ya kafasında sorun mu var anlamıyorum. Yine annesi nolur bak bu ay yapmayın çok yüksek altın en pahalı zmanı. Nakit biriktiremiyorsanız bana verin ben saklarım. sen kimsin benim paramı saklıyosun. Birde dimi dandan1 diyip benden onay beklemesi yok mu ? Eşimde sen yatırımdan anlamıyorsun en iyisini benim eşim bilir dedi sen karışma kuyumucunun adresını ver yeterli dedi. Ne haliniz varsa görün deyip surat yapıyor. ya ben sana mı kızsam o saf oğluna mı kızsam sanane be diyemediğim için kendime mi kızsam bilemiyorum şuanda.

İnan herşeyime burnumu sokmasından bıktım usandım. Her yerde altın pahalı deyip laf çaktırmasından usandım. Bir yere gideleceği zman ne giyceksın diyip onun istediklerini giymekten ondan sürekli onay alınmasını istemesinden bıktım.Hafta bir çamaşır yıkanmaz ıkı haftada bir yıkanır demenden de bıktım sürekli dıyosun ama ben haftada bır yıkıcam sok bunu kafana artık.

BIKTIMMMM.
zor bir durum ama eşinize lütfen saf diye hitap etmeyin burdada olsanız kızsanızda demekki yanında rencide ediyorsunuz saf ne demek ya.iyi niyetli falan gibi.

Back
X