bilemiyorum sanirim bitiyor...

Allahım sana sabır,dayanma gücü ve bebeğinle sağlıklı,huzurlu günler nasip etsin inşallah.
Şimdi bütün teselli lafları boş geliyordur sana ama ,kimsenin ahı yerde kalmaz.inşallah Rabbim yardımcın olacak ve meleğinle bu zor günleri en az hasarla atlatacaksınız.

kelimesi kelimesine katılıyorum...

demek aşık olmuş,seviyormuş öyle mi?

bu adama hakaret etmek ya da lanet okumak istemiyorum.

Allah'ından bulsun!

Sabah işe geldiğim gibi ilk iş senin konuna bakmak oldu.
İnan okuyunca çok çok üzüldüm.
Ama sonra dedimki rabbim sana onunla olduğundan daha hayırlı bir hayat yazmıştır inşallah.
Sabret demesi kolay ama Rabbim ona adaletiyle muamele etsin inşallah.
Rahmetini ve merhametini göstermesin ona.
Allahım sanada hayırlı kapılar açsın Selamet versin.
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.

kanım dondu
o yavruyu niye yapmış ozaman
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsn onu hiçbir zaman yüzü gülmesin ş..........
seviyormuş
o sevgide geçer ne sevgiler geçmedi bu dünyada
aklı başına gelirde
yahu senin günahına niye girmiş
birde törene onuda götürmüş

üzgünüm ama bu işin içinde dürüstlük merhamet ve bilimum insanlık değerleri yok.......nedense erkeğin dürüstü artık karısından bir talebi olmadığı zaman gerçekleşiyor........eski çulsuz eğitimsiz adam olsa bu kadar dürüst olabilir mi........belli ki kendince level atlamış

bilmiyorum bu konu için geçerli bir laf mıdır ama geçen gün şöyle birşey duydum; aldatmak erkek için elinin kiri kadın için ise alnının kiri derler-miş!

ne kadar basit,talihsiz ama içinde neler barındıran bir cümle dimi?

bu dürüstlük değil de değişim çabası,kendine güvenin farklı bir ıspat boyutu bence.eğer ortada bir bebek varsa onun bunun aşkından önce evlat aşkı gelir.

Bay geldi artık ya
Allah bir an önce cezalarını versin böylelerinin
Mümkünse prostat filan olsunlar
O 2.kadın da 3.gelene kadar sürebilir ancak sefasını

elin bilmemlesini koluna takıp iş yemeğine giderken nerdeymiş acaba dürüstlüğü...bu adam o kadar dürüst olsa o kadın ona birşey yazdığında evliyim,bebeğim var bana bulaşma der,kafasının bulanmasına bile müsaade etmezdi veyahut bulandı diyelim en başından resti çeeker söylerdi eşin olmuyo bitsin diye kadınla oynaştıktan sonra değil yani,,,

onur, gurur, ahlak...hiçbirşey kalmamış. yazık çok yazık. beddua etmekde az kalır böyle insanlara. ilahi adalate teslim edeceksin hesap çetin, ağır, uzun ve ödenemez olsun. bu dünyada alın herşeyini ama manevi hesaplaşma diğer dünyaya kalsın. yaptıkları pisliğin hesabında bu dünyada alınacak birkaç kuruş karşılamaz. ''zalimler için yaşasın cehennem'' diyor üstad. işte kendinizi bununla avutun.

mesajlaşmak, ordan burdan yazışmak..belki hepsi bir yere kadar. sizden gizli yapmış vicdanı sızlamamış ama o kadını koluna takıp işyerine nasıl götürmüş. gerçekten kanım dondu. sanırım kopuş noktası da orda oldu. yaptığı rezilliği dünya aleme gösterince artık bir engel tanımadı kendince. böylece yüzündeki ar perdesi de iyice kalktı. cesareti de ondan almış. yoksa daha uzun süre devam ederdi belki bu oyun.

bitti.. artık bir önemi yok neden niçinlerin. önünüze bakın bundan sonra. sizin hiçbir suçunuz yok, o yüzden kendinizi suçlamayın hiçbir zaman. ahlak kalmayınca herşey bitiyor demek ki. inşallah bundan sonraki hayatınız çok güzel olur. temiz ve onurlu hayatınıza pislikler olmadan devam edersiniz..

En azından dürüst davranmış. Yaptığı bir ş.r.f.s.zlik bile olsa seni daha fazla incitmeden cıkmış hayatından. Başka türlü olanları da var. Hem karnım doysun hem pastam dursun diyenler.... Her türlü haltı yiyip altın yumurtlayan tavuğu (bknz elmayra) kesmek istemeyenler.

İçim acıdı. Yaram kanadı sanki tekrar.

evli erkeklerle ilişki yaşayan kadınlardan ve hayır diyemeyen, reddetmeyen erkeklerden nefret ediyorum tiksiniyorum

allah yardımcınız olsun güç versin

yapılan hiçbirşey karşılıksız kalmaz

Handecım ağlamaklı oldum bu nasıl bi aldatma ya allahlarından bulsunlar sana çocuğuna yazık değil mi bu nası bi sevgi anlamadim, bende severek ayrıldım hemde öldüm dırıldım ama suankı sevgilimin yerine kimse gecemez suanda da onun için ölürüm.
Bütün evliligi yalan olarak surdurmus resmen, ayrıca en azından dürüst davranmış diyen arkadasa saygı duyarım ancak bnm görüşüm farklı. Olaylar meydana çıkınca başı sıkışınca itiraf etmiş. Suç bastırmak için oğlunun önünde evi dağıtmak kavga çıkarmak bu mu dürüstlük, tam tersi pisliğin önde gideni. Bence ailesine şöyle ayrıca onla da kalma işyerine gidip de orda da soyle hak ediyor hicbirsey olmamış gibi nasıl davranabilir. Isyerındekılerın seni bugüne kdr tanımadığı hata bundan da mi suphelenmedın. Sana saygı duyuyomus. Alsın saygısı onun olsun

Birşeyler yazmak istiyorum,dondum kaldım.
Allah hakkında hayırlısını versin. Emin ol senin de o yavrunun da hakkı kalmaz, eden bulur bu dünyada.

başkasını seviyormuş...

bir kadın için bunu duymak ne kadar acı...

ama bak psikologdan randevuda almışsın. Sen bu işin üstesinden geleceksin Hande.

Ben en azından dürüst davranmış diyemiyorum.

Taa başından beri kandırmış Handeyi.

Daha evlenirken bile gönlünde başkası varmış.

Bırak dürüstlüğü dolandırıcıların en adisiymiş.

Gönlündeki boşluğu Hande'nin umutları ile doldurmaya çalışmış.

İtirafını da nedense ezik hissettiği için değil de,

İlişkisini artık gizli kapaklı değil de açıkça yaşamak isteği için söylediğini düşünüyorum.

Allah yavruna ve sana sabırlar ve sağlık versin.

Sabah sabah içime oturdu okuduklarım.

Yazıklar olsun o eşe, o kocaya, koca bozuntusuna. Demek koluna o pis kadını takıp götürecek, benim eşim diyecek kadar alçalmış.

Gözlerine baka baka hiç utanmadan "ama onu çok seviyorum" diyecek kadar pişkin, lanet olsun öyle adamın sevgisinede, yüreğinede, kalbinede, kendisinede.

Allahın adaleti çooook büyük, elbet bir gün yaptıklarının bedelini fazlası ile ödeyecek.

Bu adam seni düşünmedi, evladını da mı hiç düşünmedi bunları yaparken, hiç mi aklına gelmedi o masum bir çift göz, hiç mi utanmadı o kirli elleri ile evladına dokunmaktan aklım almıyor inanın almıyor.

yerimde oturmazdım, hayatından sessizce çıkıp gitmezdim
git müdürünün yanına, anlat durumunu, onun gerçek karısı olduğunu, yemekte getirip karısı diye tanıttığı kişinin sevgilisi olduğunu, bu nedenle seni ve bebeğinizi terkettiğini, herşeyi anlat. boşanma davası açacağım ama nafaka belirlemek için tam maaşını bilmek istiyorum falan de, bahane tabii bu, amaç, işyerinde rezil olsun da, rezil hayatına huzur dolu devam edemesin
bakma sen onun vicdan azabım var falan demesine,
vicdanı olsa böyle mi davranırdı
sen hiç merak etme, o kadın, daha iyi kazanan başka birini bulduğu anda, terkedecek o adamı. birbirlerinin pisliğinde boğulsunlar inşallah
allahım sana, ve o minik meleğine yardım etsin, sabır versin, inşallah öyle mutlu ol ki, senin mutluluğunda o adam gebersin gitsin

yerimde oturmazdım, hayatından sessizce çıkıp gitmezdim
git müdürünün yanına, anlat durumunu, onun gerçek karısı olduğunu, yemekte getirip karısı diye tanıttığı kişinin sevgilisi olduğunu, bu nedenle seni ve bebeğinizi terkettiğini, herşeyi anlat. boşanma davası açacağım ama nafaka belirlemek için tam maaşını bilmek istiyorum falan de, bahane tabii bu, amaç, işyerinde rezil olsun da, rezil hayatına huzur dolu devam edemesin
bakma sen onun vicdan azabım var falan demesine,
vicdanı olsa böyle mi davranırdı
sen hiç merak etme, o kadın, daha iyi kazanan başka birini bulduğu anda, terkedecek o adamı. birbirlerinin pisliğinde boğulsunlar inşallah
allahım sana, ve o minik meleğine yardım etsin, sabır versin, inşallah öyle mutlu ol ki, senin mutluluğunda o adam gebersin gitsin

Ya ne güzel, yurtdisinda esini aldatanlari maddi manevi bitiriyorlar. Kadin son kurusuna kadar aldigi gibi hele cocuk da varsa aylik nafaka ödedikten sonra adama karnini doyurabilecegi kadar miktarlar kaliyor. Avukatlar rezil ediyorlar mahkemede. Aldatmayi ayni isyerinde calisanlar yapmissa ikisine de basiyorlar tekmeyi.

Cocuk peki, cocugu ne olacakmis bu yaratigin. Askiyla sagda solda düsüp kalkarken, zevk pesinde kosarken (tövbe yarabbim) cocuk icin ne planlamis? Bosanmadan bosanmaya fark var. Bu adami rezil perisan etmeden, tüm elindekileri almadan anlasmali bosanmayin. Zaten siz vermissiniz herseyi. Koynunuzda yilan beslemissiniz. Dürüstce itiraf falan etmemis resmen karisinin kuyusunu kazmis. Kendi düser insallah o kör kuyulara.

Gel de simdi cocugu bu adamla o kadinin yasadigi eve gönder. Normal bosanma olsa tabiki babanin da cocugunu alma görme hakki var. Ama sen kalk 2 yasindaki bebegin önünde esyalari firlat, bagir vur kapiyi cehennem ol git ve cocugu bir saat aglat. Rizkini oynastigina yedir. Sizden önce o kadin varmis öyle mi! Eee simdi de cocuk var ama.

Size tavsiyem asla vazgecmeyin. Allah bildigi gibi yapsin, ciksin hayatimizdan da ne yaparsa yapsin demeyin. Avukatiniza tam yetki verin. Herseyini arastirsin. Hic acimayin culsuz kalirsa.

Böyle konulari okuyoruz, sonra da acilan "evlendik ama esimin eski karisi cok rezil hayatimizi mahvediyor" konularini okuyunca önyargili oluyoruz hemen. Acaba nasil bosandilar diye.

canım inan çok üzüldüm senin adına.. Allah kurtarmış seni böyle bir karaktersizden.. senin ve çocuğunun hakkında en hayırlısını diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…