- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
iste o yemek oldugu gun beni goturmek istememesinin mirin kirin etmesinin sen kapalisin vs demesinin mantiksizliginin altinda yatan sebep o kadin!
merhaba arkadaslar
beni merak edenleriniz olmus cok tesekkur ederim allah razi olsun
1 gun hastanede serum tedavisi gordum
cok uzuldugum icin tansiyonum dusmus hic yemekte yemiyordum
serum taktilar iyilestim simdi evimdeyim
annem yanimda cocuguma bakiyor
aileme durumu anlattim ailemde sok oldular
babam kizim biz sana dedik bu adamdan hayir gelmez diye dinlemedin gittin evlendim gordunmu sonunda ne oldu dedi
cok uzuldum iste o gunun aksami hastanede buldum kendimi
su an iyiyim.
onun ailesinide aradim onlarda inanmadilar
kayinvalde ben konusurum oglumla nedir ne degildir isin aslini ogrenirim dedi .yani bana inanmadilar gibi bisey.
en kotusu esime mesaj cektim dava sen ac diye oda ben acarim istedigin herseyi vermeye hazirim diye mesaj gondermis.
1 kac gun sonra esimin annesi benim annemi aramis cok uzuldugunu keske bunlarin yasanmamis olmasini dilemis
sonrada benim icin hic huysuzluk cikarmadan bosansin demis
annemde benim kizim huysuz bir kadin olsaydi simdiye senin oglun rezil rusva olmustu merak etme demis
kaynanada cocuklari var iyi ayrilsinlar arada mutlaka gorusulcek cocuk icin demis.
annemde cocugunu dusunseydi oglun bu rezilligi yapmazdi ,siz torun sevmek isterseniz gelirsiniz demis.
kaynanada bizde torundan bol ne var biride yolda geliyor k... (esimin ismi) gorustugu kizda hamileymis demis
esim bunu bana soylememisti annem soyledi. demekki sevgilisi hamile oldugu icin herseyin ortaya cikmasini uygun gormusler kendilerince. ne diyecegimi bilmiyorum . tikandim kaldim.
gerek ozelden gerek burdan yazan tum arkadaslara cok tesekkur ederim.
bazilariniz ozelden birakma pesini evlenemesinler ayrilma demissiniz. bilmiyorum ailemde boyle soyluyor .ama benim gururum ne olacak....
merhaba arkadaslar
beni merak edenleriniz olmus cok tesekkur ederim allah razi olsun
1 gun hastanede serum tedavisi gordum
cok uzuldugum icin tansiyonum dusmus hic yemekte yemiyordum
serum taktilar iyilestim simdi evimdeyim
annem yanimda cocuguma bakiyor
aileme durumu anlattim ailemde sok oldular
babam kizim biz sana dedik bu adamdan hayir gelmez diye dinlemedin gittin evlendim gordunmu sonunda ne oldu dedi
cok uzuldum iste o gunun aksami hastanede buldum kendimi
su an iyiyim.
onun ailesinide aradim onlarda inanmadilar
kayinvalde ben konusurum oglumla nedir ne degildir isin aslini ogrenirim dedi .yani bana inanmadilar gibi bisey.
en kotusu esime mesaj cektim dava sen ac diye oda ben acarim istedigin herseyi vermeye hazirim diye mesaj gondermis.
1 kac gun sonra esimin annesi benim annemi aramis cok uzuldugunu keske bunlarin yasanmamis olmasini dilemis
sonrada benim icin hic huysuzluk cikarmadan bosansin demis
annemde benim kizim huysuz bir kadin olsaydi simdiye senin oglun rezil rusva olmustu merak etme demis
kaynanada cocuklari var iyi ayrilsinlar arada mutlaka gorusulcek cocuk icin demis.
annemde cocugunu dusunseydi oglun bu rezilligi yapmazdi ,siz torun sevmek isterseniz gelirsiniz demis.
kaynanada bizde torundan bol ne var biride yolda geliyor k... (esimin ismi) gorustugu kizda hamileymis demis
esim bunu bana soylememisti annem soyledi. demekki sevgilisi hamile oldugu icin herseyin ortaya cikmasini uygun gormusler kendilerince. ne diyecegimi bilmiyorum . tikandim kaldim.
gerek ozelden gerek burdan yazan tum arkadaslara cok tesekkur ederim.
bazilariniz ozelden birakma pesini evlenemesinler ayrilma demissiniz. bilmiyorum ailemde boyle soyluyor .ama benim gururum ne olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?