bilemiyorum sanirim bitiyor...

Nasılsın aılenle konustun mu ıyı mısın ?
Aılesıne de anlatsan ıyı olur bence utanma vaktı gelmıs gecıyor bıle senın kocanın(
Ama eşinin işyerini basma fikrine katılmıyorum,özel sektördeyse kımse için birşey
ifade etmez ..Zaten bılıyorsunuz erkek aldattıysa o alkıslanır,kadın aldattıysa ısyerınden
atılır..Böyle bır toplumda yasıyorken mudur de o ahlaksız adamı ısten cıkartmayacaktır
ya da dedıkodusunu yapıp herkese anlatmayacaktır..Gereksız olur,ama avukata danısıp
tum dökumanlar,bılgısayardakıler vs buldurtup mahkemede catır catır alırsın herseyını
magdur bırakıldın ve aldatıldın( Hatta bebegını de fazla görmesıne ızın verme avukata
söyle..Öyle ahlaksızların senın bebegıne namussuzluktan baska ögretecegı bırsey olmaz(
Üstelık kadının cocuguna baba mı olacak onunla mı yasıyor cıldırdım resmen yaa((
Cocugunu sadece senın gözetımınde görmesıne ızın ver onunla gönderme aSLA..
Ama şöyle yapabılırsın sonucta madem sen yerıne o serefsızı karım dıye yemege göturdu,
sen de merhaba ben xın karısıyım konusmamız yarım kalmıstı devamını dınlemeye geldım
dersın onlar da sasırsınlar ama bu sana agır gelır sankı.( bosver bence..

valla yazdiklarinizi okuyunca tüylerim ürperdi artik herkes aldatinca seviyordum yapamadim seytana uydum diyip siyriliyo herkes seve bilir herkeste nefis var herkes yapiyormu ? sinir krizi gecircektim valla bide vicdani rahatsiz olmus mus s..zin Allah biliyo siz affetseniz Allah afedermi .. Kadin dediginiz mahluk cocuguylami gelmis yoksa eski kocasinami birakmis ? yani yapar bunu yapmissa cocugunuda birakir!

Hande nasilsin ??? İnan butun gun aklimdan hic cikmadin cok etkilendim resmen icimi sizlatti yasadiklarin allahim sana guc kuvvet sabir versin insallah daha iyisindir allah yar ve yardimcin olsun dualarim seninle

hande çok merak ediyorum seni,
tahmin ediyorum her yeni gün ızdırap sana şimdi
iki bencil insan yüzünden hayatın darma duman oldu, ama gün gelicek kapında olucak
o günlerde gelicek hande, şimdi sadece heycana kapıldılar...
bebeğinin ve senin vebali var kocanın üzerinde, ayağına dolanıcak çok inanıyorum..

Aynen ya.. Ne etkilenmişim.. Mutfakta iş yapıyorum kendi kendime söyleniyorum ne insanlar var diye!! Umarım her şey iyi olur..

o kadar etkilendim ki tüm gün aklımda hatta öğrencilerime örnek verdim bugün..
Allah bunu reva görenleri bildiği gibi yapsın..

Esiniz elbet bir gün geri döncek bir erkek icin yuvasini yikar bir a.f..yle asla mutlu olamaz cünki ona güveni olmaz o kesin ve geri baktiginda dimdik ayakta cocuguna bakan güclü bir kadin görünce vay beee ben bu kisiyimi biraktim der InsALLAH

evet nasılsın bende çok merak ediyorum
her gün bi siyahbeyaza bir de senin konuna bakıyorum

iste o yemek oldugu gun beni goturmek istememesinin mirin kirin etmesinin sen kapalisin vs demesinin mantiksizliginin altinda yatan sebep o kadin!

demekki yakında onunla evlenmeyi o kadar planlamış ve inanmışki herkesle onu tanıştırmış Allah sizin ve yavrunuzun yardımcısı olsun.

sizin anlattıgınız gibi bu sorununları bende yaşıyorum .ne yapmam gerektiginide bilemiyorum 2 tane çocugum var gitigi yere kadar didelim ALLAHIM hakkımızda hayırlısı neys o tarafa yöneltsin bizleri

en çok merak ettiğim şey ,o ortalık malının çocuğuna babalık yaparken geride bıraktığı kendi çocuğu aklına gelince ne yapacak
allah yanına bırakmaz umarım

Uzun zamandır haber alamıyoruz senden. Hepimiz merak ettik. Daha iyisindir umarım...

eşyalarını toplayıp gitmek için böyle bi sebep aramasına gerek yoktu. ben seni istemiyorum deseydi yakasına yapışmazdın sonuçta. pes vallahi pess...

merhaba arkadaslar
beni merak edenleriniz olmus cok tesekkur ederim allah razi olsun
1 gun hastanede serum tedavisi gordum
cok uzuldugum icin tansiyonum dusmus hic yemekte yemiyordum
serum taktilar iyilestim simdi evimdeyim
annem yanimda cocuguma bakiyor
aileme durumu anlattim ailemde sok oldular
babam kizim biz sana dedik bu adamdan hayir gelmez diye dinlemedin gittin evlendim gordunmu sonunda ne oldu dedi
cok uzuldum iste o gunun aksami hastanede buldum kendimi
su an iyiyim.
onun ailesinide aradim onlarda inanmadilar
kayinvalde ben konusurum oglumla nedir ne degildir isin aslini ogrenirim dedi .yani bana inanmadilar gibi bisey.
en kotusu esime mesaj cektim dava sen ac diye oda ben acarim istedigin herseyi vermeye hazirim diye mesaj gondermis.
1 kac gun sonra esimin annesi benim annemi aramis cok uzuldugunu keske bunlarin yasanmamis olmasini dilemis
sonrada benim icin hic huysuzluk cikarmadan bosansin demis
annemde benim kizim huysuz bir kadin olsaydi simdiye senin oglun rezil rusva olmustu merak etme demis
kaynanada cocuklari var iyi ayrilsinlar arada mutlaka gorusulcek cocuk icin demis.
annemde cocugunu dusunseydi oglun bu rezilligi yapmazdi ,siz torun sevmek isterseniz gelirsiniz demis.
kaynanada bizde torundan bol ne var biride yolda geliyor k... (esimin ismi) gorustugu kizda hamileymis demis
esim bunu bana soylememisti annem soyledi. demekki sevgilisi hamile oldugu icin herseyin ortaya cikmasini uygun gormusler kendilerince. ne diyecegimi bilmiyorum . tikandim kaldim.
gerek ozelden gerek burdan yazan tum arkadaslara cok tesekkur ederim.
bazilariniz ozelden birakma pesini evlenemesinler ayrilma demissiniz. bilmiyorum ailemde boyle soyluyor .ama benim gururum ne olacak....

ya sakın bırak bosan ne hali varsa gorsun sanıyormusun mutlu olucak o adam yine arıycak seni sırf onlar evlenemesin diye bosanmayıp kendi hayatını degmeyen insanlar icin daha fazla heder etme annesininde ne oldugu belli laflarından cirkeflik bulasmasın bu camuru ustunden at rahat rahat kendi duzenini kur

Kaynanaya bak; huysuzluk yapmadan bosansin; biz de torundan bol ne var digeri de hamile. Ay arkadasim ister surundur ister surundurme ama bu aileden sana hayir yok

Bu ne bicim aile, insanda vicdan olur, bunlarin suratina tukurmek lazim. Allah bildigi gibi yapsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…