merhaba hanimlar
sagolun yine birsuru mesaj yazilmis buraya cok tesekkur ederim henuz okumadim ama sayfanin ilerlemesinden anlasiliyor ..
bugun esimle bulustuk bana mesaj atmis sabah. hersey guzellikle bitsin sana herseyi anlaticam bana hak vericeksin demis mesajinda.
bulusmayi kabul etti. cunku sorularim beni mahvediyordi.2 gecedir gozumu kirpmadim. herseyi ogrenmek icin gittim.
bebegimi yakin bir arkadasa emanet edip gittim. onu goturmek istemedim. baba olmayi hic haketmemis bir insan oldugu icin.
onu gordugumde anlatilmaz bir nefretle birlikte inanilmaz aglamakli oldum.ama aglamadim. gozumden bir damla yas akitmadim onun karsisinda.
o ise cok mahcup gorunuyordu yuzume bakamayacak kadar kafasini egiyordu.
butun hikayeyi anlatti. birkez daha enayi oldugumu kanitladi.sagolsun.
onca zaman tek tarafli sevmisim.
merak edenler icin anlatayim sizede neler soyledigini. benim icin burada uzuluyorsunuz .desteginiz icin cok tesekkur ederim.
esimle benimle tanismadan once daha msnin emailini yeni populer oldugu donemlerde,facebook twitter gibi seyler cikmamisken sohbet odalarina chatlere takilirmis.yine oyle syk syk sohbet odalarina girdigi bir gunde internette bir kizla tanismis.
birbirlerinin msn almislar sohbetten cikip orada konusmaya baslamislar.
tam 3 yil boyunca internette,telefonda,mektuplasmalar vs asik olmuslar (onun soyledikleri)
sonra esim kizla evlenmek istemis ama kiz birseyi saklamis yurtdisinda yasadigini.
soyledigi yalandan dolayi kizi affetmemis iliskisini bitirmek istemis.guveni kalmadigi icin.
daha sonra kiz ilk ucakla turkiyeye atlayip gelmis esimin o donemler calistigi is yerine gitmis.(zamaninda evinin adresine kadar vermis kiza )
kiz calistigi yeri biliyormus yani. onu karsisinda gorunce cilgina donmus mutluluktan .affetmis.kiz boylelikle onu sevdigini ispatlamis olmus.
her neyse konuyu ailelere acmislar kizin ailesi istememis evlenmelerini. esimin aileside esimin yurtdisina gitmesini kabul etmemis.
arada bir anlasmazlik olunca tekrar ayrilmislar kopmuslar yani.
tabi aradan 1 yil felan gecmis hic gorusmemisler ne email ne telefon vs.
sonra birgun esime mail atmis ben evlendim diye. esim cok uzulmus cunku hala onu seviyormus.mutluluklar dilemis.
ta ki kiz evlendigi esinden ayrilip esime facebookta mesajlar atmaya baslayana dek.
yukarda anlattiklarimi esim bana hicbirzaman anlatmadi bugune dek. hep sorardim gecmisyle alakali hani olur ya merak ederiz eski sevgilileri vs. yok olmadi derdi.(yalanci)
bundan sonrasi benimle evliyken yasananlar.
facebookta mesajlasmaya baslamislar kiz ayrildigini mutsuz oldugunu hala esimi sevdigini onu unutamadigini evliliginide o yuzden bitirdigini felan yazmis.
esimde ben evliyim vs yazmis. ama gel zaman git zaman oda seytana uymus.(oyle diyor)
kiz turkiyeye kesin donus yapmis. bir kurumda calisiyormus esimin is yerinde degil.
ama o yemek esli olacagi icin esim yaninda o kizi koluna takip goturmus. benim yerime o kizi gecirmis!
is yerinde kimse beni tanimiyor cunku hicbirzaman is yerine gitmedim .arkadaslarini is arkadaslarinida tanimam bu yuzden.
ben didinip calisirken kiz kocamin pesinde kocam kizla fingerdemekle mesgulmus.
face hic kontrol etmek aklima gelmiyordu.etsemde ayda yilda birkez guvenirdim ya ona. son kontrol etmek istedigimdede iste tepkisi bundanmis. hersey ortaya cikacakti.
kocamin baska bir hatti oldugunuda yine bugun ogrendim.ne yazik bana demi tek basina yalan bir evliligi surdurmusum.
tek basima kari koca olmusum. tek basima yasamis haberim yokmus.
bunlari niye anlattin herseyi aleyhine kullanacagim mahkemede dedim .vicdanim cok rahatsiz yaptigin iyilikleri asla unutamam. ama onu cok seviyorum dedi.
ne kadar komik demi sevgi sozcugu ne kadar basitlesmis. alma agzina kirletme sevgiyi dedim .kalktim.
kizlar cok kotuyum evime gelince agladim agladim cok agladim ama su an iyiyim.yalanlar icinde yasamiyacagim artik.
evladimla beni guzel bir hayat bekliyor.
onuda allaha havale ettim.
tabiki bu dunyadada benimle birlikte sahip oldugu herseyide elinden alicam.
merhaba hanimlar
sagolun yine birsuru mesaj yazilmis buraya cok tesekkur ederim henuz okumadim ama sayfanin ilerlemesinden anlasiliyor ..
bugun esimle bulustuk bana mesaj atmis sabah. hersey guzellikle bitsin sana herseyi anlaticam bana hak vericeksin demis mesajinda.
bulusmayi kabul etti. cunku sorularim beni mahvediyordi.2 gecedir gozumu kirpmadim. herseyi ogrenmek icin gittim.
bebegimi yakin bir arkadasa emanet edip gittim. onu goturmek istemedim. baba olmayi hic haketmemis bir insan oldugu icin.
onu gordugumde anlatilmaz bir nefretle birlikte inanilmaz aglamakli oldum.ama aglamadim. gozumden bir damla yas akitmadim onun karsisinda.
o ise cok mahcup gorunuyordu yuzume bakamayacak kadar kafasini egiyordu.
butun hikayeyi anlatti. birkez daha enayi oldugumu kanitladi.sagolsun.
onca zaman tek tarafli sevmisim.
merak edenler icin anlatayim sizede neler soyledigini. benim icin burada uzuluyorsunuz .desteginiz icin cok tesekkur ederim.
esimle benimle tanismadan once daha msnin emailini yeni populer oldugu donemlerde,facebook twitter gibi seyler cikmamisken sohbet odalarina chatlere takilirmis.yine oyle syk syk sohbet odalarina girdigi bir gunde internette bir kizla tanismis.
birbirlerinin msn almislar sohbetten cikip orada konusmaya baslamislar.
tam 3 yil boyunca internette,telefonda,mektuplasmalar vs asik olmuslar (onun soyledikleri)
sonra esim kizla evlenmek istemis ama kiz birseyi saklamis yurtdisinda yasadigini.
soyledigi yalandan dolayi kizi affetmemis iliskisini bitirmek istemis.guveni kalmadigi icin.
daha sonra kiz ilk ucakla turkiyeye atlayip gelmis esimin o donemler calistigi is yerine gitmis.(zamaninda evinin adresine kadar vermis kiza )
kiz calistigi yeri biliyormus yani. onu karsisinda gorunce cilgina donmus mutluluktan .affetmis.kiz boylelikle onu sevdigini ispatlamis olmus.
her neyse konuyu ailelere acmislar kizin ailesi istememis evlenmelerini. esimin aileside esimin yurtdisina gitmesini kabul etmemis.
arada bir anlasmazlik olunca tekrar ayrilmislar kopmuslar yani.
tabi aradan 1 yil felan gecmis hic gorusmemisler ne email ne telefon vs.
sonra birgun esime mail atmis ben evlendim diye. esim cok uzulmus cunku hala onu seviyormus.mutluluklar dilemis.
ta ki kiz evlendigi esinden ayrilip esime facebookta mesajlar atmaya baslayana dek.
yukarda anlattiklarimi esim bana hicbirzaman anlatmadi bugune dek. hep sorardim gecmisyle alakali hani olur ya merak ederiz eski sevgilileri vs. yok olmadi derdi.(yalanci)
bundan sonrasi benimle evliyken yasananlar.
facebookta mesajlasmaya baslamislar kiz ayrildigini mutsuz oldugunu hala esimi sevdigini onu unutamadigini evliliginide o yuzden bitirdigini felan yazmis.
esimde ben evliyim vs yazmis. ama gel zaman git zaman oda seytana uymus.(oyle diyor)
kiz turkiyeye kesin donus yapmis. bir kurumda calisiyormus esimin is yerinde degil.
ama o yemek esli olacagi icin esim yaninda o kizi koluna takip goturmus. benim yerime o kizi gecirmis!
is yerinde kimse beni tanimiyor cunku hicbirzaman is yerine gitmedim .arkadaslarini is arkadaslarinida tanimam bu yuzden.
ben didinip calisirken kiz kocamin pesinde kocam kizla fingerdemekle mesgulmus.
face hic kontrol etmek aklima gelmiyordu.etsemde ayda yilda birkez guvenirdim ya ona. son kontrol etmek istedigimdede iste tepkisi bundanmis. hersey ortaya cikacakti.
kocamin baska bir hatti oldugunuda yine bugun ogrendim.ne yazik bana demi tek basina yalan bir evliligi surdurmusum.
tek basima kari koca olmusum. tek basima yasamis haberim yokmus.
bunlari niye anlattin herseyi aleyhine kullanacagim mahkemede dedim .vicdanim cok rahatsiz yaptigin iyilikleri asla unutamam. ama onu cok seviyorum dedi.
ne kadar komik demi sevgi sozcugu ne kadar basitlesmis. alma agzina kirletme sevgiyi dedim .kalktim.
kizlar cok kotuyum evime gelince agladim agladim cok agladim ama su an iyiyim.yalanlar icinde yasamiyacagim artik.
evladimla beni guzel bir hayat bekliyor.
onuda allaha havale ettim.
tabiki bu dunyadada benimle birlikte sahip oldugu herseyide elinden alicam.
Herşeyi geçtimde.....
o bebeğinin, kavga ettiğiniz gün,
babasının ardından 1 saat ağlamasına dayanamadım..
O melek anladı babasından ayrıldığını..
hissetti.......
sen gün gelir hayatına yön verirsin..
o yaratık eloğlu senin için..
ama o melaike...??
ya o....?
onun suçu neymiş...?
böyle vicdansız bir babaya sahip olmak..
bumuymuş suçu? iradesi dışında..
o cennetten yeni gelmişti, ne yapmış olabilirdi babasına....
dilerim ALLAH'TAN
o yaratığın yapacağı ennn uzun yolculuk,
hasta yatağında,
sağından soluna, solundan sağına dönmesi olur.....tez vakitte...
ALLAH sağlığından canından çıkarsın,
onunda, yanındaki f***şeninde..
O meleğin ahını yerde koymasın ALLAH'IM..
Bende aynen böyle düşünüyorum.Hz.Mevlana(KS)'dan..
Allah der ki: ''Kimi benden çok seversen,onu senden alırım ''
Ve ekler:''Onsuz yaşayamam deme,seni onsuzda yaşatırım.''
Ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,canından saydığın yar bile birgün el olur...
Aklın şaşar,dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar dost olur,öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
... Düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın.
En garibide budur ya...
Öldüm der durur,yine de yaşarsın.
Okudukca sinirimden delirdim basimdan kaynar sular dokuldu eski konunuda bastan sona okumustum aklima boyle bir sey oldugu gelmisti
Handecim allah kimseye kaldiramicagi yuku yuklemezmis sen bunun ustezinden gelebilecek birisin yazdiklarindan anladigim kadariyla,allah hepimizi turlu sekillerde imtihan ediyor senin iimtihaninda buymus sabirli ol allaha sigin kendini ona teslim et ve sakin isyan etme emin ol her serde bir hayir vardir . Ve mutlaka esinin is yerine bir sekilde git ve is yerindekilerin gercek karisi oldugunu goster bunu mutlaka yap artik nasil yaparsin bilmiyorum ama rezil olsun yerin dibine girsin ve hatta mumkunse sayende adam oldugunuda bir sekilde duyur, ve sakin kendini suclama keske deme sen ustune duseni fazlasiyla yapmisin gerisini allaha birak o herseye kadirdir.allah yar ve yardimcin olsun dualarim seninle kardesim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?