bilemiyorum sanirim bitiyor...

Sizin emekleriniz, sevginiz, evladinizin hakki vebaldir onlara.
Tasiyamayacagi yuktur onun, onlarin.
Takdiri ilahi , bu vicadan yuku birakmaz onlarin pesini.
Size yasattiklari mutsuzlugun binbeterini yasasinlar umarim.
Allah mazlumun ahini yerde birakmaz, hala agzi sut kokan bir bebenin hakki hic kimsede kalmaz.
Elbet bu gunler gecer.
Umarim tez zamanda yaralarinizi sarar, hayatiniza bir yalanni yasamaktan kurtulmanin verdigi rahatlamayla devam edecek gucu kisa zamanda kazanirsiniz.
Dualarimizdasin Hande.
Allah yardimcin olsun kardesim.

başındanda demim şimdi de diyorum kadının gerçekten kaybedeceği bir şeyi kalmamış.buna olta atmış o da yutmuş.

anneliğine kadınlığına güçlü duruşuna hayran oldum elbette canın çok yanıyo tahmin etmek zor değil allah sanada evladına hayırlı ömürler versin eşiniz bu yaptıkları çok fena ödicek hem bu dünyada hemde ahirette

Okurken gözlerim doldu.. En azından kafanızda soru işaretleri kalmamıştır..Bazıları için sevgi,emek,fedakarlık bu kadar basitmiş demek ki, Allah'ından bulsun ikisi de.. İnsanın içinden çok şey söylemek geliyor ama bu saatten sonra ne desek boş..

Allah sana bebeğinle mutlu,huzurlu bir hayat nasip etsin..Ama eminim ki onlar hiç mutlu olamayacaklar

son yazdıklarını okudum şu an kocana o kadar öfke doluyum ki anlatamam bir insan ancak bu kadar vefasız ikiyüzlü nankör olabilirbir kez daha gördük ki hiçbir erkek fedekarlığı haketmiyorAllah büyük canım onun adaletine güven bu kişiliksiz adamında o pislik kadınında yaptıkları yanına kalmaz.sen güçlü ol çocuğun için dik dur bol bol dua et Allaha sığın canım bundan sonra evladınla çok mutlu olursun inşallah

Bunları dışardan okuyan bir göz bile doluyorsa,bu sözler sizi hiç görmemiş tanımamış olan bana bile ağır geliyosa güzel Allahım size çook çoook sabır versin inşallah.insanın hayatının büyük bi yalana dönüşmesi çok sarsıcı.ama rabbimin adaleti öyle büyük ki hiç bir yapılan, iyisi de kötüsü de karşılıksız kalmıyor.bundan belki aylar belki yıllar sonra siz huzur,mutluluk içindeyken bakın görün ne halde olucaklar.
İçinizden müzik dinlemek geliyordur muhtemelen sizi hafifletiyormuş gibi hissedebilirsiniz ama inanın çok daha fazla üzer sizi.
Sadece sabredin sadece Allaha sığının çok güzel günler sizi bekliyor inşallah.

hande senin yaşadıklarını ve beaitufy' nin bu mesajı beni ağlattı. eşine bildiğim bütün küfürleri ediyorum şu an bir .... uğruna çocuğuna da bunu yapıyorsa ölsün inşallah ölsün de boş yere oksijen ziyan etmesin aşağılık herif

Hz.Mevlana(KS)'dan..
Allah der ki: ''Kimi benden çok seversen,onu senden alırım ''
Ve ekler:''Onsuz yaşayamam deme,seni onsuzda yaşatırım.''
Ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,canından saydığın yar bile birgün el olur...
Aklın şaşar,dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar dost olur,öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
... Düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın.
En garibide budur ya...
Öldüm der durur,yine de yaşarsın.

Okudukca sinirimden delirdim basimdan kaynar sular dokuldu eski konunuda bastan sona okumustum aklima boyle bir sey oldugu gelmisti
Handecim allah kimseye kaldiramicagi yuku yuklemezmis sen bunun ustezinden gelebilecek birisin yazdiklarindan anladigim kadariyla,allah hepimizi turlu sekillerde imtihan ediyor senin iimtihaninda buymus sabirli ol allaha sigin kendini ona teslim et ve sakin isyan etme emin ol her serde bir hayir vardir . Ve mutlaka esinin is yerine bir sekilde git ve is yerindekilerin gercek karisi oldugunu goster bunu mutlaka yap artik nasil yaparsin bilmiyorum ama rezil olsun yerin dibine girsin ve hatta mumkunse sayende adam oldugunuda bir sekilde duyur, ve sakin kendini suclama keske deme sen ustune duseni fazlasiyla yapmisin gerisini allaha birak o herseye kadirdir.allah yar ve yardimcin olsun dualarim seninle kardesim.

Bende aynen böyle düşünüyorum.
Rabbime sığın o sana daha güzel kapılar açacaktır inşallah.

ilk konunuzdan sizi hatırlıyorum, hatta tuhafıma bile gitmişti son mesajlara doğru gergin cevap vermeniz. bunu okuyanlar şimdi eski konuyu karıştırma ne alaka diyebilirler, ama ilk konunda bile belliydi Hande'cim bir şeyleri hissettiğin, sonrasın da aksine inanmak isteyip konuyu kapatmak istemen. şu anki yaşadıkların çok acı, Allah yardımcın olsun. lakin ben bunun en güzel örneğini kendi kuzenimde gördüm. kuzenim doktor, ilk karısı da doktordu. biraz parayı bulunca, ilk iş karısını bir reprezantla aldatmak oldu. yani bu işin okumakla falan alakası yok, adamın yolu oysa o yolda gidiyor. sonrasında o kadınla evlendi, bir süre mutlu yaşadılar, onu da aldattı tabi. hatta geçen ay 3. evliliğini yaptı. demem o ki kimsenin ahı kimse de kalmaz, senin için rahat olsun. kendinde sakın suç arama, ben ona neler yaptım deme, herkes kendinden sorumludur hayatta. sen ona insanlık yapmışsın, ama o insan değilmiş. "Ne Olursa Olsun ,İyilik Yapmaya Devam Et.Karşında ki O İyiliği Hak Etmese Bile, Sen O İyiliği Hak Ediyorsun."
şimdi gelelim neler yapabileceğine. bu tarz durumlarda kriz yönetimi çok önemli. öyle şirketine gidip, rezil etmek falan bunlar çok ucuz şeyler. sakın öyle bir şey yapma. kocanın çalıştığı nasıl bir şirket, Istanbul'da mı ? uluslararası kurumsal bir firmaysa zaten böyle bir şeyi yapamazsın, yapmaya kalksan öyle bir ortam olmaz. eğer biraz daha orta ölçekli bir firmaysa, mahkeme sürecinde, arkadaşların da dediği gibi, uygun bir uslupla, soğukkanlıkla üst kıdeminden birine ulaşıp, maaş bilgisi talep edip, yaşananları anlatabilirsin. ama sakın içini dökme niyetli olmasın bu, adamın işiyle ilgili bilgiye ihtiyacın varmış gibi yapıp, ne mal olduğunu cümle aralarında anlat.
onun dışında dik dur, sakın yılma. okulunu bitirmek istiyordun, bunu kendin ve çocuğun için yap. yılmamaya, mücadele etmeye devam et Hande. senin başına gelen inan bir çok kadının başına geliyor. önemli olan kendi ayaklarının üstünde durman, hayat hep böyle, en güvendiğin insanlar bile bir gün bırakıp gider, bu yüzden artık sen kendine ve çocuğuna yatırım yap.

senden bişeler gizleyen bi adamla dewam edemezsin.. zaten son zamanlarda hep bu sosyal iletişim ağları yüzünden biter oldu ilişkiler.. kafanı toparla ve en doğru kararı wer.. umarım kendi ayakları üzerinde durabilen birisindir.. sewgiler

Vay adi yaratık. Allah belasını versin böylelerinin. Verecek de zaten. Rabbimin adalet terazisi ne zaman şaşmış ki şimdi şaşsın

Sen evde seni bekleyen eşini, çocuğunu bırak aşk meşk derdine düş. Bir de utanmadan kızı takıp koluna yemeğe gitmiş ya

Ben eşinin herşeyi açıkça anlatmasını doğru budum ama bu yüzden onu tebrik edemem. Çünkü bu bir günlük bir haftalık birşey değil. O kadınla ilişkisiin başladığı ilk zamanlar çıksa karşına ve bu konuşmayı yapsaydı tamam derdim. Ama çok fındıklar kırmış, iş bambaşka bir seviyeye gelmiş. Elaleme karım diye gösterir olmuş. Dürüstlük bunun neresinde Allah aşkına. Şerefsiz adam ne durumdaydı ki bıçak kemiğe dayandı ve sudan sebeple gitti. Belki diğer kadın evlenelim diye çok baskı yapmaya başladı,karına söyleyeceğim diye tehdit etti belki, belki ilişkisini görenler duyanlar oldu.

"Ben aşığım" deyip tüm sorumluluklarını elinin tersiyle itmek bu kadar kolay olmamalı. İnsan evladını nasıl bırakır algılayamıyorum. Üstelik gittiği yerde de bir başka sabi var. Kendi hayırsızlığını ve vicdansızlığını bu çocuğa babalık yaparak unutmaya mı çalışacak acaba

Hande, sen artık kendi yoluna bakacaksın. Ailesini ve aileni haberdar et. Dayanabilirsen iş yerine de git. İşyerindekilerin bildiğini sanmıyorum. Bilseler o kadar rahat takamazdı koluna kadını. Sen gidip kendini göster ki ne itibarı kalsın, ne şerefi. Hakaret etme, ağlayıp sızlama. Eşinle görüşmek için gelmişsin gibi davran.

Bir an önce de kendine bir yol haritası çiz.Allah yardımcın olsun

Lütfen Hande hanim yanlis anlamayin beni.
Ben böyle durumlarda kadinlarada kiziyorum.

Ne dürüstlügü, hangi dürüstlük yahu?
Adam esli verilen davete karisi yerine o kadini koluna takip götürüyor, karisinada sen rahat edemezsin diyor.
Hangi dürüstlükten bahsediyorsunuz?
Belliki köseye SIKISMIS; belliki " nasil etsemde evi terk etsem" derdindeymis, belliki bir bahane bulma ve evden ayrilma planlari yapiyormus ve bu dogrultuda eline gecen ilk firsati degerlendirmis.
Ne dürüstlügü?

Hande hanim;
SAKIN! AMA SAKIN! o adamin yanina kar birakmayin bunu.
Sizin yerinize koluna takip davete gittigi o adi kadinin yaninada birakmayin.
Ilk olarak, giyinin, kusanin, cocugunuzuda yaniniza alin ve isyerine gidin.
Is yerinde ulu orta size yaptigi saygisizligi, sahtekarlifi, vefasizligi dile getirin ve insanlarin icinde yüzüne tükürüp cikin.
Bu arada sakin ola dik durusunuzdan, özgüveninizden ödün vermeyin.
Sonrasinda disli bir avukat bulun ve dünyanin kac bucak oldugunu ögretin esiniz olacak alcagada o kadinada.
Bu arada sakin üzülmeyin, sakin gecmisi hatirlamayin.
Siz simdi dogdunuz, yok sizin o sahisla bir gecmisiniz.
Kadin dilerse neler yapabilirmis, kadin nasil olurmus gösterin o adama.
Merak etmeyin, zaman tüm yaralarinizi kapatacak ve size yeni bir hayatin kapisini acacak.
Baska bir hayat kuracaksiniz kendinize ve cocugunuza.

Bencil, ruhsuz kopek. Nefretle doldum resmen. Bahane ariyomus bulmus. Lutfen asaletinizi koruyun(ben yapamadim gerci yazarken ama). Eminim birgun pisman olacak. Affetmeyin

Handecim diyorum müsadenle,
Olanlara senin ve bebeğin adına çok üzüldüm canım.Allah yardımcın olsun.Derin bir acı yaşasan da bebeğin için güçlü durmak durumundasın.Allaha havale et eşini.Artık bu saatten sonra yapılacak bi şey yok.Eşin gün gelir çok pişman olur vicdanı eminim çok sızlayacak.Hele ki ortada minicik bir masum var.Sana sabırlar diliyorum üstesinden de geleceksin eminim.Güçlü ve olgun bir bayansın anladığım kadarı ile.İnşallah bundan sonrası aydınlık olur senin için ve bebeğin için...
İnan gözlerim doldu çok kötü oldum.Bu da bir imtihan canım.
Bir yuvaya daha böyle ihanet edildiğini bir eşin daha bu kadar adice(kelime için özür diliyorum )aldatıldığını,minicik bir yavrunun daha babası tarafından böyle gözden çıkarıldığını okumak çok acı.

Nasıl bir babasın ki ileride yavrunun yüzüne nasıl bakacağını hesaplamadan (Allah tan korkmuyorsan yavrundan utan bari), onu derin acılara sürükleyeceğini hesaplamadan ,eşinin emeklerini, sadakatini, sevgisini ,bağlılığını hiçe sayarak başka kollara atarsın kendini.Aklım almıyor nasıl yeniliyor erkekler bu kadar kolay nefislerine.O başka tene doyunca ne olacak.Gözüne inen perde yavaş yavaş kalkınca ne olacak.Geride bıraklığın eşin ve yavrunun acısı yüreğine oturmayacak mı...
Allah versin cezasını ne diyeyim.
Sen güçlü ol canım.Hanımlığını ağırlığını bozmadan bütün haklarının peşinde ol.Yepyeni temiz bir sayfa aç kendine ve yavruna....

Yaranızı deşmek istemiyorum aslında ama hepimize bir ders olsun diye sormak istedim.
Eşiniz demek istemiyorum artık, bu adam sizle evlenirken nasıldı peki,
size sevdiğini söyledi mi hiç, evliliğiniz içinde söyler miydi, sevgi dolumuydu size karşı.
Çünkü siz öyle bir sevgi büyütmüşsünüz ki, karşılığı da vardı heralde.
Sonrasında herhangi bir değişme hissetmediniz mi, sizi şüpheye düşüren
birşeyler olmadı mı?
O kadınla ne kadar süre görüşmüşler evliliğiniz boyunca anlattı mı,
bu son olayda siz patlamasaydınız, daha ne kadar sürdürmeyi düşünüyordu acaba?
En önemlisi de çocuğunuzla ilgili son görüşmenizde hiç birşey demedi mi size,
onun durumu ne olacakmış peki?
Dürüstlük bunun hangi birinde acaba.

Başka insan, başka ev, başka bir hayat...Birkaç gün, birkaç ay, birkaç yıl mutluluk...Nereye kadar? Kusursuz mutluluk var mı? Hayır, mutluluk bütün değildir, bir açıdan mutluysan bir yandan mutsuz olabilirsin. Onlar yeni bir hayat kurduğunda yaşayacakları sorunlar aynı olacak...Başka birisi için terk etmeyi anlamıyorum. Aşksa aşk; o zaman sahip çıkacaktın. Eşin var, çocuğun var; sadece şu anda aldanıyor...Çocuğundan mahrum kalacak; aptallığına doymasın..Allahından bulsun; kadında aynı şekilde...Sonuçta kendisi artık bekar olabilir ama yuvası olan bir adama geliyor ahlaksızlar...

herşey bi kenara ortada bi çocuk var...
nankörlük ve bencilliğin bu kadarı ya
çok pişman olucak ama iş işten geçicek..

Başka insan, başka ev, başka bir hayat...Birkaç gün, birkaç ay, birkaç yıl mutluluk...Nereye kadar? Kusursuz mutluluk var mı? Hayır, mutluluk bütün değildir, bir açıdan mutluysan bir yandan mutsuz olabilirsin. Onlar yeni bir hayat kurduğunda yaşayacakları sorunlar aynı olacak...Başka birisi için terk etmeyi anlamıyorum. Aşksa aşk; o zaman sahip çıkacaktın. Eşin var, çocuğun var; sadece şu anda aldanıyor...Çocuğundan mahrum kalacak; aptallığına doymasın..Allahından bulsun; kadında aynı şekilde...Sonuçta kendisi artık bekar olabilir ama yuvası olan bir adama geliyor ahlaksızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…