bilemiyorum sanirim bitiyor...

Sabah bi kaç konuya kızıp şöyle yazmıştım ki
Sizi de görünce yalnız değilmişim dedim

sen kim oluyorsun dediginde biz nezamandan beri sen le ben olduk deseydin ?! ozaman bende herseyi gizli sakli yaparim deseydin ondan sonra gidiyosa gitsin ... ki zaten artik gitmis ne ara ne sor sakin ailesi ni arayip söyle yoksa olay büyür bekle sakinlessin sonrasi Allah kerim.

evet artık o kadar çok duyar olduk ki erkekler bile yapmayan erkek yoktur modunda gezer oldu , napmak lazım çok sevmemek mi lazım, çok düşünmemek mi lazım yesin,üşümesin,çalışalım evde bakımlı olalım , mutlu olsun yükselsin, gezsin,sıkılmasın vs vs vs ne kadar çok seversek o kadar kaybeder olduk. Acaba yanlış adamlar mı şerefsizdiki ellerinde imkan yoktu, veyahut hep adilerdi de biz bayanların mı gözü kördü...

Hande İnşallh bu olayda da vardır bir hayır ve ileri ki hayatında düzene sokarak bebeğinle çok mutlu günler yaşarsın....elbet herkes ettiğini bulurr

artık devir ne kadar kötü, umursamaz, rahatlık psikolojisi içinde..

rahatça boşanacağım diyen erkeler ne kadar çok..

çünkü artık bizlere gerek teknoloji gerekse özgürlük konusunda çok fazla olanak var..

gidişatımız hiç iyi değil..hayır olsunn

neden bu şifrelerin, face'lerin peşine düşüyoruz?

bişeyleri öğrenince mutlu mu olacağız..yada diyelim ki kaçamak yapıyor..
bunu öğrenince kendimizi güçlü hissedecekmiyiz? boşanmayı yada ayrılmayı göze alabilecekmiyiz..sonuca hazırmıyız?
en iyisi böyle şeylerin peşine düşmemek bence..
ortada aldatma varsa zaten açık verecektir

Mesajlarınızı buraya kadar okuyabildim.:2:

Daha fazlasına yüreğim el vermedi. Bu kadar kolaymı "beni affet başkası var". Sen affetsen Allah affedecek mi? Sen affetsen melek yavrunuz affedecek mi?

Hiç arkana bakma, eşinin de dediği gibi sen o ortamlarda sıkılırsın, sana göre değil o ortamlar, o yolunu çoktan değiştirmiş.

Rabbim yavrunla sana çok güzel günler yaşamayı nasip etsin inş.
:2:

Yuva yikanin yuvasi olmaz kisa ve net .. sen kendine ve bebegine bak o zaten mutlu olmicak dik dur canim

bundan önceki açtığınız konuda başka biri olabileceği aklıma gelmişti ama yazmadım.

neler duyuyorum hergün burda. daha neler duycam kimbilir

allah hayırlısını versin.

Acaba o ş...siz adam aradı mı sordu mu en azından çocuğunu...Hande gitti mi iş yerine...

Allah ıslah etsin böylelerini,yazıklar olsun..

çektiğin acıların aynını çeksin inş . mesajı sakın silme boşanırken delil olarak kullan ve her hakkını al . Allah çocuguna vede sana çok güzel günler yaşatsın canım ..

merhaba hanimlar
sagolun yine birsuru mesaj yazilmis buraya cok tesekkur ederim henuz okumadim ama sayfanin ilerlemesinden anlasiliyor ..
bugun esimle bulustuk bana mesaj atmis sabah. hersey guzellikle bitsin sana herseyi anlaticam bana hak vericeksin demis mesajinda.
bulusmayi kabul etti. cunku sorularim beni mahvediyordi.2 gecedir gozumu kirpmadim. herseyi ogrenmek icin gittim.
bebegimi yakin bir arkadasa emanet edip gittim. onu goturmek istemedim. baba olmayi hic haketmemis bir insan oldugu icin.

onu gordugumde anlatilmaz bir nefretle birlikte inanilmaz aglamakli oldum.ama aglamadim. gozumden bir damla yas akitmadim onun karsisinda.
o ise cok mahcup gorunuyordu yuzume bakamayacak kadar kafasini egiyordu.
butun hikayeyi anlatti. birkez daha enayi oldugumu kanitladi.sagolsun.
onca zaman tek tarafli sevmisim.

merak edenler icin anlatayim sizede neler soyledigini. benim icin burada uzuluyorsunuz .desteginiz icin cok tesekkur ederim.
esimle benimle tanismadan once daha msnin emailini yeni populer oldugu donemlerde,facebook twitter gibi seyler cikmamisken sohbet odalarina chatlere takilirmis.yine oyle syk syk sohbet odalarina girdigi bir gunde internette bir kizla tanismis.
birbirlerinin msn almislar sohbetten cikip orada konusmaya baslamislar.
tam 3 yil boyunca internette,telefonda,mektuplasmalar vs asik olmuslar (onun soyledikleri)
sonra esim kizla evlenmek istemis ama kiz birseyi saklamis yurtdisinda yasadigini.
soyledigi yalandan dolayi kizi affetmemis iliskisini bitirmek istemis.guveni kalmadigi icin.
daha sonra kiz ilk ucakla turkiyeye atlayip gelmis esimin o donemler calistigi is yerine gitmis.(zamaninda evinin adresine kadar vermis kiza )
kiz calistigi yeri biliyormus yani. onu karsisinda gorunce cilgina donmus mutluluktan .affetmis.kiz boylelikle onu sevdigini ispatlamis olmus.
her neyse konuyu ailelere acmislar kizin ailesi istememis evlenmelerini. esimin aileside esimin yurtdisina gitmesini kabul etmemis.
arada bir anlasmazlik olunca tekrar ayrilmislar kopmuslar yani.
tabi aradan 1 yil felan gecmis hic gorusmemisler ne email ne telefon vs.
sonra birgun esime mail atmis ben evlendim diye. esim cok uzulmus cunku hala onu seviyormus.mutluluklar dilemis.
ta ki kiz evlendigi esinden ayrilip esime facebookta mesajlar atmaya baslayana dek.
yukarda anlattiklarimi esim bana hicbirzaman anlatmadi bugune dek. hep sorardim gecmisyle alakali hani olur ya merak ederiz eski sevgilileri vs. yok olmadi derdi.(yalanci)
bundan sonrasi benimle evliyken yasananlar.
facebookta mesajlasmaya baslamislar kiz ayrildigini mutsuz oldugunu hala esimi sevdigini onu unutamadigini evliliginide o yuzden bitirdigini felan yazmis.
esimde ben evliyim vs yazmis. ama gel zaman git zaman oda seytana uymus.(oyle diyor)
kiz turkiyeye kesin donus yapmis. bir kurumda calisiyormus esimin is yerinde degil.
ama o yemek esli olacagi icin esim yaninda o kizi koluna takip goturmus. benim yerime o kizi gecirmis!
is yerinde kimse beni tanimiyor cunku hicbirzaman is yerine gitmedim .arkadaslarini is arkadaslarinida tanimam bu yuzden.
ben didinip calisirken kiz kocamin pesinde kocam kizla fingerdemekle mesgulmus.
face hic kontrol etmek aklima gelmiyordu.etsemde ayda yilda birkez guvenirdim ya ona. son kontrol etmek istedigimdede iste tepkisi bundanmis. hersey ortaya cikacakti.
kocamin baska bir hatti oldugunuda yine bugun ogrendim.ne yazik bana demi tek basina yalan bir evliligi surdurmusum.
tek basima kari koca olmusum. tek basima yasamis haberim yokmus.
bunlari niye anlattin herseyi aleyhine kullanacagim mahkemede dedim .vicdanim cok rahatsiz yaptigin iyilikleri asla unutamam. ama onu cok seviyorum dedi.
ne kadar komik demi sevgi sozcugu ne kadar basitlesmis. alma agzina kirletme sevgiyi dedim .kalktim.
kizlar cok kotuyum evime gelince agladim agladim cok agladim ama su an iyiyim.yalanlar icinde yasamiyacagim artik.
evladimla beni guzel bir hayat bekliyor.
onuda allaha havale ettim.
tabiki bu dunyadada benimle birlikte sahip oldugu herseyide elinden alicam.

çok ama çok üzüldüm.

allah yardımcın olsun, bol sabırlar versin inşallah...

ne kadar acıdır eşinin ağzından, başka birini seviyorum cümlesini duymak...

Çok canım yandı, çok.. Sizin o sapasağlam anne yüreğinize hayranım. Allah sizin ahınızı, acılarınızı, hayal kırıklıklarınızı yerde bırakmasın. Elbet pişman olacak bir gün...

Hayatın güzelliklerini görme vakti bundan sonra...

Sakın hakkınızı yerde bırakmayın, her şey sizin hakkınız. Sakın bunu unutmayın...

Ve son bir şey daha, o kadının terk edip gittiği adamla, geri döndüğü adam aynı kişi değil... O size borçlu bir adama geri döndü.. Bu borcu gözyaşıyla, pişmanlıklarla ve keşkelerle ödeyecekler emin olun...

size onu cok seviyorum dedi demek ne aci

INSALLAH kendide birgün ayni aciyi yasar.. amin

sana ve cocuguna ömür boyu mutluluklar diliyorum hemen mutlu olamicaksin acini yasicaksin dibine kadar sonra sen mutlulu yakaladinda o yalanci esin mutsuzlu tadacak seni ozmanan anliyacak ama hersey icin gec olacak

neyi var neyi yok al bu adama acima sakin

Eminim sizin için iyi olmuştur. Duymak acı olsada en azından kafanızdaki bir çok soru işaretine cevap buldunuz, belki daha net düşünmeye başlayabilirsiniz. Bu arada ona aşığım demiş ya, o kavuşamadığı içindir. Bu arada ş.... kadın orada bir erkeğin de hayatıyla oynamış. Kadın eşiniz için boşanmış resmen. Bu ahlarla nasıl yaşamayı düşünüyorlar?

psikologdan randevu aldim ihtiyacim var.
ailemide yarin ariyacagim ilk is.
ya hayatta kimseye guvenmiyecekmissin
ona o kadar guveniyordumki kendime bile o kadar guvenmezdim.iste bu yuzden geldi butun bunlar basima.
cok fazla,fazlasiyla guvenmisim.
beni yillarca once sanalda tanidigi biri icin terk etti dusunebiliyomusunuz.
hala anlamaya calisiyorum.
onca emegime cabama mukafatim demek bu olucakmis.

evet tabi rahatladim kim icin ne icin terk edildigimi ogrenmis oldum
kadinin eski esiyle ne gibi sorunlari vardi bilmiyorum anlatmadida zaten.
ama esimin aklina girmek icin senin icin ayrildim demis olmasi bile nasil bir o....pu oldugunu ispatliyor.
ya bir insan ben evliyim dediginde neden yazarsin ki sen.
kizi suclamiyorum sadece .esimde karsilik vermis ki .bu iliskiyi gercege tasimislar

Burada onca konu okuudm hiç bu kadar içim cız etmedi.Rabbim yardımcın olsun.Çok çok mutlu ol yavrunla karşına seni çok mutlu edecek bir İNSAN çıksın.Dilerim onlara da layıklarını verir.Ahlaksızlar

Bunu demek biraz erken, söyledim diye üzülmeyin ama eşiniz size değil, onun gibi bir f.... layıkmış. İnsan düşünür, bu kadın ben evli olduğum halde böyle yapıyor doğru değil gibi. Eşiniz sizi gerçekten haketmemiş. Bu söylediklerini de mesajı da kullanarak süründürün onu. Sonra canınız ne isterse, nasıl mutlu oluyorsanız öyle yapın. Kendiniz ve çocuğunuz için yaşayın artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…