bilemiyorum sanirim bitiyor...

hey maşşallah ne vicdanlı kocanız varmış doğmamış çocuk için doğmuş çocuğunu bırakmış demek.

ne kadınlar var ki sırf yuva yıkmak uğruna hamile kalıyorlar pes pees!

valla bence de boşanma ama kocan olarak da kalmasın evlenemesinler en azından.

normalde asla böyle bir yorum yapmam kendi yoluna git derdim ama bu kadarı fazla.

Bosanip bosanmamak senin tercihin ama kadina davayi mutlaka ac.

Kocan evet se...siz, kadin da bildigin o...pu.

bir yanım boşanma sürünsünler diyor
diğer yanımda o süre zarfında her gün kendine eziyet edip ciğeri beş para etmeyen bir adam için zaman öldürecek olmana katlanamam diyor..
yapma boşver bu dünyada sorma hesabını mahşere bırak toparlanıp yoluna bak sana senden başkasından hayır yok!

ben bosanmak istiyorum ailem surundur bosanma onca yilin hesabi ne olacak cocugun ne olacak diyorlar

ben bosanmak istiyorum ailem surundur bosanma onca yilin hesabi ne olacak cocugun ne olacak diyorlar

sen bu adamın çocuğuna bu şartlarda babalık yapmasını ne kadar sağlıklı buluyorsun?
onca yılın hesabını sorayım derken gelecek yıllarını da bu pis nefisli yaratık için harcamaya kıyabiliyor musun?
yapma handecim aklını başına topla valla gerekirse profesyonel bir uzmanla da görüş.. ama onu süründüreyim mutsuz edeyim derken kendinden kendi hayatından geleceğinden olma derim Değmez.. mahşer günü iki elini yakasına yapıştıracağını düşün.. o zaman görürsün hesabını..

ne midesiz bir aile ne ahlaksız bir kayınvalide şimdi öteki o...u dan doğacak çocuğu tertemiz gelininden olan çocuğa tercih edecek öyle mi ne biçim insan bunlar yahu

demekki yakında onunla evlenmeyi o kadar planlamış ve inanmışki herkesle onu tanıştırmış Allah sizin ve yavrunuzun yardımcısı olsun.

evlenmeyi dusunuyorlarki hic cekinmeden kadinin hamile oldugunu ailesine soyleyebiliyor.
amin sagolun insanlara guvenim kalmadi.
insan kimseye guvenmemeli hickimseye.

Empati kurmak zor cunku yasayan ben degilim. Ama bence esinle artik bir gelecek olmaz, bazi seyler duzelmez, pismanim dese de unutulmaz.

Onu surundurmek bana anlik zevkten baska ne verecek? Hic. O yuzden yoluma bakardim. Ben paraya bakardim.

Ev, araba, iyi bir tazminat, iyi bir nafaka bunlari alirdim. Baskasini nasil mutsuz ederim diye degil, kendi gelecegimi dusunurdum.

Ev, araba bunlar zaten zorunlu. 200 bin TL gibi faizi her ay normal bir maas olacak bir tazminat, + cocugum ve kendim icin maasinin yarisi.

Eger bunlar olacaksa ok, olmayacaksa cekismeli dusunuyoruz kadina da dava acicaz diyin. Gerek kadinin gerekse kocanin isverenleri ile de gorusucez die ekleyin.

Allahlarindan bulsunlar diye koseye cekilme!! Kendini dusunmuyorsan cocugunun rizkini dusunmen lazim, niye hayat standardiniz dusecek? O cocugun gunahi ne

ya zaten cikarken cocukta sende gozumde degilsiniz yoksunuz diye cikmisti evden.ben bosandiktan sonra cocugum degerlenirmi bilmem.
kaldiramiyorum hala kabullenebilmis degilim keske ruya olsaydi diye dua ediyorum.
bu dunyada zalimce aldatildim hesabini ne bu dunyada ne diger tarafta odeyemez.
icimden kan kusuyorum onlara.

mesajinda istedigim herseye evet demeye razi guya
yeterki anlasmali sessiz sakin bosanayim ondan onu istiyor
ama bende biraz onlarinda cani yansin istiyorum bu kadar kolay olmasin istiyorum
yaptiklari seye bedel cok mu birsey istiyorum .........

mesajinda istedigim herseye evet demeye razi guya
yeterki anlasmali sessiz sakin bosanayim ondan onu istiyor
ama bende biraz onlarinda cani yansin istiyorum bu kadar kolay olmasin istiyorum
yaptiklari seye bedel cok mu birsey istiyorum .........

Yok hayir istemiyorsun, o zaman sen de kocan gibi sinsi davran.

Maddi bakimdan kendini garantiye al, bosan, sonra kadina da dava ac, kocanin ve kadinin isyerlerine de git.

Kocani bosamayip surundurmek sizin hayat standartlarinizi da dusurur, onlar zaten nikah kimde cok onemseselerdi su an birlikte olmazlardi bu cocuk olmazdi.

Seni su an sadece bas agrisi olarak goruyorlar Hande. Senin sessizce bosanmayip inat etmen onlari cok zedelemez bence.

hande diyebilecegim tek sey Allah yardimcin olsun..

cok sagolun cok tesekkur ederim allah sizdende razi olsun dualariniz desteginiz icin

ruhum bedenimden ayri sanki oyle bosluktayim...
bakiyorum etrafima hersey bir yalan...
gercekler saklanmis...
kalan aldatilmis ruhu bitmis bir kadin.....

demek bir torun da yolda haaa, utanmadan söylüyor bunu öylemii, anneler kutsaldır falan demeyin bana böyle annelik yerin dibine batsın böbürlensin havalansın bakalım utanmadan, yaşadığı yıl kadar daha yaşamayacak o yerin altına girince ne olacak bakalım..

senin yapabileceğin şeyler kızının geleceğini garantiye almak için maddi yönden isteyebileceğin her şeyi iste, sen onlara belki şu an acı veremezsin ama inan Allahın gazabı çok daha büyüktür, yanlarına kalacak mı sanıyorsun, boşanmazsan ne olur, onu her gün düşünmeye devam edersin,offf biraz toparlanayım sonra devam edicem

esim diplomasini alip" muhendis bey " olduktan sonra beni aileside begenmemeye baslamislardi
diger bayan egitimli universite mezunu ogullariyla demekki daha denk diye hemen onu gelinleri olarak
o nikahsiz peydahlanmis olan cocuguda torunlari kabul ediyorlar.
benim yavrumun sucu neydi .
anlatamiyorum cok kotuyum cok doluyum ....
bir insani vahsilestirmek icin ,gaddarlastirmak icin,kinle nefretle doldurmak icin boyle yaparsaniz o insan katil bile olabilir...

Son düzenleme:
dusunuyorum dusunuyorum ne yaptimda hak ettim ben bunu
nerde hata yaptim cok sevdigim icin mukafati bumu olmaliydi
deger verdigim icin mi bu sekilde olmaliydi
onca yila ragmen beni nasil hemen unutabildi ...yoksa o hic sevmemismiydi....
bana diyor oturdugumuz ev senin olsun ....ben diyemedim ki icinde yasanan hatirlar var icinde sen olmadiktan sonra o ev bana dar diyemedim.....diyemem ...dememeliyim....

Son düzenleme:
Allah'ım kaynanan ne kadar insan dışıymış,inanamadım yaaa (( Kımın annesı oldugu ne
kadar belli..Ş...zler!! Hepsi birbirinden arsız namussuz bunların..O kadın da kafeslemek
için resmen planlı hareket etmıs ospu ! Canım bence o kadın hamıleyse sen o dogurana
kadar asla bosanma ..Nüfüsuna aldıramasın senın s..fsiz kocan,p.ç gıbı ortada kalsın
o kadın !
Şunu düşün ;
O kadın senınle aynı seyı yasasa ne yapardı?Asla kocasını dıger kadına yedırtmezdı..

Sen gururunu bu alçakgönullulugunle zaten kurtardın..Bence çekişmeli boşan ,uzasın
dava aylarca yıllarca sürsün boşver..Onlar öyle rahatca neden yasayacakmıs kı !!!
Annenı takdır ettım cok guzel cevaplar vermıs ama o kadın anneyse bız neyız acaba!
O gelin ona gösterır unıversıte mezunu nasıl oluyormus,görgusuz ruhsuz iğrenc bır aılenın
arsız ahlaksız oglu (Eşin ne kadar alıyorsa yarısını iste,maddı manevı yuksek bır tazmınat
davası da aç canım ..Ev,araba var mıydı ?Donuna kadar al şerefsızlerın tövbe yarabbım
bunlar ınsansa bız neyız ((

sakın deme
sakın ona yalvarma ezilme acındırma kendine
yasak aşk heyecanını yaşasın kendince
sanıyor mu ki çocuk doğunca iki çocuk ev bark aşk kalacak mı

boşan tabi hiç yapışkan moda bürünme gurursuz demesinler
hatta muhatab bile olma direk avukat görüşsün
amaaa
sakın anlaşma
donuna kadar maddi manevi ne lazımsa al
görsünler bakalım aşk nasıl oluyormuş

günahsiz bir yavruyu kendi günahlariyla dünyaya getirecekler...

emin ol hande mutlu olmazlar..senin ahin hadi seninkini bosver yavrunun ahi cikmaz mi saniyorsun..

senin yavrun onun kanindan degil mi,onu nasil birakabiliyor..

kendi yavrusundan vazgecen diger kadindan vazgecmez mi?

simdi icin aciyor,hakketmedigin seyleri yasiyorsun ama zaman gececek sen keyifle izleyeceksin..

ama ahirete kalirsa hesabin onlar icin cok daha kötü her acidan kazanan sen olacaksin..

lütfen egitimli o oglularina denk gördüler diye düsünme..

kendini ezme senin icinde gec degil..

o kadinada diyecek söz bulamiyorum...ben sunu anlarim adamin ya da kadinin sevgisi bitmistir..ayrilir evlenir eder ama bu sekilde olmaz..

aldatma olmasaydi esin ayrilmak istiyor olsaydi yine üzülürdün,üzülürdük ama bu hic adil degil

Son düzenleme:

senin yavrun melek canım, Allahın hediyesi o sana, ciğeri beş para etmez insanların gözünde değerli olsa ne olur olmasa ne olur, onlar kıstas olamaz,

sen şu an içinden geldiği gibi üzül ağla canım, içine atma, her şeyi yaşa ki acın azalsın, mutlaka azalacak, rahmetli annemin sözü vardı " kara gün kararıp durmaz" şimdi senin iiçin zor olan bu günlerin diyetini onlar misli misli ödeyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…