ben bosanmak istiyorum ailem surundur bosanma onca yilin hesabi ne olacak cocugun ne olacak diyorlar
demekki yakında onunla evlenmeyi o kadar planlamış ve inanmışki herkesle onu tanıştırmış Allah sizin ve yavrunuzun yardımcısı olsun.
sen bu adamın çocuğuna bu şartlarda babalık yapmasını ne kadar sağlıklı buluyorsun?
onca yılın hesabını sorayım derken gelecek yıllarını da bu pis nefisli yaratık için harcamaya kıyabiliyor musun?
yapma handecim aklını başına topla valla gerekirse profesyonel bir uzmanla da görüş.. ama onu süründüreyim mutsuz edeyim derken kendinden kendi hayatından geleceğinden olma derim Değmez.. mahşer günü iki elini yakasına yapıştıracağını düşün.. o zaman görürsün hesabını..
Empati kurmak zor cunku yasayan ben degilim. Ama bence esinle artik bir gelecek olmaz, bazi seyler duzelmez, pismanim dese de unutulmaz.
Onu surundurmek bana anlik zevkten baska ne verecek? Hic. O yuzden yoluma bakardim. Ben paraya bakardim.
Ev, araba, iyi bir tazminat, iyi bir nafaka bunlari alirdim. Baskasini nasil mutsuz ederim diye degil, kendi gelecegimi dusunurdum.
Ev, araba bunlar zaten zorunlu. 200 bin TL gibi faizi her ay normal bir maas olacak bir tazminat, + cocugum ve kendim icin maasinin yarisi.
Eger bunlar olacaksa ok, olmayacaksa cekismeli dusunuyoruz kadina da dava acicaz diyin. Gerek kadinin gerekse kocanin isverenleri ile de gorusucez die ekleyin.
Allahlarindan bulsunlar diye koseye cekilme!! Kendini dusunmuyorsan cocugunun rizkini dusunmen lazim, niye hayat standardiniz dusecek? O cocugun gunahi ne
mesajinda istedigim herseye evet demeye razi guya
yeterki anlasmali sessiz sakin bosanayim ondan onu istiyor
ama bende biraz onlarinda cani yansin istiyorum bu kadar kolay olmasin istiyorum
yaptiklari seye bedel cok mu birsey istiyorum .........
hande diyebilecegim tek sey Allah yardimcin olsun..
demek bir torun da yolda haaa, utanmadan söylüyor bunu öylemii, anneler kutsaldır falan demeyin bana böyle annelik yerin dibine batsınböbürlensin havalansın bakalım utanmadan, yaşadığı yıl kadar daha yaşamayacak o yerin altına girince ne olacak bakalım..
senin yapabileceğin şeyler kızının geleceğini garantiye almak için maddi yönden isteyebileceğin her şeyi iste, sen onlara belki şu an acı veremezsin ama inan Allahın gazabı çok daha büyüktür, yanlarına kalacak mı sanıyorsun, boşanmazsan ne olur, onu her gün düşünmeye devam edersin,offf biraz toparlanayım sonra devam edicem
dusunuyorum dusunuyorum ne yaptimda hak ettim ben bunu
nerde hata yaptim cok sevdigim icin mukafati bumu olmaliydi
deger verdigim icin bu sekilde olmaliydi
onca yila beni nasil hemen unutabildi ...yoksa o hic sevmemismiydi....
Bana diyor oturdugumuz ev senin olsun ....ben diyemedim ki icinde yasanan hatirlar var icinde sen olmadiktan sonra o ev bana dar diyemedim.....diyemem ...dememeliyim....
esim diplomasini alip" muhendis bey " olduktan sonra beni aileside begenmemeye baslamislardi
diger bayan egitimli universite mezunu ogullariyla demekki daha denk diye hemen onu gelinleri olarak
o nikahsiz peydahlanmis olan cocuguda torunlari kabul ediyorlar.
benim yavrumun sucu neydi .
anlatamiyorum cok kotuyum cok doluyum ....
bir insani vahsilestirmek icin ,gaddarlastirmak icin,kinle nefretle doldurmak icin boyle yaparsaniz o insan katil bile olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?