emin ol o kadınla ilişkisi bitmeyecek bir tanıdığın kocası aynı şeyi yaptı evime döndüm imajı verdi metresine de kendisine de açılan tazminat davalarını geri çektirdi kadına, davalardan vazgeçer geçmez adam metresine geri döndü. Karısı da affettiği için 3 sene boyunca aynı sebepten boşanma davası açamayacak düşün. Kadın kocasının metresine tazminat davası açacağını öğrendiklerinde alelacele adamın metresine aldığı evi sattılar, nasıl ki karısı davayı geri çekti o parayla metresine yeniden ev aldı adam.aman ha akıllı ol hande bunların derdi başka. 2 günde ne ara anlamış adam metresinin kendisini aldattığını palavra resmen
evet yaa cok dogru soyluyorsun.Hande nerelerde acaba ? Allah vere de buraya yazılanları okusa. inşallah kanmaz o adama
merhaba hanimlar
esim pisman olmus mesaj ustune mesaj atiyor kac gundur.
neden pismansin kadin hamileymis dedim
kadinin bir baskasiyla gorustugunu yakalamis . kopekler gibi pisman. ilahi adalet hemen tecelli etti.
ben ne yapayim simdi.
kucagimi mi acayim ona.
cocugumun babasi diye baski yapiyorlar.
cok karisik hersey.
hande iyi düşün,çok çabuk oldu bu pişmanlık.ben de diğer arkadaşlara katılıyorum,oyun olabilir.kadın istediğini elde etmişken hemen açık vermez gibi geliyor bana.sana verdikleri açıkları toparlamak için dönüş yapmış olabilir.daha düne kadar kocan da,ailesi de seni istemiyordu.bence avukatla görüştüler ve senin alabileceklerini öğrenince de dönüş yapmış olabilir.hatta sana daha sonra baskıyla birşey istemeden boşanman yönünde sıkıntı bile yapabilirler
son durumlara bakayım dedim ama inşallah seni kandırmasına izin vermemişsindir
ben de aynı şeyi düşünüyorum caramello ....bırak parayı pulu kadının hayatı ellrinden akıp gidiyor....toparlanamazsa ne olcak........kronik psikiatrik hasta diye çocuğu bile 7 yaşından sonra babaya verebilirler.......yurtdışına kaçırabilirler......özel ambulans uçakla çokça yapılan şeylermiş.....ben mesleğim dolayısıyla duydum.......Allah direnecek güç versinhepimiz aynı şeyi hissediyoruz...
sanırım handenin eşi onu sadece bir kadınla aldatmadı.
onu karakteriyle de aldattı.
ya ben de nedense bu dönme işinin bir oyun olduğunu düşünüyorum.
handeyi yıldıracaklar.
hatta hata yapmasını belki de ruh sağlığını bozacaklar..
kusurlu taraf bulmaya çalışacaklar.
bu konuya her yeni cevap yazıldığında bir ümit bir gelişme var mı diye bakıyorum.. bende işin sonunu merakla bekliyorum açıkçası. affedecek yada etmeyecek..bu kişinin kendi seçimi ama hayatta ibret alınıp, üzerinde kendimiz için ve korunmamız için tekrar tekrar dua etmemezi hatırlatan bir konu bu bence... evet kimse sahip olduğuna bakıp gururlanmamalı, herşey hayatımız bir anda değişebiliyor. Allah herkese huzurlu mutlu evlilikler nasip etsin...
Amin...Sanada....Ama inşallah Hande kendini sağlama almıştır her anlamda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?