bilemiyorum sanirim bitiyor...

canım sana maddi olarak vermesi gerekenleri vermemesi için de olabilir lütfen hemen yumuşama

işte bütün mesele bu

Biz size ne söylersek söyleyelim siz yine bildiginizi, yapmak istediginizi yapacaksiniz.
Ama söylemeden gecemeyecegim.
Oturup sanki bunlari yasayan siz degilmissiniz gibi bir düsünün.
Diyelim ki sevgilisi baskasi ile görüsüyordu, esinizde onu yakaladi ve simdi size dönmek istiyor.
Istedigi zaman, senden daha iyi gördügü, yanina senden daha fazla yakistirdigi, ugruna cocugunu bile gözünün görmedigi bir kadin bulunca kapiyi vurup gidebilen, kazik yeyincede " aman pisman oldum" deyip tekrar dönen bir adamla ayni yataga girebilecekmisiniz?
Diyelim ki senaryo yaziyor, avukata danisti ve sizin isterseniz esinizdende, o kadindanda yüklü miktarda tazminat, ev, araba, yüklü nafaka alabileceginizi ögrendi ve size bir oyun oynayip, davanizi geri cektirip, birdaha aldatma sebebi ile dava acma hakkinizi elinizden aldi, tazminattan hem kendini hem o kadini kurtardi, ödeyecegi miktari en aza indirmeyi basardi.
Böyle bir durumda ikinci kez aldatilmayi, ikinci kez ona kanmayi, üstelik bu sefer hem gururunuzu hemde kendiniz hadi neyse ama cocugunuzun gelecegini garantiye alacak parayida kaybettiginizi bilerek ayakta kalabilecekmisiniz?

Bence iyi bir düsünün...

Son düzenleme:
hande...bu adamın seni bu derece hırpalayıp kullanıp seni aptal yerine koymasına tahammül edemiyorum....lütfen hande kafanı karıştıracak birşey yok ortada...SEN GELECEĞİNİ GARANTİ ALTINA AL....seven adam pişman olan adam gene gelir sen merak etme....adam biryere kaçmıyor......lütfen hande sinirden tırnaklarımı yiyorum.....davayı kaybedersen daha neleri kaybedeciğini sana söyleyim.....birkere daha dava açamayacağın içi parasız pulsuz olacaksın....nasıl bu kadarını düşünemedîm diye ilaçlara bağımlı bır depresyon hastası olacaksın....belki çocuğun büyüyùnce babaya vermeyi uygun bulacaklar....beş parasız ailenle yüzgöz olacaksın.......,..toparlanma vakti hande....BU ADAMIN PİŞMANLIĞININ İYİ BİR TESTTEN GEÇMESİ GEREKİYOR......yoksa hayatını yapboz tahtasına çevirirler,...bizi haberdar et

handecim avukatın eşinle görüştüyse kadına dava açacağını falan öğrendiyse bundanda geri adım atmış olabilir

dediğimi yap çağır eve şartlarını söyle baktın oralı değil bunun bir oyun olduğu ortaya çıkar bir teste tabii tutuldun ve geçemedin iyi niyetliliğimi aptallıkla karıştırdın de afedeceksende şimdi affetme boşan alacağını al sonra belki affedersin ama şimdi değil

ben hayatta büyük konuşmayanlardanım...

hatta bana şaşırırlar, herkesin hoş görmediği şeyi ben hoş gördüğümde...

fakat handecim, pişmanlık bu kadar kolay mı?

çocuk varken aldatıp dönen eşlere %100 güven oyu vermesem de eh belki diyenlerdenim.

ama gerçekten eşi için dönüyorsa...

bu eş seni çoktan gözden çıkarmış be Hande...

başkasını hamile bırakmış...

nasıl unutacaksın?

nasıl güveneceksin tekrar...

eşinde nasıl bir mide varmış da hemen sizden vazgeçmiş,

dünya umurumda değil diyordu kadın için,

şimdi de ondan vazgeçmiş..

yapma etme eyleme

sakın affetme...

eşinin kişilik yapısı sorunlu...

hepimiz aynı şeyi hissediyoruz...

sanırım handenin eşi onu sadece bir kadınla aldatmadı.

onu karakteriyle de aldattı.

ya ben de nedense bu dönme işinin bir oyun olduğunu düşünüyorum.

handeyi yıldıracaklar.

hatta hata yapmasını belki de ruh sağlığını bozacaklar..

kusurlu taraf bulmaya çalışacaklar.

ben de aynı şeyi düşünüyorum caramello ....bırak parayı pulu kadının hayatı ellrinden akıp gidiyor....toparlanamazsa ne olcak........kronik psikiatrik hasta diye çocuğu bile 7 yaşından sonra babaya verebilirler.......yurtdışına kaçırabilirler......özel ambulans uçakla çokça yapılan şeylermiş.....ben mesleğim dolayısıyla duydum.......Allah direnecek güç versin

Dava açma hakkını elinden almak için yalan söylüyorlar sana.

Eve gelecek, birkaç ay duracak sizinle, sonra 3 kuruş nafakaya tamam deyip ayrılmak zorunda kalacaksın. Annenin, babanın baskısını bir kenara bırak. Eşinden alacağın tazminat ve nafakayla paşalar gibi yaşarsınız. Kendini düşün. Gençsin daha, yazık değil mi?

ne yalan söyleyeyim handenin bu sessizliğide beni korkutmaya başladı,
umarım düşündüğüm şey olmaz.

Hande,ilahi adalette olsa bu-ki bence değil- bu adam seni her türlü aldattı.
eş olarak aldattı,çocuğunun babası olarak aldattı ve en önemlisi insan olarak aldattı.
3 5 mesajla beni affet,pişmanım diyerek affedilip,eskiye dönülecek bir durum değil bu.
lütfen onun bu oyunlarına gelme.
2 3 yalvarışıyla egonu şişirmesine,kendini affettirmesine izin verme.
muhtemelen şu an arkadaşlarında dediği gibi tazminattan yırtmak ve çevrenin ''kötü baba,kötü eş'' imajını engellemek için yapılmış tamamen kurnazca bir oyun.
sanada garip gelmiyor mu?
pişman olan insan,seni,evladını özlediği için,vicdan azabı duyduğu için döner,metresi tarafından aldatıldığı için değil.

Son düzenleme:
Hande eşini affetti, onu affettigi icin de kendini affedemiyor suanda. Buraya yazdıgında karar vermişti affetmeye zaten.

Benim fikirlerim bunlar tabi ki....

bu konuya her yeni cevap yazıldığında bir ümit bir gelişme var mı diye bakıyorum.. bende işin sonunu merakla bekliyorum açıkçası. affedecek yada etmeyecek..bu kişinin kendi seçimi ama hayatta ibret alınıp, üzerinde kendimiz için ve korunmamız için tekrar tekrar dua etmemezi hatırlatan bir konu bu bence... evet kimse sahip olduğuna bakıp gururlanmamalı, herşey hayatımız bir anda değişebiliyor. Allah herkese huzurlu mutlu evlilikler nasip etsin...

Amin...Sanada....Ama inşallah Hande kendini sağlama almıştır her anlamda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…