bilemiyorum sanirim bitiyor...

Sakin barismayin eger diger kadindan olan cocuk kendisindense emin olun ona gidecektir. Aynisini bir akrabam esine yapti. Once karisini aldatti sonra diger kadini hamile birakti. Diger kadinda pavyonda kons. Benim beyinsiz akrabam gitti o konsumatrisi es diye aldi gul gibi karisini terketti iki cocukla simdi oglunu yanina aldi ama ne fayda karisi yikildi. Banlansamda soylemeden edemiycem boyle uckuruna duskun erkeklerin seyi dussun iktidarsiz kalsinlar...

Ay neler yasaniyor. Baksana...

Eşinin avukatı davadan vazgeçerse birdaha açamaz diye akıl vermiştir eşinde kadınla anlaşmalı olarak bunları yapıyorsa şaşırmam 'sen kafanı yorma ben 2 çocuğada bakarım' diyen seni tehdit eden gözünü kırpmadan seni silen 3 senedir başka kadınla görüşen adam acı ama gerçek bu adam seni sevmiyor belki 1 ihtimal doğru kadının aldattığı ama sanmıyorum kadın bu kadar saf olsun minareyi çalan kılıfını hazırlar 3 senedir anlamamış 3 gündemi öğrendi başkasını, bu adamı tanıyamamışım diyordun.

Affetsen bile bu adam başka birini bulunca gene kaçacak ne kadar elinde tutacaksın. Para korkusu sardı anla artık duygularınla değil mantığın ve gururunla hareket et şu an mantıklı davranmaman doğal ama inanma sakın, buradaki yazılanları oku ve dikkat et. Seni kandırmasını hiçbirimiz istemeyiz canım.

sakın hande sakın
2 yıl başkasına dokunup gelip sana dokundu bu adam o elleriyle
2 yılda pişman olmamış da şimdi mi olmuş
seni çocuğunu arkasına bakmadan bırakıp giderken pişman olmadı da şimdi mi olmuş
burda neler okuduk adam sabah eşini öpüp gidip öğlene boşanma kağıdını imzaladım diye arıyor
seni yumuşatıp davayı engelleyecek ondan sonra istesen de dava açamayacaksın
belki de sadece kadına dava açıp rezil etmemen için böyle bir şeye başvurdular
seni kandırıp barışmış gibi yapıp ilişkilerine devam edecekler
böyle bir hata kendin için çocuğun için yapma
ama maaslesef sen de burdaki bir çok arkadaş gibi kanacak gibi görünüyorsun
ve kanarsan burda 1-2 değil 5-10. konularını da görürüz

Hande;

Eşinin pişman oldugunu sanmıyorum.
Bunun altından da yine bir oyun çıkacak.

Sen gerçekten çok iyiniyetlisin.
Lütfen kanma.

Hadi diyelim ki gerçekten dogru eşinin söyledikleri,
bu adamın sana yaptıklarına karşın diğerlerini dinleyip,
çocugumun babası diyerek affebilecek misin?

Hadi diyelim affetin. Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.
Evde sürekli tartışma yaşanacak.
Eski konular ara ara gündeme getirilecek. Çünkü unutamayacaksın.
Ve yine söylüyorum aldatan, yine aldatır...

2. defa hatta belki de kucagında 2 çocukla bunları yaşamak istemiyorsan lütfen affetme...

Çocugunun psikolojisi için affetme

Ama biliyorum ki kafan karışmış , eşin aklını çelmiş bir kere,
ve aldatılan pek çok kadın gibi affedeceksin

Son düzenleme:

Bu mesajı defalarca okumadan ve avukatınla bu konuyu detayıyla konuşmadan sakın adım atma..Lütfen yazdıklarımızı okuduğuna dairde bir ses ver ...

bana da eşin samimi gelmedi arkadaşlar mantıklı şeyler yazmışlar oku iyice düşün adam doğru bile söylüyorsa bundan sonra sen bu adama güvenemezsin mutlu olamazsın canım affetme eşine kanma sana çok büyük haksızlıklar yaptı bedelini ona ödet sakın yumuşama derim

Allah'ım bir kez de aldatan onursuzlar geri dönmesin... Azıcık erkek olsunlar da yaptıklarının arkasında dursunlar. Aslında sırf bu nedenle bile affetmememiz gerekiyor. Yaptığın hata da olsa arkasında duracaksın arkadaş; dansöz gibi kıvırmayacaksın.

Bu mesajı yabana atma Hande...

Zaten dansöz gibi kıvıracak karakterde olanlar aldatmıyor mu?
Çünkü kişiliksizler, ahlaksızlar...
Gelişimlerini tamamlayamamış ergenler onlar...

Bunu bir çok kadın yaşıyor.
Allahım kimseye yaşatmasın...

Son düzenleme:
bunca şeyden sonra sakın derim.sizi okuduğum gece ve daha sonrasında o kadar çok üzüldüm ki sizin duygularınızı tahmin bile edemem.ama eşinizden ne size ne bebeğinize fayda gelmez artık.mantığınızla hareket edin ve gururunuzu ayaklar altına aldırmayın.kürkçü dükkanı gibi dönüp dolaşıp bulacaklarını biliyorlar erkekler ö yüzden her naneyi yiyip yine eşlerine dönüyorlar nasılsa safız ya kadın milleti iki lafa tavlanıyoruz.bence artık olan olmuş bırakın onu yoaluanuza bakın....

Ben cevremde konu sahibi arkadasin yasadiklarinin tipatip aynisini yasayanlari gormus biri olarak diyorum ki esin o kadina o olmazsa baska kadina giderek seni kesinlikle gunu gelince terkedecek. Bir kere affettigini bundan sonrada affedebilecegini dusunur artik. Diger kadinin kendisini aldattigini ogrenince sana donerek misilleme yapiyor. Bunlar yine tukurdugu kabi yalar birbirlerine donerler emin ol ikisindede ahlak diye birsey yok nasilsa. Affeder ve davandan donersen hayatinin yanlisini yaparsin.

emin ol o kadınla ilişkisi bitmeyecek bir tanıdığın kocası aynı şeyi yaptı evime döndüm imajı verdi metresine de kendisine de açılan tazminat davalarını geri çektirdi kadına, davalardan vazgeçer geçmez adam metresine geri döndü. karısı da affettiği için 3 sene boyunca aynı sebepten boşanma davası açamayacak düşün. kadın kocasının metresine tazminat davası açacağını öğrendiklerinde alelacele adamın metresine aldığı evi sattılar, nasıl ki karısı davayı geri çekti o parayla metresine yeniden ev aldı adam.aman ha akıllı ol hande bunların derdi başka. 2 günde ne ara anlamış adam metresinin kendisini aldattığını palavra resmen

Son düzenleme:
kızlar aradakı sayfaları okuyamadım kadının oldgu nasıl ortaya cıktı

Öyle de hayatım insan bir seçim yapar diğerlerini kaybeder... Seçtiğini yaşasana be adam; niye geri dönüyorsun... Elinin tersiyle itmedin mi tertemiz bir hayatı sen? Aptal hepsi yaa, yemin ederim aptal.

Amin cnm. Korkunç bir his; tertemiz bir insana bile hayatını açamıyorsun bu his yüzünden.

Diğerini kaybedecek olsa adam gibi çıkar durumu anlatır.
Nerde o yürek onlarda...

Açarsın elmayram açarsın, hem de öyle bir açarsın ki,
hiç bir şeyi gözün görmez emin ol :)

Benim bile kafam karisti, Handenin nasil karismasin ??
Cok cok zor bir durum, ama iyiki burda konu acabiliyoruz, iyiki hemcinslerimiz ablalar arkadaslar bize yorum yapabiliyorlar, akil verebiliyorlar.
akil akildan üstündür, heleki böyle zamanlarda insanin zaten beyni duruyor, calismiyor artik, ne düsünecegini ne yapacagini bilemiyorsun.

Hande burdaki yorumlari yabana atma,
gercekten büyük ihtimalle bir oyundur bu!

Diğerini kaybedecek olsa adam gibi çıkar durumu anlatır.
Nerde o yürek onlarda...

Açarsın elmayram açarsın, hem de öyle bir açarsın ki,
hiç bir şeyi gözün görmez emin ol :)

:) belki ve inşallah :)

hem birşey daha diyeyim diyelim ki doğru söylüyor diyelim ki kadın başkalarıyla da görüşüyor -ki kesinlikle oyun bu- o adam o kadını %100 affederdi. canını acıtmak istemiyorum belki eşinin bu teklifle gelmesinin mutluluğunu yaşıyorsun ama bunu da söylemek durumundayım. bu adam yıllarca bu kadını unutamamış belki o kadın evliyken de bunlar görüşüyorlardı, kadını seviyor mu bilemem ama takıntı haline getirdiği kesin eşinin. bu sebeple de kadın başkasıyla da görüşse affederdi emin ol. bir anlık kızgınlıkla onu terketse de kadının iki damla gözyaşıyla muma döner kocan ve belki sen de affettiğin sırada yeniden o kadına döner. bunlar tabii dedikleri doğruysa geçerli ki ben kesinlikle yalan söylediğini ve parasız kalmamak ve senden davalarından vazgeçesin diye böyle yaptığını düşünüyorum.

yani ne dersen de bu evliliğin elle tutulur yanı yok. ailen arkanda, kendine güvenin geldi, kalbin kırık da olsa en zor dönemleri atlattın sayılır, yüzdün yüzdün kuyruğuna en kolay kısma geldin lütfen sakın böyle bir hata yapma yazık edersin kendine de çocuğuna da.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…