bilemiyorum sanirim bitiyor...

Diyelim ki dedikleri dogru,

Şimdi 7 yıllık eşini o kadın için çocuguyla terketti,
o kadını da hamile haliyle terkedip sana dönecek...

Adalet erken tecelli etti demişsin de Hande;
adalet tecelli falan etmedi.

Eşin bir kez daha nasıl bir ş....siz oldugunu cümle aleme ispatladı!!!

kesinlikle katiliyorum.Agziniza saglik!!!

sana bu baskıyı yapanlar o adam aynısını sana tekrar yaşattığında sen ayrılmak isteyince '' bu işler çocuk oyuncağı mı affetmeseydin madem affettin otur çek '' diyecekler. emin ol zor zamanlarda yeri gelir insanın ailesi bile çok aımasız oluyor aman gözünü seveyim böyle bir hataya düşme

konuyu daha yeni gördüm üşenmedim okudum 57 sayfayı...

handecim bende arkadaslara katılıyorum. o adama asla kucak açma.
bunlar kafa kafaya verdi, avukatla da görüştüler, kaybedıceklerını ögrendiler. eğer davadan cekılırsen tekrar dava acma hakkın olmadıgını da öğrendıler, bu oyunu oynadılar.
senın kafanın karısıklığından faydalanmak istiyorlar tatlım.
hiçbişi'nin yazdıklarını yabana atma. yazdıklarına tamamen katılıyorum.
sen eğer o adama kucak acarsan onun adiliğini bi kere daha görüceksin 1000 kat daha beter yıkılıcaksın. 2. kez nasıl guvendım dıye.
sakın!!!! sakın ola bu oyuna gelme.

evini, arabasını, tazminatını, nafakanı herseyini al. o kadına da dava aç. bak bakalım sonra aşkları kalıyormu???
o kadın 5 parasız o adamı isticek mi.... hey gidi...

donlarına kadar al. sakın duygusal hareket etme, onların bıseyıne ıhtıyacım yok dıye dusunme asla!!!!
gurur yapma. sürünsünler.

ahhh elime vericekler ki kafalarını bırbırıne carpa carpa patlatıcam. nasıl sinirlendim yaaa...

bi arkadas yazmıs kullandıgın ilaçlar mahkemede sunulabılıo falan dıye, bence onları gostermek akıl kârı değil. onu kullanıp beyni uyusuk bu kadın benım kızıma bakamaz dıye de soyler mahkemede o rezil herif, aleyhıne olabılır sanki...
sen cok ilac kullanma. giyin al pıtırcıgını da gez dolaş kafa dagıt. parka gotur onun gülücükleri mutltulugu senın kafanı dagıtır.
sen kendı kendının doktoru olucaksın.
kadınlar zayıftır ama anneler güçlüdür diye okumustum face de.
hakikaten de öyle. kızın için güçlü ol. burayı da sureklı takip et, demişsin ya hani. ben tekim onlar iki kişi kafaları daha ıyı calışıo dıye. tek degılsın hande. Kadınlar kulubu yanında. bı dunya oneri var onların hamlelerıne karsı. sen burdan cok sey ogrendın ve ogrenıceksın...
danısmak ıstedıgın bısey olursa yaz. canın sıkılırsa yaz.
hatta ıstedıgın kadar herseyı tekrar tekrar yaz soyle. her seferınde daha az acıtmaya baslıcak canını. alışıcaksın.

Belli ki kendisi de avukata gitmiş akıl almış en az zararla nasıl çıkacağının hesabını yapmış ve sana mesaj atmış lütfen akıllı ol en ufak duygusallığın sana zarar olarak geri dönmesin. emin olun o kadını hamile bırakan iki günde pişman olup geri dönmez

Hande rutfen kanma son yazdığından sonraki yazılanları tekrar tekrar oku arkadaslar çok doğru tespitler yapmışlar yaşanmış olaylardan ornekler vermişler.rutfen tekrar tekrar oku sakın affetme artık hiç bir şeyi geri donduremessin eskisi gibi olamazsınız esinle. Ayrıca affetmen için sana baskı yapanlarida kendinden uzaklastir muatab olma kafanı karıştırıyorlar rutfen mantıklı duşun. Sık sık burada yazılanları takib et çok mantıklı seyler yazmış arkadaslar

şoktayım konu sahıbı otekı kadın hamıle ve kocan senın kafanı karıstrdı oyle mı.eşin dıger arkadasların dedıgı gb mutemelen sana oyun oynuyor sakın sakınnn affetme,affedersen bır omur mutsuz olursun affetmezsen sadece bır sure..

Ve bi şey geldi aklıma gerçekten böyle bir durum olsaydı yani
o pislik kadın da eşini aldatmış olsaydı tüm bu yaşananlardan sonra
bir erkek bunu söylemeye utanmaz mı yahu
ben mi kendi gururumdan bu adamı da bi halt sanıyorum
yani handecim güzel karım ben seni bu o.. uğruna bıraktım
meğer ben de boynuz yemişim ahh kafam ahhh boynuzu ben yemişim meğer
demek zor bana göre ne bileyim ben olsam utanır ses edemezdim ayol kadın yuvamı yıkmış
üstüne beni boynuzlamış ne salakmışım kimse duymasın hele de karım değil mi ama:44:
Sakın davandan vazgeçeyim deme al herşeyini de boşan
sonra gel eşim beni tekrar istiyor diye de görelim pişmanlığını o vakit..

o kadının başkasından hamıle kaldığına inanacağını sanmıyorum ilahı adalet değil bu ikisinin sana kurduğu tuzak

5 parasız kalmamak için senı kandırıyorlar lutfen kanma oyuna gelme

Hande eşin açısından durum aynen şu;

Sevgilimmm seni çok seviyorum, artık Hande ile yaşayamıyorum, ondan boşanmak için ilk fırsatı kolluyorum, keşke bana sarsa da hemen evi terketsem sana ve yavrumuza kavuşsam...

Aşkımmmm hande ile kavga ettik, her şey istediğimiz gibi gidiyor, evi terkettim sana geliyorum...

Sanan inanmıyorum!!! Beni başkasıyla nasıl aldatırsın? O zaman o çocuk da benden değil!!!

O zaman ben Hande'ye geri döneyim o nasılsa beni kabul eder... Durduk yere iki çocuktan da oldum yahu. Bari Hande'den olan çocuğu görebileyim, kadınsız kalmayayım bu ara... Hande'ye de bir iki güzel mesaj atayım hemen kanar zaten o beni hala seviyor nasılsa... Böylelikle başkasıyla beni aldatan kadın yüzünden eşe dosta da rezil olmam kimse öğrenmez bu durumu...

Yani ben eşinin hiçbir şekilde suçsuz olduğunu düşünmüyorum. Yine kendini düşünüyor. Seni gerçekten sevseydi o kadını terkeder sana senin için geri dönerdi, kendisi ortada kaldığı ya da aldatıldığı için değil!!!

Bu kadar sürede geri dönmesi mümkün değil. Geri dönecek bile olsa gurur yapar ve bir süre sonra dönerdi. Şeytanın bile karşılarında el pençe divan duracağı insanlarla karşı karşıyasın. Bunları senin hesap edememen o kadar normal ki. Barış diyenler senin yaşadıklarının binde birini yaşamadı ki. Hem barışsan ve onlar amacına ulaşsa sanki bizim yüzümüzden oldu mu diyecekler? Diyelim ki eşin gerçekten geri döndü ve geleceğinizde çok mutlu olacağına eminsin. Bu halde bile yaptıklarını unutabilecek misin? Ona kocam diyebilecek misin? Zor...

farzetki eşinin söyledikleri doğru .pişman olmasıda ne senın yaşadıklarını ne söylenenlerı gerı alacak.annenin mutlu olmadığı bir ortamda mutlu çocuk yetişmez.baska bırıyle oldugunu bılerek nasıl mutlu olup o adamla olacaksın.kı dogruluguna ınanmıyorum da avukatımla konusup yol yordam ogrenıp òyle bır sôzleşme ımzalathrdımki ömrunun sonuna kadar bana calısmasının bıyolunu bulurdum.tekmeyıde basardım

bana pekde inandırıcı gelmedi handecim ayrıca sen o adamla esksi gibi olabilecekmisin senin yerine başka bir kadını geçirmesini unatabilecek misin ayrıca bunun bir yalan olma ihtimalide olabilir peki ozaman kendine kızıp kendinden nefret etmeyecek misin biraz süründür şuna ayrıca boşan nesi varsa al baktın cidden pişman daha sonra çocuğun için tekrar düşünürsün ama kanma o senin ona olan zaafının farkında vazgeçilmez olmadığını hissettir ona şuan özgürlüğün bedeli ağır geldi yada dediğimiz gibi kumpas.

ayrıca sana baskı yapanlara daha önce söyledikleri uğraştırmadan boşansın lafını hatırlat.
avukatınla bu mevzuyu konuş belkide şirket gecesindeki videoyu istemeye gitmiştirde tutşup böle karar almıştır hiçbirşeyin garantisi yok bu adamın sana ikinci kez kazık atmasına izin verme lütfen ayrıca cidden pişman olsa mesaj atmaz kapında yatar . yaptıklarının acısını çıkar için soğusun sonra düşün çocuğunu.

konunu okuduğumdan beri hep seni düşünüorum handecim ben bile bukadar etkilendim yaşadıklarını düşün bugün çocuğunun babası diyenler yarın nasıl inandın diyecekler inan bana adamın hası aynı yokuştan yuvarlanmaz canım.

kadın başka biriyle görüşmeseymiş pişman olmayacakmıymış adi herif ya

handecim kocanı ara eve çağır ve ona bundan sonra güvenemeyeceğini fakat çocuğun için bir şans vermek istediğini söyle AMA ŞARTIM ŞU EVİ ARABAYI VE MÜLKLERİN YARISINI BANA DEVREDECEKSİN KABUL EDERSEN BU İŞİ HALLEDİCEZ VE EVE GERİ DÖNÜCEKSİN BENDE ZORDA OLSA YAPTIKLARINI UNUTMAYA ÇALIŞACAĞIM DERSİN
eğer samimiyse evet diyecektir yada en azından herşeyin yarısını teklif edecektir bu iyi bir test olabilir yani ha aksi olursa hiç bekleme aç davayı mal kaçırmasına izin verme gerçi malları alırsanda boşa bence ama tabii senin hayatın son karar senin:)

Eğer o kadın eşinizi aldatmamış olsaydı, eşiniz hala sizi
insan yerine koymuyor, evladını bile gözü görmüyor olurdu.
Bu kadar basit değil herşey.
Ne güzel iş, bu kadar pisliği yap, darbeyi yiyincede
hiç utanmadan dönmeye kalk.
Bir de utanmadan açık açık söylüyor, aldattı diye döndüğünü.
Bu adamı birgün affedeceksen bile, o zaman bu zaman değil hande.
İyi bir ders alması lazım.Elinden geleni ardına koyma.

handecim kusura bakma parça parça yazıyorum ama bir diğer şartında kadının çocuğu aldırması olsun madem döneceksin o kadınla bir bağın olmayacak ve bunu en kısa sürede halletmelisin de buda oyun mu yoksa cidden bişilerden pişman mı gösterebilir

Hande nerelerde acaba ? Allah vere de buraya yazılanları okusa. inşallah kanmaz o adama

bence bu bir oyun diğer arkadaşlarda demişler aklın yolu birdir hep bunu derim.

Hande bu ikisi kesinlikle oyun oynuyor sana davayı kaybedip donuna kadar alabileceğinden emin olmuş beyefendi belliki metresi ile ciddi cidd oturup araştırıp kurup tezghlamışlar..

Hande sence sen kıymetsiz misin ?

Kürkçü dükkanı mısın ? İstediğinde gidecek, istediginde gelecek !

Bu adam çok ahlaksız çıktı yahu...Okudukça insan gelişmeleri yuh diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…