Diyelim ki dedikleri dogru,
Şimdi 7 yıllık eşini o kadın için çocuguyla terketti,
o kadını da hamile haliyle terkedip sana dönecek...
Adalet erken tecelli etti demişsin de Hande;
adalet tecelli falan etmedi.
Eşin bir kez daha nasıl bir ş....siz oldugunu cümle aleme ispatladı!!!
merhaba hanimlar
esim pisman olmus mesaj ustune mesaj atiyor kac gundur.
neden pismansin kadin hamileymis dedim
kadinin bir baskasiyla gorustugunu yakalamis . kopekler gibi pisman. ilahi adalet hemen tecelli etti.
ben ne yapayim simdi.
kucagimi mi acayim ona.
cocugumun babasi diye baski yapiyorlar.
cok karisik hersey.
merhaba hanimlar
kadinin bir baskasiyla gorustugunu yakalamis . kopekler gibi pisman. ilahi adalet hemen tecelli etti.
ben ne yapayim simdi.
kucagimi mi acayim ona.
cok karisik hersey.
merhaba hanimlar
ben ne yapayim simdi.
kucagimi mi acayim ona.
cok karisik hersey.
bana pekde inandırıcı gelmedi handecim ayrıca sen o adamla esksi gibi olabilecekmisin senin yerine başka bir kadını geçirmesini unatabilecek misin ayrıca bunun bir yalan olma ihtimalide olabilir peki ozaman kendine kızıp kendinden nefret etmeyecek misin biraz süründür şuna ayrıca boşan nesi varsa al baktın cidden pişman daha sonra çocuğun için tekrar düşünürsün ama kanma o senin ona olan zaafının farkında vazgeçilmez olmadığını hissettir ona şuan özgürlüğün bedeli ağır geldi yada dediğimiz gibi kumpas.
ayrıca sana baskı yapanlara daha önce söyledikleri uğraştırmadan boşansın lafını hatırlat.
avukatınla bu mevzuyu konuş belkide şirket gecesindeki videoyu istemeye gitmiştirde tutşup böle karar almıştır hiçbirşeyin garantisi yok bu adamın sana ikinci kez kazık atmasına izin verme lütfen ayrıca cidden pişman olsa mesaj atmaz kapında yatar . yaptıklarının acısını çıkar için soğusun sonra düşün çocuğunu.
konunu okuduğumdan beri hep seni düşünüorum handecim ben bile bukadar etkilendim yaşadıklarını düşün bugün çocuğunun babası diyenler yarın nasıl inandın diyecekler inan bana adamın hası aynı yokuştan yuvarlanmaz canım.
handecim kocanı ara eve çağır ve ona bundan sonra güvenemeyeceğini fakat çocuğun için bir şans vermek istediğini söyle AMA ŞARTIM ŞU EVİ ARABAYI VE MÜLKLERİN YARISINI BANA DEVREDECEKSİN KABUL EDERSEN BU İŞİ HALLEDİCEZ VE EVE GERİ DÖNÜCEKSİN BENDE ZORDA OLSA YAPTIKLARINI UNUTMAYA ÇALIŞACAĞIM DERSİN
eğer samimiyse evet diyecektir yada en azından herşeyin yarısını teklif edecektir bu iyi bir test olabilir yani ha aksi olursa hiç bekleme aç davayı mal kaçırmasına izin verme gerçi malları alırsanda boşa bence ama tabii senin hayatın son karar senin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?