Hep böyle olmuyor mu zaten...
Bir konu açılır.
Eş şikayet edilir fikir yardım destek istenir.
Türlü türlü fikirler gelir.
Konu sahibi sadece dinler.
Olan biz yorumculara olur.
Konu almış başını gider sayfalar dolar...
Nihayetinde ne mi olur?
Ne olacak canım konu sahibi hamile kalır kocacığını da basar bağrına ve affeder..
Ayrica bu konu fakese bu konuyu okumak konuyla ilgili yorum yazmak icin harcadigim zamani kesinlikle helal etmiyorum. Insallah bizim su kisinin haline uzulduumuz kadar bizimle dalga gectigini sananlar da uzulur.
Çok şey yazmak isterdim de yazamıyorum..
İğrençlik diz boyu..
Üzüldüğümüzle kaldığımız için de kendime/kendimize kızdım..
vallaçocuklara yazık hem doğacak olanlara hem de kızına. ya aklın alıyor mu hande adam 1 ay önce pılısını pırtısını toplayacak ben gidiyorum sevgilime diyecek, kaynanan seni arayıp zorluk çıkarmadan boşan bizde torun çok diyecek daha 1 ay bile olmadan o kararlı aşkı uğruna evini karısını çocuğunu terkeden adam sana yalvarmaya başlayacak ? erkekler böyle ani hareket etmezler bir adam evini terkediyorsa aylarca bunun planını programını yapmıştır ve kesin kararlıysa gitmiştir birgün öyle birgün böyle davranıyorsa parasız kalma kokrusundan.
adam sana aşık değilim sevmiyorum dedi gitti önce,,sonra sevgilim hamile o yüzden gittim dedi..sonra sevgilim beni aldatıyormuş,bebek benden olmayabilirmiş dedi ve pişman oldu birden bire..işte o noktada Hande geri dönmeye karar vermişti aslında,ben böyle düşünüyorum..daha o zamanlar çocuğumun babası,onu babasız bırakmak da istemiyorum gibi cümleler kurmaya başlamıştı..ve en son hamilelik olayı..o konuda birşey diyemiyorum,birden bire hamileyim diye ortaya çıkması hepimizi şok etti zaten..
Hande bunca insanın tepkisi boş değil aslında..böyle bir adama dönmene ve böyle bir adamdan hamile kalabilmene şaşırıyor herkes.o hengamede seni sevmeyen adamdan nasıl çocuk yapabildin hala anlayamadık.ve çocuğun için bile olsa bunca şeyi nasıl sindirebilidin,eşine nasıl güvenebildin ve nasıl birden bire sadece 2.kadını ve karınındaki bebeğini suçlu konumuna getirdin onun şoku içerisindeyiz.
adam sana aşık değilim sevmiyorum dedi gitti önce,,sonra sevgilim hamile o yüzden gittim dedi..sonra sevgilim beni aldatıyormuş,bebek benden olmayabilirmiş dedi ve pişman oldu birden bire..işte o noktada Hande geri dönmeye karar vermişti aslında,ben böyle düşünüyorum..daha o zamanlar çocuğumun babası,onu babasız bırakmak da istemiyorum gibi cümleler kurmaya başlamıştı..ve en son hamilelik olayı..o konuda birşey diyemiyorum,birden bire hamileyim diye ortaya çıkması hepimizi şok etti zaten..
Hande bunca insanın tepkisi boş değil aslında..böyle bir adama dönmene ve böyle bir adamdan hamile kalabilmene şaşırıyor herkes.o hengamede seni sevmeyen adamdan nasıl çocuk yapabildin hala anlayamadık.ve çocuğun için bile olsa bunca şeyi nasıl sindirebilidin,eşine nasıl güvenebildin ve nasıl birden bire sadece 2.kadını ve karınındaki bebeğini suçlu konumuna getirdin onun şoku içerisindeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?