bilemiyorum sanirim bitiyor...

Ayrica bu konu fakese bu konuyu okumak konuyla ilgili yorum yazmak icin harcadigim zamani kesinlikle helal etmiyorum. Insallah bizim su kisinin haline uzulduumuz kadar bizimle dalga gectigini sananlar da uzulur.

Son düzenleme:
Hep böyle olmuyor mu zaten...
Bir konu açılır.
Eş şikayet edilir fikir yardım destek istenir.
Türlü türlü fikirler gelir.
Konu sahibi sadece dinler.
Olan biz yorumculara olur.
Konu almış başını gider sayfalar dolar...
Nihayetinde ne mi olur?
Ne olacak canım konu sahibi hamile kalır kocacığını da basar bağrına ve affeder..

trajikomik ..
hiç yorum yapmadım konuya, ara ara baktım ..
kimse hamile olduğu için böyle bir adamla barışmak zorunda değil ..
babasız büyümek ? baba öldü mü ?
neyse ..
herkesin kendi kararı ..

handenin uzun zamandir bu konuya yazmadindan anlamisdim baristini

kararin saygim var ama cok pisman olcaksin ilerde,benim cocuklarim babasiz kalcagina o kalsin demissiniz

emin konusmak istemem ama hic bir hak talep edemedin zaman esin yine o kiza dönecek

esinin tuzagina cok güzel düstün ALLAH yardimcin olsun

Konuyu başlarda takip ediyordum .'Benim çocuklarım babasız kalacağına onun çocukları kalsın 'cümleniz umarım sadece anlık yazdığınız ama asla içinizden geçmeyen bir cümledir.
Herkes gibi bende bu cümleyi bir kadına hele ki minik yavrusu olan bir anneye asla yakıştıramıyorum.
Benim nazarım da eğer aldatma söz konusu ise tek suçlu aldatan eştir.Üçüncü şahsı suçlamak bile gereksizdir.
Kimse kusura bakmasın tabi büyük konuşmakta istemem ama benim eşim ,bana ve çocuklarıma saygı duymaz,neler hissedeceğimizi,nasıl üzülüp kırılacağımızı umursamadan gönül macerası yaşıyorsa sebep ne olursa olsun tek suçlu eşim olur.Suça ortak aramaya gerek yok.Siz ailenize değer vermezseniz kimse vermez,saymaz.
Eşinizi affadip affetmemek sizin kararınız,hakkınızda hayırlısı olsun ama lütfen bu işin faturasını da daha dünyaya gelmemiş bir melek e beddua okuyarak kesmeyin,çok üzüldüm.
Allah o masum üç yavruyu da korusun,hepsine hayırlı kaderler yazsın inşallah.

Ảrkadasim ben de bu konuya daha önce hic yorum yazmamsitim âma baktim yorum sayisi 70 küsür olmus kötü bíey mi vả die mẻk ettim,bi yere kdr okudum msj atmis báskasi vả die,sỏnra son sàydada da bảrismis,hatta hamilyemis die okudm,ne ảra hamile kalmis onu hic anlamdim,yoksa fake mi,tez konusu ,ảrastirma fln mi hepten kàfam kảristi,dủrumu biliyorsaniz bâna da kísa bi özetlermisiniz,tésekkür ederim.

Adamın nikahı sende olur ama bakmışsın o kadının çocuğu değil, asıl babasızlık çeken senin çocukların olmuş. Kim sana kocanın evlendikten sonra o kadınla dost hayatı yaşamayacağının garantisini vereblir ki? Çocuk da bahane malum, "onun da babasıyım, onun da bana ihtiyacı var" diye diye gider adam ikinci evine, sen de bir şey diyemezsin.

Neyse ben sana kötü senaryoyu yazdım, ama elbette hakkında en hayırlısının olmasını dilerim. Sen sen ol yine de o delilleri elinden çıkarma. Kocanın seni aldatacağı, hatta millete o kadını "eşim" diye tanıtacak kadar seni ayakta uyutacağını bilemezdin değil mi? İşte o "güvendiğin" kocan bile seni aldattı, şimdi karşında mimlenmiş bir adam var, ona karşı tetikte durmalısın. Yarın öbür gün öyle bir an gelir ki çaresizlikmiş, eş dost, akraba baskısıymış hepsini yok sayacak kadar bezersin içinde bulunduğun durumdan, işte o zaman işine yararlar.

Son düzenleme:
Ayrica bu konu fakese bu konuyu okumak konuyla ilgili yorum yazmak icin harcadigim zamani kesinlikle helal etmiyorum. Insallah bizim su kisinin haline uzulduumuz kadar bizimle dalga gectigini sananlar da uzulur.

ben konunun fake olduguna inanmiyorum ama hamilelik kismi icin birsey diyemiyorum..

kolay degil burada o kadar hayatini ortaya döküp sonrada ben baristim demek,

koca bir sekilde geldi ama o kadin aldatti mi aldatmadi mi bilemiyorum

bana göre kocanin ilk teklif ettiginde barisildi cünkü uzun süre yine yazmadi gelince o kadar sayfalarca

seni kandirmak icin affedersen bir daha bosanirken birsey isteyemezsinleri okuyunca yok olur mu dedi

sonra yine derin sessizlik..

aslinda onun yasadigida kolay degil affetmis ama arkasinda durmak zor o kadar hersey dökülmüsken ortaliga..

ne diyelim Allah utandirmasin

Çok şey yazmak isterdim de yazamıyorum..

İğrençlik diz boyu..

Üzüldüğümüzle kaldığımız için de kendime/kendimize kızdım..

yanlış insana bileniyorsun hande ..minik bebekten intikan alınmaz.bunu kaç defadır hepimiz söylüyoruz.
düşüncen seni uçuruma sürükler.

o çocuk babasız büyümeyecek hande. BÜYÜMEYECEK!bağlar kopamaz.nasıl engel olacaksın..anası rahat durmaz artık o çocuğun kocan üzerinde hukuki hakları var.kocan çocuğu görmese de eşekler gibi nafaka verecek.

peki gönül bağları koptu mu sence?yoksa maddi zorluklar boylarını aşacağı için zar zor mu ayrıldılar?sevecek mi bakalım seni..

vallaçocuklara yazık hem doğacak olanlara hem de kızına. ya aklın alıyor mu hande adam 1 ay önce pılısını pırtısını toplayacak ben gidiyorum sevgilime diyecek, kaynanan seni arayıp zorluk çıkarmadan boşan bizde torun çok diyecek daha 1 ay bile olmadan o kararlı aşkı uğruna evini karısını çocuğunu terkeden adam sana yalvarmaya başlayacak ? erkekler böyle ani hareket etmezler bir adam evini terkediyorsa aylarca bunun planını programını yapmıştır ve kesin kararlıysa gitmiştir birgün öyle birgün böyle davranıyorsa parasız kalma kokrusundan.

adam sana aşık değilim sevmiyorum dedi gitti önce,,sonra sevgilim hamile o yüzden gittim dedi..sonra sevgilim beni aldatıyormuş,bebek benden olmayabilirmiş dedi ve pişman oldu birden bire..işte o noktada Hande geri dönmeye karar vermişti aslında,ben böyle düşünüyorum..daha o zamanlar çocuğumun babası,onu babasız bırakmak da istemiyorum gibi cümleler kurmaya başlamıştı..ve en son hamilelik olayı..o konuda birşey diyemiyorum,birden bire hamileyim diye ortaya çıkması hepimizi şok etti zaten..

Hande bunca insanın tepkisi boş değil aslında..böyle bir adama dönmene ve böyle bir adamdan hamile kalabilmene şaşırıyor herkes.o hengamede seni sevmeyen adamdan nasıl çocuk yapabildin hala anlayamadık.ve çocuğun için bile olsa bunca şeyi nasıl sindirebilidin,eşine nasıl güvenebildin ve nasıl birden bire sadece 2.kadını ve karınındaki bebeğini suçlu konumuna getirdin onun şoku içerisindeyiz.

valla kadesacım kimsenin günahını almak istemem ama daha önce yazan arkadaşlar gibi düşünüyorum bu konu inandırıcılığını yitirdi gözümde. ya karım diye o kadını millete tanıştırmış bir adamdan bahsediyoruz . bir adam bu kadar risk alacak sonra 1 ay bile dolmadan karısına dönmeye karar verecek.

bu adam bilmiyor muydu evi terkederken hande' nin tazminatı da nafakayı da söke söke alabileceğini. böyle ikiyüzlü ve sahtekar bir adam bu kadar alık ve saf olabilir mi ? plansız programsız hareket eder mi hiç tüm şartları herşeyi yerli yerine oturtmadan ani hareket edecek kadar saf değil bu adam. sinsi ve işgüzar birisi her türlü olasılığı hesap eder ve kararını kesinleştirip gider böyle birkaç gün içinde kararını değiştirmez. bilemiyorum eğer konu doğruysa ve hande' nin buraya yansıttığı gibiyse zaten söylenecek hiçbir şey yok. çok tuhaf.

daha önce bu konuda yine yazmıştım bir tanıdığın başına geldi adam eve geri döndüm imajı verip karısının kendisine ve metresine açtığı davaları geri çektirdi sonra da metresine geri döndü, o dönem metresine aldığı evi tazminat davası açılacağını öğrendiklerinde alelacele satmışlardı nasıl ki karısı davaları geri çekti adam metresine koştu o satılan evin parasıyla yeniden ev aldı metresine.inşallah hande' nin kocası böyle yapmaz ama bu sinsi adamdan herşeyi bekliyorum ben.

Son düzenleme:
Allah içine sindirsin Hande, bu süreçte bolca kişisel gelişim kitabı oku yanındada soda bulundur kocişinle mutluluklar

hayır ille de çok barışmak istiyosan boşanırsın alacağını alırsın maddi olarak güvenceye alırsın kendini sonra bakarsın bir süre gözlemlersin bu adam pişmansa hadi çocuklarım için falan diyerek o zaman yeniden affedersin evlenirsin. o zaman tüm ipler senin elinde olurdu bu adam da kolay kolay bi daha böyle bir şerefsizlik etmezdi, etse bile sen alacağını almış olduğundan hatta o arada yeni mal mülk edinirse üstüne bir de onları alırdın.

ne bu acele anlamıyorum ki, yeni doğacak bebekse e aynı dönemlerde o kadın da doğum yapmış lohusa olacak seninle ilgilendiği kadar o kadınla da ilgilenmek ve çocuğuna bakmak zorunda nasıl olacak bu iş ?

erkek olmak istiyorum yaa valla, istediğim gibi boşluğa düşmek, onunla bununla fingirdemek, ne yaparsam yapayım açıklama yapabilecek yüzüm olsun istiyorum,başkasından çocuk yapmak sonunda yine diğer kadının ve çocuğunun suçlu çıkmasını benimde akça pakça ortalarda dolanmamı istiyorum, Türkiye bir erkek cennetidir kadının adı yoktur ne mutlu burda yaşayan kadınlara...

Evet, o sıralarda Hande eşine dönecek diyordu herkes, ben inanmak istemeyenlerdendim.. Ama yanılanlardan oldum.. Yanılmak önemli değil de 3 kişilik evlilik yaşamaya değer mi..Bu karar çocuğa iyilik mi kötülük mü? İyice düşünmesi lazım..ki fazla düşünecek bir şey yok..

Adam iş hayatına eşim diye onu tanıtmış yaa......Söyleyecek bir şey bulamıyorum...

Umarım yine yanılırım da mutlu olursunuz.. Bir de şimdi iki hamile kadın,onunla daha çok ilgilendin kavgaları,adam bu iki stresi kaldıramayıp 3.yü bulmasın sakın.. Tövbee yaa aklıma neler geliyor!! Allah ıslah etsin..

vayy arkadaş yaa ne kıymetli adamlar varmış, nasıl kutsal bir baba ki kimse bırakmak istemiyor... bence diğer kadın akabinde bir çocuk daha yapsın sonra konu sahibi.. kimde çok çocuk varsa bu hint kumaşını o kazansın tepe tepe kullansın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…