bilemiyorum sanirim bitiyor...

Boşandığına da doğurabilirdin o çocuğu hande.
Yazık olan hep çocuklara oluyor.
Her arada kalıyorlar böyle.
Mutsuz sahte bir yuvada yetişiyorlar.
Ne acı öyle değil mi.....

bu konu da çok üzülmüştüm konu sahibine ama bu son oldu artık
nasılsa çoğu mutlu sonla bitiyor olan biz yazanlara oluyor

biraz daha yazarsak kocasını koruma moduna geçicek büyük ihtimal
evet hayat şartları vardır herkesin bir olmayabilir ama kalkıpta kocasının sorumsuzluğundan olan küçük bi yavru içinde ne olursa olsun modunda olmamalı insan
o yüzden diyorum ki birileri de diğer çocuğu için babalık haklarının peşine düşer umarım

O kadının çocuğu eğer eşindense(!) emin ol babasız olmayacak ve eşini o kadınla paylaşacaksın.. Farkında mısın.. o kadının gebeliği ilerleyecek senin ki de.. kadın sancım tuttu diye arayıp duracak,eşin gece kalkıp onun yanına gitmek zorunda kalacak.. Bunlara hazır mısın..

Hamileliğin boyunca hep diken üstünde olacaksın.. huzur bulacağını sanmıyorum..

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.. Umarım biz yanılırız..

Çok saçma bir son olmus hıc begenmedım bu sonu..İlerde aynı yasta 2 kardesı olacak senın su
ankı cocugunun ve onunla da görusecekler buyuk ıhtımalle ..Fecı bır aıle tablosu göruyorum ...
Senın maddı olarak da ona ihtiyacın olmadıgını hatırlıyorum,yanılıyor muyum ?Ailen de destekti..
Üstelık senın bebegını 1 ay o pislik babaanne ve dede ,kocan aramadılar..İkinci cocukta da aynısını
yapmayacaklarına nasıl ınanırsın Hande..Gözlerını kapatan nedır ?

kaç hande...kaç.
sahte bir yuva kurun eşinizle,
zaten çocuklarınızda hiç birşey anlamaz(!)
şu sözümüde unutma,
bunu sen istedin,sen yaptın.
gelecekte iyi kötü ne göreceksen bu kararının meyvesi olacak.

Umarım aldıgın karar için pişman olmazsın.

Ancak şunu söylemeden geçemeyecegim,
eger ki diğer kadın gerçekten eşinizden hamile kaldıysa ,
hiç bir zaman o kadını hayatınızdan çıkaramayacaksınız.

Ne eşin, ne de sen...

Ayrıca herkesin kendi hayatı,eşini affetmiş,
aldıgı karara saygı duymalıyız. Sonuçta yaşayacak olan o...

Son düzenleme:
Artık bir odada diğerine açarsınız.
Nasıl olsa o da hamile yardıma ihtiyacı olur!
Hazır nazır sen de affetmişken....
Eşin sıksık ziyaret eder artık diğerini ve çocuğunu.
Bir gün senle diğer gün ötekiyle...
Ay midem kalktı.
Nasıl bir evlilik olacak sizinkisi bundan sonra?
Cılkı çıkmış ilişkiler bunun adı ..

Yani o çocuğun var olmasına sebep olan adamı affet sar sarmala ama o yavruya ne olursa olsun moduna gir.

Ben ilk kez bir konu için bu kadar üzülmüştüm ilk ve son oldu benim için de.

Aynı anda hem o kadını hem sizi... Maşallah kocanız harbi erkek bak haklısınız o adam bırakılmaz. Artık beraber çaya falan gidip çocukları beraber büyütürsünüz. Sonra adam kimi canı isterse...

İstediğiniz hayat bu mu? Adamın tam anlamıyla size döneceğini de nereden çıkardınız?

Kusura bakmayin Hande.
Yasadiginiz herseye üzüldüm bir bayan olarak ama herzaman ki gibi acikca yazacagim.
Affederken " benim cocuklarim babasiz büyüyecegine, o kadinin ki babasiz büyüsün" düsüncesi ile hareket ettiginizi yazmissiniz.
Bu düsünce hem cok sagliksiz, hem de cok acimasizca.
Cünkü o cocuk belki de bu yasananlarda en masum, en günahsiz olan.
Ayrica, nasil böyle bir düsüne icerisine girersiniz, saniyormusunuz ki o cocuk dogunca esiniz o kadinla iletisime gecmeyecek.
Eli mahkum.
Mecburen gidecek, görüsecek, konusacak, cocugunun sorumlulugunu alacak, ALMALI!!!
Affetmissiniz, takrar birlesmissiniz bu sizin karariniz, herkesin tercihi kendini baglar, siz o adama kocam deyip, tekrar ayni yataga girmeyi kabullenebildiginiz sürece bize laf düsmez.
Ama sakin ola o dogmamis masumu karistirmayin bu olanlara.

Aslında var ya ah vah kar etmez hiç gerek yok.
Şartlarla,cahillikle ilgisi yok bazı üzücü hayatların..
Alın örnek, burada bu kadına belki 100 kişi çeşit çeşit akıl verdi burada
Bilgisiz olan prof. olur çıkar. Şahsen bu konu sayesinde ben neler öğrendim.
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez diyeceğim onlarca doğru bakış açısı gördüm.

Hande'nin 1 ay öncesine kadar yaşadıkları şanssızlıktı,tamamen suçsuzdu.
Ama bugünden sonra yaşayacakları tamamen kendi seçimi..

Hiç tanımadığı insanlar bak orası uçurum düşeceksin diyor.

Kendi kendine amalar bulup,kulaklarını tıkıyor ve yürüyor uçuruma..
Bir insan kendi kendine de böyle kötülük yapıyor işte.

insanların kendine yaptığı kötülüğü,başka kimse yapamazmış

hakkınızda hayırlısı olsun

Son düzenleme:

zaten insanın kendisine yaptığını bütün dünya birleşse yapamazmış..

ben konu sahibine de çok yüklenmemek gerektiğini düşünüyorum çünkü o kadar üzüldük dertlendik ama onun hayatı onun seçimi..yapacak birşey yok.

sadece geri dönüş nedeni çok garip..benim çocuklarım babasız büyüyeceğine onun ki büyüsün..bir anne-kadın böyle düşünmemeli,bu sebeple geri dönmemeli..

Son düzenleme:
Bu arada diğer erkekle görüşüyor mevzusu palavra. Sizinle barışmak için tezgahlandı bu. Doğumdan sonra "aa yanlış anlamışım meğer" olacak.

Yeni kumanız hayırlı olsun...

Acıyorum şu gelen iki masuma acıyorum. Allah'ım sen onları koru. Artık en çok benim çocuğum sevilsin rekabeti çıkacak. En çok benimkiyle ilgileniyor diye hava atılacak. Arada olan çocuklara olacak. Kocanız o çocuğa bal gibi bakacak ki bakmalı da. Aksini iddia eden vicdansızdır.

Sizin için, hiç görmediğim biri için ne kadar üzülmüştüm, kaç kere uykularım kaçtı, kaç kere dua ettim, vede ettik. Helal olsun ama bu sondu. Bu tuhaf zafer sarhoşluğuyla babasız büyüsün fermanı çıkarabileceğinize inanamazdım.

Zaten biz o kadına adi dedik.
Ama handenin eşi en başta en büyük adi..
Şimdi tüm bu yaşananlardan en zararsız çıkan kim?
O kadın da ne kadar suçlu olsa da sadece bebeği açısından bakarsak
bile zor durumda..
Yanlış anlaşılmasın kadına karşı zerre merhamet duymuyorum etti,buldu.
Ama o masum bebeğin suçu ne?
Dünyaya gelmeden yaşayacağı sorunları yazmaya kalksak 20 madde oluştururuz rahat!
Adamın evliliği,mal varlığı her şeyi garantide, metresi bile artık daha bir garantide
Artık bir araya gelmeleri için daha geçerli bir sebepleri var çocuk!
Bu ilişki sürecek besbelli eskiden bilmiyordun bari, artık bileceksin..
Gençliğine mi üzülsem,çocuklarına mı bilemedim

bu konunun inandırıcılığını yitirdiğini düşünüyorum artık,bu kadar olay ard arda öyle bir geçer zamanki de bile olmadı.Eşinizle aranız kötüydü,birden bi kadın çıktı ortaya o da dıdımın dıdısı denilecek türden,sonra kadının küt diye hamile olduğunu öğrenildi,arkasından iki hafta geçmedi kadının başka erkekle görüştüğü söylendi,eşiniz sizi istemiyordu,utanıyordu birden 180 derece geri döndü.bu arada bu olaylar oldu simdi de siz hamilesiniz konu 1 aralıkta açılmış,iki hamile kadın var ortada hadi o kadını geçtim de siz ne ara ilişkiye girdiniz hamile kaldınız.Neyse bu konunun sonuda arkadaşlar ben tez yazıyordum böyle bi konu seçtim gibi bir saçmalıkla bitmez inşallah çünkü ben cidden üzülmüştüm bu konuya.Eğer yalansa kesinlikle hakkımı helal etmiyorum.

Aynen ben de inandirici olmadigini dusunuyorum. Bir 20 sene sonra bu iki kardes nikah masasina oturuyor ve biz kadinlar kulubu uyeleri "Durun siz kardessiniz" diye bagiriyoruz DD

Salakligimiza yanalim kizlar dagilabiliriz :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…