bilemiyorum sanirim bitiyor...

Hande şu kısmı iyi okusun hatta 3-4 kez okusun..konu gerçk mi değil mi bilemiyorum ama normalde zaten oluyor böyle şeyler.ben konunun gerçek olduğunu düşünüyorum arkadaşlar ama birden bire ortaya çıkan hamilileğe takıldım.

hande bence çok dikkatli olmalı..

Budur yaaa!!!! Hem gülesim hem ağlayasım geldi.... Karmakarışık oldum valla..

konu benim için de inandırıcılığını yitirdi ne yazık ki

valla birebir gözümüzün önünde oldu kadesacım kadın eşimin müvekkiliydi o kadında da suç vardı tazminat davası açacağını daha eşim defalarca kimseye söyleme dediği halde dilekçeyi yazmadan herkese duyurmuştu onlar da duydular hemen metresin üstündeki evi sattılar sonrası böyle gelişti kadın hala ağlıyor ben ne yaptım nasıl kandım diye.

insanların kendine yaptığı kötülüğü,başka kimse yapamazmış

hakkınızda hayırlısı olsun

Bence hande hamile degil..esini affetti ve burada ki tepkileri biraz daha yumusatmak icin bunu soyledi

Eger ki aileni ve cevrenin baskilariyla bunu yaptiysan,kusura bakmada onlarda sana hic deger vermiyormus...
Cektiklerini ,yasadiklarini gorduler
Bu igrencligin icine seni tekrar nasil iterler

Ben bunada inanmiyorum zaten de..
Bu karari sen aldin
Cevre cocuk bahane

Esini affedebilirdin ama o sana ne diger kadinin gercek yuzunu gordugu icin nede cocuk icin dondugunde degil
Seni sevdigi,deger verdigi icin dondugunde

çok mantıklı bi çıkarım, senin gibi düşünüyorum yoksa bu olayların arasında durup bide sevişelim mi dediler hani içim almıyo barışmadım diyodu tövbe Yarabbim yaa

tüh ki ne tüh diyorum ben umarım eşin hatasını anlayıp pgeri döner allah yardımcın olusn arkadaşım zaten evliliklerin bitmesinde en çok etken artık bu sosyal ağlar oldu oralara kapılıp evlilik bitiren çok olmaya başladı

Ağzına sağlık benim düşüncelerimide dile dökmüş oldun.

Hele birde hiçbir meziyeti olmayan alçak bir adam oldunmu dahada tutarsın bu akıl yoksunu kadınların arasında

Hande şu an kendinden kaçıyor.
Kendisiyle yüzleşmeyi seçmedi.

Kendisine bolca yalan söylüyor. Hande kendine ihanet ediyor..
Handenin doğrularında ve gerçekliğinde eşiyle başka kadınları paylaşmak yoktu.

Çocucuğunu, ana rahmine düşmüş bir bebeği vs.. bahane ediyor.

Bence Handenin eşi çok eskiden beri böyle bir adamdı. Sinyallerini mutlaka vermiştir geçmişte. Hande onları da görmezden geldi.

Hande kaçıyor. Kendinden kaçıyor. Kendine yalan söyledi yine... Korkuyor. Gidemiyor... korkuları yüzünden gidemiyor.

Umarım ileride Depresyon, nevroz felan oluşmaz. Korkarım istediği gibi bir anne de olamayacak. Bebekleri bu mutsuzluğunu sezecek...

Sözün bittiği yer. Onun tercihi. Bunları o yaşayacak...

benim natık silsileme göre çocuk öncelikle annenindir, babası ölüpta babasız büyüyen her çocuk psikopat falan mı oluyoda her şeyde çocukları öne sürüyolar anlamıyorum, efendim hamileyim kaynanam aramıyo yelek örmüyo kocam şunu yapmıyo bunu yapmıyo, yapmasınlar arkadaş bi kadın tek başınada çocuğuna bakmaya muktedirdir, kimse istemez çocuğu babasız olsun ama karaktersiz bi adam olacağına olmasın, kaldıki zaten maddi olarak o çocuğa bakmak zorunda manevi olarakta adamsa yanında olur, kardeşim kocamı seviyorum affettim desin biride, yok çocuğum var yok çalışmıyorum yok bilmem ne

bu tarz adamları affetmek için öyle veya böyle bahanesi olan kadınlarda lütfen konu açmasınlar, 3 gün beklesinler en azından çünkü çoğu 3 günde affediyo, bekar kızlar korkuyo bu konular yüzünden, artık şuna inanmaya başladım aldatan erkek yok aldanan kadın var

benimde başıma gelebilir 10 senedir hayatımda olan adam beni aldatabilir başkasına aşık olabilir, gitmek istiyosada gider, yok efendim kadın yollu kocam saf demenin alemi varmı, ağlarım zırlarım iki tek atarım sürünürüm geçer, aynaya bakmabilmek önemlidir yaa, şimdi bu adam handeyi seçmiş o da diyoki benim çocuklarım babasız büyüyeceğine diğer kadının çocukları babasız büyüsün, bu vicdanmıdır, o çocukların günahı ne, senin kocan oldu ak pak, doğmamış çocuğa günah yükledin, o çocukta onun kanından aramasa sormasa ohh kocam bize kaldımı diceksin

hande daha davaları açmamıştı değil mi arkadaşlar ? adam dava stresini bile yaşamadan ohh hazıra kondu evine döndü piru pak ne güzel valla. nemesis in dediği gibi erkek olmal varmış bizim memlekette

Son düzenleme:
arkadaşlar boşuna hırpalamayın artık kendinizi :)

kk da bu durumu çok yaşıyoruz,o yüzden fazla şaşırmamak gerek.aslında konulara kendimizi de çok kaptırmamamız lazım.

konu sahibi diyeceğini dedi;hamileyim,boşanmıyorum,benim çocuklarım babasız kalacağına o kadının çocuğu babasız kalsın...

işte bu hikayenin sonu bu.bize de Hayırlısı olsun demek düşer.

Evimde oturduğum yerden sinirlendim sindiremedim ben bile bu olayı Hande nasıl affetti nasıl kabullendi aklım almıyor

Biliyorum haddim değil ama çok sinirlendim bir kadının kendini böyle bir duruma düşürmesine.Tünelin ucunda ışık yok Hande o gelen trenin ışığı.

Son düzenleme:
Nasıl ki hayat her durumda ruhumuzu sınıyorsa; bu sınavda siz sınıfta kaldınız. İnsanlığınızdı bence sınanan, kaybetmişsiniz. O yavrunun suçu ne ki yoksa, bu öfkenizi haketsin?
Kendi hamileliğinizin de senaryo olduğunu düşünüyorum. Bu çok daha çirkinleştiriyor durumu. Hadi bu kk kalabalığına böyle dediniz de, kendinize nasıl izah edebildiniz? Emin olun, şu hayatta tırnağımın ucu kadar şey öğrenebildiysem eminim ki bu durumunuzdan çok daha zor bir duruma düşeceksiniz. Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bellidir, kahinlik etmiş olmayayım...
Evliliğiniz bir şekilde yürürken bu başınıza gelenlere elbet üzüldüm ama bundan sonra yaşayacaklarınızı düşündüğümde size gerçekten acıyorum. Yani düşünün ki sizi hiç tanımayan biri olarak, duygularımın kalitesi bile değişti...

Ben oturduğum yerden sindiremedim..Yakıştıramadım hiç..

Sen nasıl sindirebiliyorsun hande ?

Çocuklarım babasız büyümesin, hamileyim, affetmek zorunda kaldım palavralarının arkasına neden saklandığını anlamıyorum.

Ne gerek var ki kendini kandırmana?

Boşanacak, ayrılacak cesareti bulamadın kendinde. Ailen boşanmanı istemediği için onların sözünü dinledin. Savaşmak daha zor geldi sana. Oysa böyle bir adamla evliliğe devam edeceğine, maddi haklarını alır ve çocuklarınla hayatına devam ederdin. Hamileysen, hamilesin ne olmuş yani? Çok mu zordu tek başına büyütmek, tek başına doğurmak? Bugünlerde geçerdi, elbette atlatırdın. Ama gururun, kadınlığın yanına kalırdı.

Sana kızmıyorum. Gurursuz davrandın da demiyorum. Sen kendine haksızlık ediyorsun ve ben bunu kendime yediremiyorum. Seninle oynamasına, seni kandırmasına izin veriyorsun. O kadında hamile. Farzet ki kocandan o çocuk. İlişkileri bitecek mi sanıyorsun? Belki imam nikahı kıyacak o kadına da. 2 evi, 2 eşi olacak. Allah aşkına, aklını başına topla. Ama eğer diyorsan ki, o çocuk babasız kalsın, benim çocuklarım babalarıyla büyüsün diyecek sözüm yok.

Şimdiye kadar yaşadıklarını haketmedin Hande, ama eğer bu adamdan boşanmazsan bundan sonra yaşayacaklarını hakediyorsun demektir. Aklını başına topla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…