valla kadesacım kimsenin günahını almak istemem ama daha önce yazan arkadaşlar gibi düşünüyorum bu konu inandırıcılığını yitirdi gözümde. ya karım diye o kadını millete tanıştırmış bir adamdan bahsediyoruz . bir adam bu kadar risk alacak sonra 1 ay bile dolmadan karısına dönmeye karar verecek.
bu adam bilmiyor muydu evi terkederken hande' nin tazminatı da nafakayı da söke söke alabileceğini. böyle ikiyüzlü ve sahtekar bir adam bu kadar alık ve saf olabilir mi ? plansız programsız hareket eder mi hiç tüm şartları herşeyi yerli yerine oturtmadan ani hareket edecek kadar saf değil bu adam. sinsi ve işgüzar birisi her türlü olasılığı hesap eder ve kararını kesinleştirip gider böyle birkaç gün içinde kararını değiştirmez. bilemiyorum eğer konu doğruysa ve hande' nin buraya yansıttığı gibiyse zaten söylenecek hiçbir şey yok. çok tuhaf.
daha önce bu konuda yine yazmıştım bir tanıdığın başına geldi adam eve geri döndüm imajı verip karısının kendisine ve metresine açtığı davaları geri çektirdi sonra da metresine geri döndü, o dönem metresine aldığı evi tazminat davası açılacağını öğrendiklerinde alelacele satmışlardı nasıl ki karısı davaları geri çekti adam metresine koştu o satılan evin parasıyla yeniden ev aldı metresine.inşallah hande' nin kocası böyle yapmaz ama bu sinsi adamdan herşeyi bekliyorum ben.
erkek olmak istiyorum yaa valla, istediğim gibi boşluğa düşmek, onunla bununla fingirdemek, ne yaparsam yapayım açıklama yapabilecek yüzüm olsun istiyorum,başkasından çocuk yapmak sonunda yine diğer kadının ve çocuğunun suçlu çıkmasını benimde akça pakça ortalarda dolanmamı istiyorum, Türkiye bir erkek cennetidir kadının adı yoktur ne mutlu burda yaşayan kadınlara...
Hande şu kısmı iyi okusun hatta 3-4 kez okusun..konu gerçk mi değil mi bilemiyorum ama normalde zaten oluyor böyle şeyler.ben konunun gerçek olduğunu düşünüyorum arkadaşlar ama birden bire ortaya çıkan hamilileğe takıldım.
hande bence çok dikkatli olmalı..
hande ne ara hamile kalmış yahu?
Aslında var ya ah vah kar etmez hiç gerek yok.
Şartlarla,cahillikle ilgisi yok bazı üzücü hayatların..
Alın örnek, burada bu kadına belki 100 kişi çeşit çeşit akıl verdi burada
Bilgisiz olan prof. olur çıkar. Şahsen bu konu sayesinde ben neler öğrendim.
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez diyeceğim onlarca doğru bakış açısı gördüm.
Hande'nin 1 ay öncesine kadar yaşadıkları şanssızlıktı,tamamen suçsuzdu.
Ama bugünden sonra yaşayacakları tamamen kendi seçimi..
Hiç tanımadığı insanlar bak orası uçurum düşeceksin diyor.
Kendi kendine amalar bulup,kulaklarını tıkıyor ve yürüyor uçuruma..
Bir insan kendi kendine de böyle kötülük yapıyor işte.
insanların kendine yaptığı kötülüğü,başka kimse yapamazmış
hakkınızda hayırlısı olsun
Bence hande hamile degil..esini affetti ve burada ki tepkileri biraz daha yumusatmak icin bunu soyledi
Eger ki aileni ve cevrenin baskilariyla bunu yaptiysan,kusura bakmada onlarda sana hic deger vermiyormus...
Cektiklerini ,yasadiklarini gorduler
Bu igrencligin icine seni tekrar nasil iterler
Ben bunada inanmiyorum zaten de..
Bu karari sen aldin
Cevre cocuk bahane
Esini affedebilirdin ama o sana ne diger kadinin gercek yuzunu gordugu icin nede cocuk icin dondugunde degil
Seni sevdigi,deger verdigi icin dondugunde
erkek olmak istiyorum yaa valla, istediğim gibi boşluğa düşmek, onunla bununla fingirdemek, ne yaparsam yapayım açıklama yapabilecek yüzüm olsun istiyorum,başkasından çocuk yapmak sonunda yine diğer kadının ve çocuğunun suçlu çıkmasını benimde akça pakça ortalarda dolanmamı istiyorum, Türkiye bir erkek cennetidir kadının adı yoktur ne mutlu burda yaşayan kadınlara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?