bilemiyorum sanirim bitiyor...

Aşağılık iğrenç pislik tırsık herif! Oturduğum yerde nasıl dellendim yaa. Başkası var hee bunca zaman en kötü gününde kim vardı? Başkası mı? Hiç düşmeyecek mi hiç batmayacak mı? Nasıl bir insafsızlık... Çocukta yok sende yoksun ne demek?

Hande, sen güçlü bir kadınsın. Bu adamı sen çıkarttıysan bıraktığın anda batmasını da izleyeceksin. Elinden geldiği kadar batıracaksın da. Sakın gurur yapma. Bundan bilmem kaç yıl sonra yapamadığı herşey içine oturacak. Çocuğun için kendin için donuna kadar al o herifin. Herkese anlat herkes bilsin. İşyeri, arkadaşları, ailesi, sülalesi... Yaptığı pislik ömür boyu yakasını bırakır mı sanıyorsun? Buradan yazmak kolay biliyorum ama lütfen güçlü ol. Daha çok gençsin. O müsvette yüzünden hayata küsme. Daha çok vaktin var çünkü.

Cudana yazınca hatırladım şimdi sebep başkaymış demek adam orda başkalarıyla ödülün heyecanını paylaşmak istiyormuş.

Siz gerçekten elinizden geleni yapmışsınız eşiniz için. Fazlasıyla fedakar, güçlü ve onurlu bir kadınsınız. Sizin kadar asil bir kadını haketmediğini göstermiş zaten. Lütfen kızınız için irkilin ve kendinize gelin.

Eşiniz zayıf karakterli ve pasif bir adammış. Sizi ve sevginizi haketmiyor. Ne yaparsa yapsın kaybeden o.

Ve unutmayın, bu adam size borçlu. Ve borcunun farkında. Yaptığı terbiyesizliği bilmese yüzünüze söylemekten çekinmezdi. Ama mesaj atacak kadar utanıyor sizden. Hem de kendisine karşı kullanabileceğinizi bile bile.

"O kadın" size borçlu bir adamla beraber şu an. Farkında değil belki ama idrak ettiğinde geç olacak. Ve emin olun o borçları üzüntüyle, gözyaşıyla ve pişmanlıklarla ödeyecekler. Yanlarına kalmayacak. En kısa sürede küllerinizden doğacaksınız. Okulunuzu bitirin, mesleğinizi elinize alın ve kendi ayaklarınızın üzerinde durun. Hakettiğinizi yaşayın bebeğinizle beraber..

üzülmeyin demek kolay kendinizi iyi hissetmiyori ardakaşınısanız yanınıza bi arkadaşınızı çagırın
yardımcı olsun konuşun dertleşin olanları anlatın sakinleşin hava alın
sakin kafayla düşünün en iyi kararı vereceksiniz

Resmen içimden bişeyler koptu gitti. Ne kadar adi bir adammış ki çocuğunu bile silmiş. onu bugünlere getiren eşini kandırmış,aldatmış.

gerçekten taa içimde hissettim. Allah yardımcın olsun. İnşallah sana muhtaç olacağı aciz gününü de görürsün o adinin. Mutlu günlerin çok çabuk gelir inşallah. duayı eksik etme

Ah Allahım..
Başıma gelmiş gibi hüngür hüngür ağlama isteği doğurdu bende mesajın Hande..
Rabbim hayatta yaşanabilecek bütün güzellikleri sana ve evladına yaşatsın inşallah
Ve elbette yüreği yaralı olan her kadına..
Biliyoruz imtihan dünyası..
Kul, kul ile sınanır Hande..
Rabbim yardımcın olsun...

Ben daha sonraki sayfalari okumamadan cvp yazdim...Allah boyle erkeklerin belasini versin sen gul gibi yuvani esini cocugunu birak bir hic ugruna deymeyen kadina kos....bu erkeklere rahatlikmi batiyor cocuklarinii hic dusunmuyorlarmi nasill bir dunya bu...sen bir pislik kadinicin esini terkettin insss o kadinda baska erkekler icin kicina tekmeyi basar....Geri donmek ister ama geride biraktiklari coktan kapiyi yuzlerine carpmistir...yuva yikanin yuvasi olmaz.....dilerim alkahtan o kocan karim cocuklarim diye inler hergunu size yasattiklarinin azabini ceker o kadinla birgun gun yuzu gormez....Het bosanmayi normal sayarimda 1 baska kadin icin bosanani 2 baskasinin lafiyla yuvasini yikana tahammulum yoktur allah boyle kisilerikahretsin sonrada hidayete erdirsin....

Durduk yere sinirlenmesi hiç normal değil,suç bastırmak gibi geldi bana.

Ama en önemlisi toparlanıp giderkenki planlı hali.

O sinirle eşya toplayan bir adam eline geçen eşyaları doldurur gider,diş fırçasına kadar düşünemez.

Daha önceden planlanmış bir gidiş ,konuda tamamen bunun bahanesi malesef.

canım sonrasını okumadın herhalde,mesaj çekmiş kocası başkası var diye

Allah yardımcınız olsun.arkadasların dediği gibi arayışa girmiş

canım sonrasını okumadın herhalde,mesaj çekmiş kocası başkası var diye

Densiz,serefsiz adam.

Bu kadar kolaymı ya,bir mesaja ''başkası var'' yazıp çekip gitti.

O keyfine baksın,hayatını yaşasın,bu kadında bebeğiyle kahrolsun otursun.

Neden bu ülkede hep kadınlar fedakar ama ezilen taraf hep kadınlar.

erkekler kadar adi kıymet bilmez beyinsiz yaratık yoktursen onu adam et okut bir yerlere getir evlat ver paşa paraya kavuşunca seni beğenmesin başka kadınlara gitsineşine sinir oldum canım senin adına üzüldüm ama ahın yerde kalmaz kocanda iflah olmaz emin ol Allah hiçbir haksızlığı yapanın yanına bırakmıyor sana bol sabır ve dayanma gücü diliyorum evladın için güçlü ol canım

Canım Allah yardımcın olsun.Bence ailene haber ver onlardan destek al ve bu saatten sonra kendini yavruna ada.Eşin eminim günün birinde pişman olacak o gün geldiğinde senin kendi ayaklarının üzerinde nasıl durduğunu görsün ve seni kaybettiği için bir kere daha pişman olsun.Bence bazı hataların telafisi yoktur bu da onlardan birisi .Yavrucuğun için dik dur yenilme...

zaten bu saaatten sonra gelen adamdan hayır beklenmez.aldatan daima aldatır. bugün bunu sana yapan yarın o kadına da yapacak. kişilik meselesi çünkü bu. alışmış.

yok artık okudukça tuhaf oldum bu nasıl bir nankörlüktür böyle..
kusura bakma arkadaşım ama böylesi bi adama ne denirki ..
öl se 3 gün 5 gün ağlarsın sızlanırsın acın hafifler ama böylesine bi kalleşlik nasıl unutulur ...
başınız dik olsun unutmayın derdi veren allah dermanınıda verecektir elbet ...
siz hep dik durun hayatı boyunca utanacak bi ezilikle yaşayacak olan o dur ....
allah büyük elbet bulur belasını ne diyim ....
hakkınızda hayırlısı olsun...

seni tanımıyorum
belki hayatım boyunca hiç görmeyeceğim
ama suan haline ben üzülüyorum
eşin umursamıyor,nasıl bir vicdandır bu

ilk sayfaları okudum devamını okuyamadım cok uzun geldi
diğer konunu da kabaca okuyunca
buraya günahını almak istemem ama baska bir kadın olabilir yazmaya girmiştim ki

sanırım zaten sana mesaj atmıs
ne diyelim sana
basını sakın egme,sen utanılacak bir sey yapmadın
dik dur utanacak kişi o

hani demişsin ya eşim benden utanıyor galiba diye
sen ondan utan bence
verdiğin emeğe evlada layık bir eş ve baba olamadığı için

ne kıymetli kadınlar varmıs dünyada evdeki bebeginin yanında kavga cıkarıp eşini üzecek kadar

ben artık işimden ötürü insan sarrafı oldum ve canım adım gibi eminim bu kadın iş cevresinden biridir
Allah o kadına ve eşine sana yasattıklarından ötürü bedelini ödetsin ne diyeyim
sakın üzme kendini değmezler
evladınla mutlu olmaya bak

gecen biri konu acmıs evli bir adama asıgım diye herkes tepki vermiş
yok beni anlamıyorsunuz falan demiş hanım da
evet kk da ki bayanlar öyle kadınları da adamları da anlamıyor,içindeki kızgınlığı da kusuyor
ama senin gibilerin yanındayız
bir an önce toparlanmaya bak
hersey gönlünce olsun canım
her şer de vardır bir hayır bunu unutma

Aynı benim eşimin fevri ve saçma gidişine benziyor..
Bir kadın için terk edilmek ağır,aldatıldığını bilmek 10 kat ağır..
Hele bu kadın bu adam dediğimiz şahsı gerçekten adam etmişse(gerçi ondan adam olmazmıs
Çok üzüldüm cnm şimdi nasılsın başka mesaj attı mı sen cevap verdin mi?
Çocuğun kaç yaşında..
Sakın burdakilerin gazına gelip işyerini basmak gibi saçma şeyler yapma!
Sen asaletini koru,o dangalak sonradan pişman olduğunda diyecek lafı olmasın..
O mesaj mahkemede de işine yarar..Sen ne yapıyorsun sımdı acaba cok üzüldüm(
En azından eşin dürüstmüş tebrik ederim,ben halka kim var var mı diye düşünmekten beynimi
çıkarttım,keske bunu deseydı defolup gıtseydı (

ah be gülüm ah be gülüm..

uzun süredir girmiyordum siteye başlığını görünce içim cız etti de birşeyler yazayım dedim...

Allah sevgili kulunu ağır imtihanlarla sınarmış..

şimdi ne desek boş biliyorum..yaran oluk oluk kanıyor..ama her yara gibi önce kabuk bağlayıp yok da olacak...

İnsanlara yanağını çevirip (büyüklenme) ve böbürlenmiş olarak yeryüzünde yürüme. Çünkü Allah, büyüklük taslayıp böbürleneni sevmez. (Lokman Suresi, 18)

Yeryüzünde böbürlenerek yürüme; çünkü sen ne yeri yarabilirsin, ne dağlara boyca ulaşabilirsin. (İsra Suresi, 37)

ne güzel demiş Rabbimiz değil mi?hızlı yükselişlerin efsanevi düşüşleri de oluyor ....çooookkk görkemli bir şekilde kaybedecek o..gözüne görünecekler var belli...peki düştüğünde o plaket verenler,uğruna evi altüst ettiği sevgilisi nerede olacak bakalım...

sen Allah'a sığın çocuğuna sarıl..ve ona sadece acı.çünkü acınacak halde.o bir imtihan kaybetti .pişmanlık duyma..

şu sitede okuduğum onlarca mesaj beni ilahi adalete tekrar tekrar inandırmıştır..mesela javelin arkadaşımızın durumunu hatırlıyorum...son gülen iyi gülüyor..

gün gelecek kapına perişan halde gelecek..bu sefer kapıyı yüzüne çarpan sen olacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…