kardesim senin derdin ney taktin bu konuya benim derdime daha fazla uzulme cunku benim fikrim bu
ben kumamla (sizin tabiriniz) mutluyum . bosanmiyorum tamammi .bitti.
bosansaydimda topluma bir babasiz cocuk daha mi ekleseydim.
cocugumun babasiz oldugunda mutlu olacagini nerden bileyim. muneccimiyim ben gelecegi goreyim.
babasiz kalmasindan boyle olmasi iyidir.
ayrica ben dinime duskun bir insanim sizin dininizi bilmiyorum benim inancimda bu bir sinavdir. imtihandir.
ben sinavimi kaybetmek istemiyorum. kazanmaktan yanayim. tercihlerim bunlar. tartismak bile anlamsiz.
cunku ben a diyorum sen b diyorsun.
kimse kimsenin fikrini degistiremez.
daha fazla zorlama.
ya kadın babalık davası açamaz mı?o zaman ne olcak..
evet hiçbir psikolog boşanma ya da boşan demez..sadece dinler ve olumlu olumsuz yönlerini görmesini sağlar.
neyse bende hande için herşeyin hayırlısını diliyorum.
Neden yazmayayim? Herkes dusuncesini soyluyor, ben de dusuncemi soyluyorum. Vakti zamaninda durumuna uzuldum akil verdim, su anda da yasadiklari iliskiyi mide bulandirici goruyorum ve soyluyorum.
ayrica ben dinime duskun bir insanim sizin dininizi bilmiyorum benim inancimda bu bir sinavdir. imtihandir.
ben sinavimi kaybetmek istemiyorum. kazanmaktan yanayim. tercihlerim bunlar. tartismak bile anlamsiz.
evet acabilir ama esim babasi degilse ise yaramaz . babasi cikarsada o zaman maddi manevi ne gerekiyorsa yapariz. ama esim yuzde yuz emin babasi olmadigina.
hepimiz akıl verdik.ama senin kadar öfkelendik m?.rahatsızlığını belli etmenin türlü türlü yolu var...daha evvelde söyledim..burası akıl danışma yeri sadece..mecbur değil ki insanlar diğer üyelerin söylediğine uymaya...bırak geç ya.babanın kızı mı sanki..
İslamiyeti 4 4 lük yaşansaydı şuan eşiniz yaşamıyor olurdu. Biliyor musunuz?
bilemiyorum belki alirim belki almam diyor .
ben almasini istemiyorum maddi olarak gereken yardimi yapilcak.
bilemiyorum belki alirim belki almam diyor .
ben almasini istemiyorum maddi olarak gereken yardimi yapilcak.
evet dogru ikiside recm edilirdi biliyorum.
ben su an kendi imtihanimi gecme derdindeyim affettiysem inaniyorum ki bunun mukafatini rabbimden alacagim.
esim icin affettmedim ben onu kendim icin affettim.
boyle dusunuyorum.bunun faydasinu bu dunyada gormesemde diger tarafta gorecegim.
yasadigim acilari anlatmak imkansiz yuzune bakabilmek cok imkansiz ama inancim icin ayaktayim.
ben su an kendi imtihanimi gecme derdindeyim affettiysem inaniyorum ki bunun mukafatini rabbimden alacagim.
boyle dusunuyorum.bunun faydasinu bu dunyada gormesemde diger tarafta gorecegim.
yasadigim acilari anlatmak imkansiz yuzune bakabilmek cok imkansiz ama inancim icin ayaktayim.
Cezası recm olan birini affederek mi mükafat göreceksiniz? Eminsiniz birde, pazarlık falan...
Rica ediyorum böyle mide bulandırıcı şeylere dinimizi karıştırmayın. Benim çocuğumdansa onun çocuğu babasız büyüsün lafını hangi inanç sisteminden aldınız? Eşiniz sizin lafınıza bakarak çocuğunu yetim gibi bıraksa vebalini hiç düşünmeyecek misiniz? Babası belli, "ben nüfusuna geçirmesini istemiyorum". Hadi bunu da dine dayandırın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?