bir sonraki levelda da siz beni kıskanıyorsunuz falan da diyebilir beklerim şahsen
bir psikolog böyle bir seçenek sunmaz , aldığı diplomanın sahteliğinden emin olurum.merhaba bayanlar
yazdiklarinizin hepsini ziyaretci olarak okudum
sagolun hepiniz bana en basindan beri destek oldunuz hakki gecti belkide bilemem
bu konuya son kez yazip cikmak istiyorum
hepinize tesekkur etmek istedim.
kiminiz sitem ediyorsunuz kiminiz hakaret hicbiri onemli degil.
kocami affettiysem sizlerin sozlerine hic ama hic alinmiyorum.herkesin dusuncesi kendine.
ne kadar cok bosanmami istemissiniz. peki size soruyorum bosanmak kolaymi.
ayni durumda olsaydiniz kesin bosanirmiydiniz. bazilariniz cok rahat konusuyorsunuz.yasamadan kimse bilemez bu durumu.
siz saniyormusunuz kocami afettim hersey harika tozpembe bir hayat yasiyacagim. hayir oyle degil.ama affetmek gerekti.
ona inanmiyorum artik sevmiyorum da. ama cocugum icin affettim.
diger kadinin cocuguda gozunuzde ne kadar degerliymis. o cocuk icin bu kadar uzulenler benim cocuguma da uzulsunler bir zahmet.
sizler burda 3-5 gun yazip gideceksiniz hayatimdan. ya sonrasi ??ben bosandigimda cocugum babasini sordugu zamanlarda ne diyecegim...
evet bunun adi intikamsa oyle o kadindan intikam aliyorum.kocamida gorunurde affettim . icimdeki nefreti tukenmez.
simdi istediklerinizi yazin haykirin hakaretlerinizi dizin. nede olsa alistik.
hickimsenin soyledikleri benim icin bu saatten sonra onemli degil.
ben bu kararri hayatimin icindeki insanlar icin aldim. psikologa bile danistim. en dogru karar buydu.
bu savaşmak değil , bu pes edip kolayı secmek.evin tapusu benim araba benim ona ait hersey benim elimde su an.istersem esime rahatlikla tekmeyi basarim.cok pisman oldu yaptiklarindan.
ve herkes son bir sansi hak eder. insanlar hata yapabilir.
o kadinin cocugununda esimden olup olmadigi zaten belli degil. bunu esim soyluyor.
esim su an agzimin icine bakiyor cok pisman her dedigimi her istedigimi yapiyor.
tirnaklarimla kurdugum bu yuvayi yine kendi basima da olsa ayakta tutacagim cunku ben savasmayi seviyorum.
ben bu kadar kolay konusan ve uygulayan bir kadın tanıdım. gencecik. boşamış.oncelikle psikolog bana baris diye birsey soylemedi onume bircok opisyon sundu ben kendime kendimce en dogru olanini sectim.
cocugumda mutsuz bir yuvada buyumiyecek onun icin bu evliligi surduruyorsam ruhsuz bir sekilde surmiyecek. polyannacilik gibi olsada cocugum icin mutlu bir evlilik olucak.
bosanmak kolay degil eminim bircogunuz ayni seyleri yasamis olsaydiniz bu kadar kolay konusmazdiniz
sırf sen nikahlı olduğun için senin cocuguna manevi babalık yapmak zorunda olan adam bir gönül macerasında meydana gelmiş bir bebği sadece maddi babalık yapacaksa ve sen bunu gönül rahatlığı ile söylüyorsan anneliğinden şüpheliyim. bir anne bütün cocuklara merhamet eder.sizin artik endiselenmenize gerek yok meraklanmayin ben gerekli her testi yaptirdim
onunsa cocuk maddi olarak tabiki bakar yaptigi hatanin bedellerinden birini odemis olur. cezasini o sekilde ceker.
ben cikiyorum hepinize iyi kotu yorumlarinizdan dolayi tesekkurler
sadece sunu soylemek isterim "kinamayiniz kinadiginizi yasamadan olmessiniz"
bosanmak kadar affetmekte bir erdemdir
kocami savundugumda yok
affetmem gerekti affettim bu kadar basit sonrasi yok.....
yeni bir sayfa yeni bir hayat yeni bir gelecek..
her aldatilan bosanmiyor .
ben normalde bu tarz konulara pek yorum yapmazdım , arada böyle yazarım ama ama işte neyse başka yorum yapmama gerek yok.
Allah herkesin çarşısına göre pazar versin.
Bence ortada gayri meşru bebek falan yok. Hande ikisine de tazminat davası açmasın ve bir ömür boyu rahat rahat görüşelim diye oturup planladılar.ne kocası boşanmak istiyo ne de diğer kadın tekrar evlenmek.sadece yarım kalan aşklarını rahatça yaşamak istiyorlar.şimdi bebek bahaneleri olacak.kocası şimdi fır dönüyor bi kaç ay sonra yan çizmeye başlayacak.handeye de vicdan yaptıracak. Aslında zeki adam.bir kadını nasıl hırslandıracağını ve boşanmadan vazgeçireceğini biliyor. Sonuçta herkesin parası ve itibarı kurtuldu.rahatça görüşmek için masum bir bahaneleri de var. Keşke handenin ailesi biraz daha yürekli olsaydı. Hande şöyle ayda 5-10 bin kazanan bir yOnetici falan olsaydı eminim kızlarına kocana dön yuvanı bozma demezdi kimse.o torunlara da paşa paşa bakılırdı.ama maalesef kendi ayakları üzerinde duramıyor ve bir ömür iki çocuGuyla onlara bağımlı yaşayacak diye korktular.kendilerine itiraf edemeseler de gerçek bu bence.yoksa kimse gözünün içine bakıp büyüttüğü yavrusunu bir şerefsizin yanına geri göndermez. Onu çok zor bir hayat bekliyor.allah sabır versin.
en bastan ben buraya yazarken teker teker hepinize gelipte gelin konuma yorum yapin diye yazmadim.
simdi buraya yok yardim ettikte simdi hicbirimizi dinlemiyorda vs. vs. yaziyorsunuz
yine soyluyorum kimse gelipte size yorum yazin diye yavlarmadi
sagolun dedim tesekkur ettim daha benden neyi bekliyorsunuz
bosandim diye yazsaydim cok mu mutlu olacaktiniz
affettim diyorum birkisminiz feminist kesildiniz
affettim ve pisman degilim. pisman olacagimida hic sanmiyorum.
ayrica anneligimi hic kimsede sorgulayamaz.bugun bu karari aldiysam cocugum icin onun gelecegi icin aldim bu karari.
tam da bugün muhammed hocanın facede evlilikler hakkında yazdığı bir yazıyı okumuştum.
evet yaşamadan bilemeyiz ama şu bir gerçek ki siz artık asla eskisi gibi görmeyeceksiniz eşinizi. bunu kendinizde ona olan nefretinizin olduğunu söyleyerek belirtiyorsunuz zaten.. çocuk sağlıklı bir ortamda büyürse mutlu olur. sanmayın ki göstermelik mutluluklar onu da mutlu eder. tam tersine bu şekilde çocuğu daha fazla zehirlersiniz çünkü çocuklar dile getirilmemiş duyguları ve düşünceleri içselleştirirler içlerinde...ve sizin içinizde bir daha eskisi gibi olmayacak olan duygularda, bu bağlamda evliliğinizdeki mutluluğun zaten hayal olduğunu da gösteriyor..
hayatınızdan kendi adıma ders aldım. bizim tek söyleyebileceğimiz Rabbim size sabır versin ve bizi de bu tür zorlayıcı kahredici imtihanlardan korusun. Eşinizi de Allah ıslah etsin... Selametle kalın.
en bastan ben buraya yazarken teker teker hepinize gelipte gelin konuma yorum yapin diye yazmadim.
simdi buraya yok yardim ettikte simdi hicbirimizi dinlemiyorda vs. vs. yaziyorsunuz
yine soyluyorum kimse gelipte size yorum yazin diye yavlarmadi
sagolun dedim tesekkur ettim daha benden neyi bekliyorsunuz
bosandim diye yazsaydim cok mu mutlu olacaktiniz
affettim diyorum birkisminiz feminist kesildiniz
affettim ve pisman degilim. pisman olacagimida hic sanmiyorum.
ayrica anneligimi hic kimsede sorgulayamaz.bugun bu karari aldiysam cocugum icin onun gelecegi icin aldim bu karari.
cok tesekkur ederim sagolun
evet biliyorum hicbirsey eskisi gibi olamiyacak
esimin bir sansi hak ettigini dusundugum icin afettim
ben kimimki affetmiyeyim allah teala bile kullarini afediyor
bir sinavdi bu benim icin ben bu sinavi gecmek istiyorum
imtahan dunyasi ..
çocuk eşindense ve bu kesinleşince eşin yine kuş olup uçacak hande...
sagolun tesekkur ederim allah razi olsun allah kimseye yasatmasin.Bu söyleyeceklerimin hiçbirini kabul etmeyeceksiniz ama gene de içimde kalmasın söylemek istiyorum...
1.si, Eşinizi bir ödül olarak görüyorsunuz ve yalnızlıktan feci şekilde korktuğunuz için boşanmak istemiyorsunuz.
asla neyin odulu aldatilmamin odulumu.yanlizda degilim cok sukur ailem arkamda.
2.si, eşiniz sizi siz eşinizi sevmiyorsunuz sadece düzeniniz yerinden oynamasın ve insanlar sizi ayıplamasın sevmeyenler de sevinmesin diye evli kalmak istiyorsunuz...
esimden nefret ediyorum dogru sevmiyorum artik ama herkes bizi mutlu bilsin diyede affetmedim. evli kalmak istiyorum cunku cocuguma uvey baba duygusu yasatmak istemiyorum.buraya bircok neden yazabilirim. kisaca cocugumu rahatlik icinde bolluk icinde oz be oz babasiyla yasatmak istiyorum. buda en dogal hakkimiz.
3.sü, çocuğun babasız kalma olayını kendinize paravan yapmışsınız siz eşsizlikten korkuyorsunuz başınızda biri olsun o size dayanak olsun istiyorsunuz.
basimizda biri olsun diye de kalmiyoruz kendi kendine yetebilen bir insanim cok sukur. ben sinavi kazanmak istiyorum. siz daha olayi cozemediniz
4.sü, eşinizi diğer kadına kaptırma fikrinden bahsederken aslında eşinizi değil DİĞER KADINDA suçu buluyorsunuz. Size göre aslında içten içe tek suçlu KADIN, eşiniz oyuna getirilmiş bir adamcağız
kesinlikle boyle dusunmuyorum bu serefsizligi ikisi yapti. ikiside suclular
5.si, bu konuyu açarken de zaten boşanmayı aklınızdan bile geçirmemiştiniz çünkü size göre boşanmak kadının değerini düşüren bir kavram ve dul olmak(toplumun verdiği isimle) ayıp.
alakasi yok bugun bosanmadiysam yarin bosanabilirim yarin dul kalabilirim. boyle birdusuncem yok.
6.sı, fikirlerine zerre değer vermediğiniz onca kadın sizin için 80 küsür sayfa yazmış kafa patlatmış üzülmüş, siz ise kalkmış siz mi olacaksınız 2 gün sonra demekle bunca insanın fikrini küçümsüyorsunuz... Size göre ancak sizin yaptığınız doğru...
buda yanlis dusunuyorsunuz hepinize tesekkur ettim baska ne yapabilirim tek tek cicek mi gondereyim adresinize. yada bosandim diye yazsaydim gozunuze girmis mi olucaktim.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Başka denecek bir şey yok... Umarım gün gelir verdiğiniz karardan pişmanlık duymazsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?