en bastan ben buraya yazarken teker teker hepinize gelipte gelin konuma yorum yapin diye yazmadim.
simdi buraya yok yardim ettikte simdi hicbirimizi dinlemiyorda vs. vs. yaziyorsunuz
yine soyluyorum kimse gelipte size yorum yazin diye yavlarmadi
sagolun dedim tesekkur ettim daha benden neyi bekliyorsunuz
bosandim diye yazsaydim cok mu mutlu olacaktiniz
affettim diyorum birkisminiz feminist kesildiniz
affettim ve pisman degilim. pisman olacagimida hic sanmiyorum.
ayrica anneligimi hic kimsede sorgulayamaz.bugun bu karari aldiysam cocugum icin onun gelecegi icin aldim bu karari.
feminist kesilmedi kimse ufak çaplı şoklar yaşadık ama geçti..merak etme anladık biz seni.
ayrıca haklısın zorla yazmadı kimse,işte o bizim saflığımız ki senin için üzülüp yardımcı olmaya çalıştık..özür dileriz..sen büyük bir ders verdin bize..
yolun açık olsun,Allah utandırmasın.
hande neden gelip açıklama gereği duydun.yazmasaydın konuna,girmeyiverseydin siteye
haklısın kimseye zorla yazdırmadın ama hepimiz senin için üzüldük.hepimiz senin acını içimizde hissettik.hepimiz senin için dua ettik ve geldin suçluyorsun.
eşinin iş yemeklerine hiç mi gitmeyeceksin,gidersen durumu nasıl izah edeceksiniz
cok tesekkur ederim sagolun
evet biliyorum hicbirsey eskisi gibi olamiyacak
esimin bir sansi hak ettigini dusundugum icin afettim
ben kimimki affetmiyeyim allah teala bile kullarini afediyor
bir sinavdi bu benim icin ben bu sinavi gecmek istiyorum
imtahan dunyasi ..
Hickimseye zorla yazin demedin ama yazdiklarimiza allah razi olsun vs diyordun simdi ne oldu?
Bosandin diye yazsaydin evet ben mutlu olurdum, daha saglikli bir birey gibi davranirdin.
Feminist kesilmeye gerek yok, bir erkekten bosanmak icin illa yuzune tukurmesi gerekmez, baskasindan cocuk peydahlamasi bile cok gecerli bir sebep
Anneligini ben sorguluyorum, guya kiz cocuk yetistiriyorsun, nasil bir orneksin? Kadin ne olursa olsun kocasina boyun egmeli mantalitesini asiliyorsun cocuga.
Dedik ya ileride buyuyunce kocasi kuma getirirse cocugunda senin gibi savasmaya karar verip kocasini affeder :)
Bu karari cocuk icin aldigin masalina ancak kendini inandirabilirsin, sen muhendis kocanin guvenli siginaginda yasamaya karar vermissin aman elinden kaptirma
hicbisi sana adin gibi hicbisi yazmak istemiyorum aslinda
gecmis sayfalarda verdigin ornekle hakaretini iyi etmissin
kotu soz sahibinindir
sen feminist olabilirsin cok belli ama ben degilim
evet cocugumuda boyle yetistirecegim kim ne diyebilir
baska bir sehre tasinacagiz insallah hersey unutacagiz yeni bir hayat yeni bir sayfa acacagiz
Eşinizin sevgilisi de sizinle gelecek mi? Gelmeyecekse eşiniz sevgilisiyle olan çocuğuyla nasıl ilgilenecek?
başlıklar yorum yazmak için açılıyor zaten..sen sitede yeni ve tecrübesizsin..ne melanet adamlar var gördüğün gibi.karısından malını mülkünü kaçırıp öbür o..uya yediren.
kimse burda boşadığı çift başına prim almıyor ki senin boşanmanı hevesle istesin.
biz senin kandırılıp duygusal olarak sonunda daha da çökmeni istemediğimiz için aman ha dedik..sende dönüşü yok artık demiştin..şimdi böyle olunca çok şaşırdı herkes.
yani Allah korusun inşallah günün birinde başka bir ad altında başlık açıp ağlayıp sızlamanı da istemeyiz.
inşallah öbür kadın başkaısndan peydahlamıştır çocuğu da..kocan iyice şeşbeş olur..pişmanlıkla yanar..yoksa kocanın çocuğuysa ilerisi sana zor..
daha da sakinleşince hıncını günahsız bir çocuktan çıkartmak istediğin için kendine de kızacaksın bence..
hayir gelmeyecek . cocugun esimden olup olmadigini bilmiyoruz dogduktan sonra birtakim testler yaptiracagiz ona gore plan program yapilir. su an icin bazi seyleri tekrar yapilandirmaya calisacagiz.uzakta bir yerde.
Bu çocuğun babası eşiniz olduğu belli olursa nüfusuna almayı planlıyor mu?
Konuyu basindan beri takip ediyorum ama ilk yorumum olacak.
Sen esimi affettim diyorsun ama kadinlar kolay unutmaz kolay affetmez. Evde bir huzursuzluk olusturacak bu durum. Ve esin tekrar gidecek diye hissediyorum.
Tabi ins hersey gonlunce olsun.
Bu çocuğun babası eşiniz olduğu belli olursa nüfusuna almayı planlıyor mu?
Kadinin insan gibi yasamasini savunan insanlara feminist diyerek asagiladiklarini sanan kadinlara aciyorum. Bu ne cehalettir?
Cogu insan hak ettigi gibi yasiyor hakikaten, kuman onun cocugu vs vs sacma sapan iliskiler yumaginizda mutluluklar.
Kadin gelmis ay sen feministsin ama ben degilim diyor. Kardesim sen kocana yapisarak yasayabiliyorsan bari sesini cikarma da cehaltin ortaya cikmasin.
Sanki affetmesi cok gururlu ornek bir olaymis gibi. Ne diyelim ornek annesin ornek essin mi? Herkes dogruyu soyluyor aklinca feministsin belli diyerek asagiladigini saniyorsun.
Kocasina yapisanlar feminist degil, insan gibi yasamayi savunanlar feminist evet
bilemiyorum belki alirim belki almam diyor .
ben almasini istemiyorum maddi olarak gereken yardimi yapilcak.
Kadinin insan gibi yasamasini savunan insanlara feminist diyerek asagiladiklarini sanan kadinlara aciyorum. Bu ne cehalettir?
Cogu insan hak ettigi gibi yasiyor hakikaten, kuman onun cocugu vs vs sacma sapan iliskiler yumaginizda mutluluklar.
Kadin gelmis ay sen feministsin ama ben degilim diyor. Kardesim sen kocana yapisarak yasayabiliyorsan bari sesini cikarma da cehaletin ortaya cikmasin.
Sanki affetmesi cok gururlu ornek bir olaymis gibi. Ne diyelim ornek annesin ornek essin mi? Herkes dogruyu soyluyor aklinca feministsin belli diyerek asagiladigini saniyorsun.
Kocasina yapisanlar feminist degil, insan gibi yasamayi savunanlar feminist evet
ya hiçbişi daha evvel bikaç postuna denk geldim.dikkat ediyorumda çok sert bir tarzın var..biraz yumuşatman gerekmez mi?bu kadar ileri gitmeye hakkın var mı?sinirleniyorsan da içinde tutmak zorundasın.ucu sana mı dokunuyor bu mevzunun ki hakarete kadar götürüyorsun işi?banane de geçsene..en doğrusunu ben bilirim iddiasındsın..olay çıkmasın da insan gibi konuşalım işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?