- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
sen benim ağlayıp ona mesaj attığımı nerenden okudun uyduruyorsun acaba!
Ben sadece hakkımı aradım ve sebebı ögrenmeye calıstım..Senin zaten herkesın
konusunu berbat eden,insanları banlatan veya konusunu kapattırtan bir erkek
olduguna ınanıyorum ..
Asıl senın gazına gelmemelı neden işyerini bassın ne olacak orda o kız hemen
ben kocanı kaptım mı dıyecek!Bu ahlaksızlıgı yapan adam zaten yuzsuz olur ve
herkes bılıyor da olabılır bu ılıskıyı ,neden hande kendını rezıl etsın senın gazınla!
Haa unuttum gecenlerde de 3.çocuguna hamıle olup da esıyle arası bozuk olan,
ama bosanacak durumu olmayan senam'a söyledıklerınden ( 3 çocugu da
kendın ısteyıp böyle bır kocadan yapmıssın sımdı de cek cezasını falan dıyodun)
sonra senın bır kadın olamayacagına cıdden emın oldum bence sen artık sus kendı hayatınla
ugras ınsanları rahat bırakmalısın..
Hande bence asla gaza gelme esının işyerıne gıtmen kadar sacma bır tavır olamaz!
Sadece iş çıkısı gidip acıklama bekledıgını anlatabılırsın sakince..Asla çirkef davranma,
dedıklerı gıbı ortalıgı da yıkma..Çünkü onun su an koynundakı o yılan acaıp masum,
kırılgan,yalaka bır melek..Sen sadece gerceklerı ögrenme hakkını al elıne o kadar.
Kadının kım oldugunu söyler mı bılmem ama en azından bır özur borclu oldugu bır
gercek ..Sen hem bosanacaksa neler ıstedıgını de anlatırsın ..Asalet önemlıdır,
kafası basmayan adam sonradan düşününce dıger kadınla Hande arasındakı
farkı daha net görup çook pişman olacaktır ..Bunun için de taviz vermemeli bence..
Bir de hemen guvendıgın bır arkadasını da olsa ara cagır canım yalnız olmamalısın
ve en azından bır kısıyle paylasmaya calıs(
sen benim ağlayıp ona mesaj attığımı nerenden okudun uyduruyorsun acaba!
Ben sadece hakkımı aradım ve sebebı ögrenmeye calıstım..Senin zaten herkesın
konusunu berbat eden,insanları banlatan veya konusunu kapattırtan bir erkek
olduguna ınanıyorum ..
Asıl senın gazına gelmemelı neden işyerini bassın ne olacak orda o kız hemen
ben kocanı kaptım mı dıyecek!Bu ahlaksızlıgı yapan adam zaten yuzsuz olur ve
herkes bılıyor da olabılır bu ılıskıyı ,neden hande kendını rezıl etsın senın gazınla!
Haa unuttum gecenlerde de 3.çocuguna hamıle olup da esıyle arası bozuk olan,
ama bosanacak durumu olmayan senam'a söyledıklerınden ( 3 çocugu da
kendın ısteyıp böyle bır kocadan yapmıssın sımdı de cek cezasını falan dıyodun)
sonra senın bır kadın olamayacagına cıdden emın oldum bence sen artık sus kendı hayatınla
ugras ınsanları rahat bırakmalısın..
Hande bence asla gaza gelme esının işyerıne gıtmen kadar sacma bır tavır olamaz!
Sadece iş çıkısı gidip acıklama bekledıgını anlatabılırsın sakince..Asla çirkef davranma,
dedıklerı gıbı ortalıgı da yıkma..Çünkü onun su an koynundakı o yılan acaıp masum,
kırılgan,yalaka bır melek..Sen sadece gerceklerı ögrenme hakkını al elıne o kadar.
Kadının kım oldugunu söyler mı bılmem ama en azından bır özur borclu oldugu bır
gercek ..Sen hem bosanacaksa neler ıstedıgını de anlatırsın ..Asalet önemlıdır,
kafası basmayan adam sonradan düşününce dıger kadınla Hande arasındakı
farkı daha net görup çook pişman olacaktır ..Bunun için de taviz vermemeli bence..
Bir de hemen guvendıgın bır arkadasını da olsa ara cagır canım yalnız olmamalısın
ve en azından bır kısıyle paylasmaya calıs(
Ben hala farkı anlayıp utanacak adam zaten böyle bi'şeye kalkışmaz diyorum. Aradan onca zaman geçip, öbür kadından tekmeyi yiyip de "hatamı anladım" deyip bana geri dönmesi benim içimi soğutmazdı.
Asaletten anlayacak insana öyle davranılır. Siz hiç gördünüz mü kavgada; ya ben napıyorum ben küfür ettikçe adam bana beyfendi diyor utandım bak deyip boş boş bakanı...
İşyerine gidip ağlasın, bağırsın demiyor bence hiç kimse:26: En azından onun işyerinde saygı çerçevesinde sorular sorması o adamı yerin dibine sokacaktır zaten.
Düşüncelerin yersiz değil demek ki
Hiç birşey yoksa bi kişi şifresini neden değiştirdi diye sorulduğunda bu kadar canavarlaşmaz ( sizin tabirinizle )
Bir de çok büyük bir olay olmuş gibi valizini toplayıp gitmez
Zaten aklında birşeyler varmış gibi geldi bana
Allah sizin ve yavrunuzun yardımcısı olsun
Gidecekse iş yerine hiç bir şey söylemeden o yüzüğü suratına fırlatmak için gitmeli
artık kocası düşünsün o saatten sonra ordakilere nasıl açıklama yapacağını
Sağa, sola ne yana baksam aldatan erkekler! Kaç kez duydum. Kaç yuvanın yıkıldığına şahit oldum -kendiminki de dahil-. Nasıl bir millet olduk biz, vefa duygumuz, şerefimiz, namusumuz nereye gitti?
Elmayra böyle şeyler normalleştirildikçe daha çok duyacağız emin ol.eskiden yok muydu,tabii ki vardı ama uluorta değildi.şimdi kadın kacısını aldatıyor,kocası kadını ve hala bu evlilikleri normal bir şekilde devam edebiliyor..ne kadar ilginç dimi?
bak buradan bile evli adama aşık oldum,evliyim eşimi aldatıyorum,kocam beni aldattı vb.. isimli konular açılıyor ve bir süre sonra empati sözleri devreye giriyor.bu çok anlıyışlı olduğumuz için değil bunları kanıksadığımız için bence.çünkü şaşırmıyoruz artık,tepkimiz bile çok daha ılımlı.yoksa şeref namus hala olduğu yerde duruyor :)
Doğru söylüyorsun canım kanıksadık. Adam karısını aldatıyormu; aaa kadın ne yaptı acaba?, kadın kocasını aldatmış; adam kesin haketmiştir bu durumu- tepkileri veriyoruz artık.
Haklısın eskiden de vardı ama bu kadar yozlaşmamıştık. Çok üzülüyorum ben. Doyumsuz, ac bir nesil olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?