bilemiyorum sanirim bitiyor...

diger konumu actigimda isimlerini hatirlamiyorum bir kac arkadas yazmisti ornek vermislerdi.
paraya bulup eslerini birakan veyahuttta aldatan ornekleri sunmuslardi goz ucuyla korka korka okumustum
cunku benim ki yapmazdi ya ben cok guveniryordum ya benim kocam yapmazdi.....
ne kadar safmisim ne kadar salakmisim...
son zamanlarda birseyler hissetsemde hic ihtimal vermiyordum yapmazdi o...
gozlerimde demekki bir perde varmis
demek basiretim baglanmis
hicbirzaman karsisina gecip benim sayemde adam oldun gibi birsey ima dahi etmedim.
ama mahkemede yuzune haykiricam.
ben adam ettim onu simdi soyluyorum sayemde biryerlere geldi.
allah ona mutluluk yuzu gostermesin.
cocugumun ve benim ahimi birakmasin.

Cudana kullanıcısından alıntı

Bence olay konu sahibinin kapalı olması ya da eşinin onun orada sıkılacagını düşünmesi degil.

Tamamen eşinin kendini düşünmesinden kaynaklanıyor.
Çünkü eşi oraya giderse belki de farklı şeylere şahit olacaktı...

O arkadaşlardan biri de bendim sanırım

Yanılmayı çok isterdim çokkkkkkkkk (((

cnm çok haklısın su anda hep sorgularla basbasasın ve kımseyle paylasmak ıstemıyorsun
duyulmadan bu ruya bıtecek kımse bılmeden uyanacaksın ve gelecek sanıyorsun(

evet icimi okudun sanki
bir ruya olmali diyorum bazen kendime
bazen hayal goruyorsun hersey hayal ediyorsun diyorum
kosede konsolun ustundeki resim ilisiyor gozume takilip kaliyorum....
bosanmak cok zor ve cok acili olucak...
su an ne kadar nefret etsemde ben esimi cok seviyordum ......cok seviyordum ben onu cokkkk

Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini
Yazık olmuş o gözlerden sana akan yaşlara
Bir zamanlar sevginle ateşlenen başımı
Dizlerinin yerine dayasaydım taşlara
Hani bendim yedi renk hani tende can idim
Hani gündüz hayalin geceler rüyan idim
Demek ki senin için aşk değil yalan imiş
Acırım heder olan o en güzel yıllara

Canım senin adına üzüldümAllah yardımcın olsun.Yuva yapmak basittir ama yıkılması o kadar zor olabilir.Allah kimsenin mutluluğunu bozmasın.Eşinde valizini toplayıp gitmek için önceden planını yapmış zaten.Kafasında kararını versin o kadar acımasızlaşmışki seni ve günahsız evladını o evde bırakıp gidecek kadar bundan sonra neler olacağını düşünmeyip gidecek kadar bencilmiş demekki.Kusura bakma böyle yazdığım için ama eşine kzıdığım için böyle dile getirmek istedim.Hakkınızda hayırlısı olsun.Bundan sonra çok iyi düşünüp karar vermelisin.Şu anda sağlıklı düşünmen mümkün değil.Şaşkınlık içindesin haklı olarak.Kaç senelik eşin kolay değil tabiki.Bizler nekadar anlatıp teselli etsekte siz yaşadınız eşinizle bir yuvayı paylaştınız.Allah kaldıramayacağı yükü vermezmiş kullarına.İnşallah pişman olur eşin hatasını anlar.Anlamasada kendi yansın derdine.İnşallah sen ve evladın için sizi ne mutlu edecekse o olsun.Allah yardımcın olsun

hersey biryana o hatiralar yok mu o hatiralar onlar nasil silinir ki ...
beynime bir igne yapilsa hic yasanmamis olsa keske...
hatiralarim beni yiyecek sonum o hatiralardan olur olursa...

bekar kizlar gorun okuyun ders alin
hicbir erkege iyilik yapmicaksin fedakarlik yapmicaksin
sonunuz benim gibi olmasin istiyorsaniz akilli davranin...
asklar yalan oldu artik...
beni cok seviyordu askini 5 kurusa 1 bedene satti.....

Birşeye çok rastladım bu kk da eşiyle ilgili öylesine bir konu açan kadınlar çok değil 5 gün sonra aldatıldığı haberini alıyoruz aslında kadın olarak içgüdülerimiz çok kuvvetli ama kondurmak istemiyoruz.

Son düzenleme:
sana yardım edebilmeyi o kaadar çok isterdimki...
içindekki yangını yok etmeyi, gerçekten çok üzüldüm ya

Hani bir şarkı var ya ihaneti çok iyi anlatan ,onu sana armagan edıyorum cnm:

Yalanlar üstüne yazılmış bir aşkmış seninkisi
Nasıl bir başkası olur,ne vermedim ne yetmedi!
İnkar etme ne olur,yalan mıydı söyle hadi
o TOZLU YOLLARDAN nasıl geçer çok seven biri(((

giderken bilgisayarınıda götürmüş mü?
facebookuna bir şekilde ulaşabilirmisin?
ya o kadar çok istiyorumki ayağına dolansın ya
hiç mi insanlıktan nasibini almamış
bu erkekler gerçekten çok bastler...
evli erkeklerle olan kadınlarda, yuva yıkanın yuvası olur mu be

sarkilarda teselli ariyorum dinliyorum butun sarkilar bana caliyor bana armagan edilmis gibi...

evet laptopunuda almis herseyini aldi parfumunu bile almis
kalan mutfaktaki buyuk fincani uzerine bizim oldugumuz resmi yaptirmisti gecen bir dogumgunumde
birkac gomlegini ve ceketini 2 cift ayakkabisini birakmis
birde cocugumun bebeklik fotoraflarini almis bir kismini

kubra kusura bakma bazi sorulari gozden kaciriyorum
facebookuna ulasamiyorum sifresini degistirmis yeni sifreyi vermedi
zaten hersey ortada artik ulassam ne olur

kusura bakma ama tam bır s..k aynı benım kocam gıbı !! ya resımle cocugu sevmek aynı sey mı benım
esım de her gelısınde fotolarını flash dıske atar gıder ahmaklar kucuk beyınlıler ya( cocugun kac
yasında

hem cocuk gozum de yok diyor hem resimlerini almis tutarsiz kisilik iste
kucuk 2 yasinda cok tatli canim o benim yasam kaynagim herseyim o olmasaydi bunlari kaldiramazdim
bu evlilikten tek karli cikarim yavrum allah yoklugunu gostermesin

Sen sukünetini koru canım asaletinden ödün verme,diğer kadın da ap..l kocan da şaşırsınlar
kolay oldu diye düşünsünler..Sen şimdi tam çıkmazdasın di mi..Diyorsun ki:

-Biz bunu yaşayamazdık büyük bir aşkımız vardı
-Ben nasıl bu kadar sevdim de gözümü kör ettim o yapmaz sandım ne safmışım
-Neden o kadını bana tercih etti
-Bebeğimizi bırakacak kadar bende olmayıp onda olan neydi?
-Kim bu kadın kocama nasıl davrandı da kandırdı
-O benı bırakmıs olamaz hala cok sevıyor benım gıbıdır unutamaz guzel anıları
-o kadar emegımın ödülü bu mu olacaktı
-cevremızdekı tum evlılerden daha ıyıydık

vs vs di mi..Sen sımdı hep kendını suclama dönemındesın,yaptıgın hataları düşünüp
keske yapmasaydım demek bu yuzden baskasına gıttı sanacaksın ,oysa bu olay sadece
ahlaksızlık ve onun secımı..Çocugunu,mınıcık evladını bırakacak kadar babaymış(
Bunu da yaklasık 1 ay sonra görmeye baslarsın canım..Çek acını dibıne kadar ben cektım
bak 2 ay oldu hergun gözlerım akarak uyanırdım aglarken 10 aylık mınık kızım yuzume
guler elını surer sılerdı aklınca yaslarımı ( Şimdi daha ıyıyım ...Senın durumun daha zor
bebegın konusup babam nerde dedıkce acın depresır(

Buradakilerin gazina gelme, asaletini koru diyenlerde kocasina gunde 5 defa mesaj atip aglayanlar.

Eger kocan, su mesajdan sonra donse de kabulunse sesini cikarmadan bekle.

Eger artik donse de kabul etmem diyorsan o zaman haddini bildir, isyerine git yuzune vur, arkadaslar da demis o kadina da dava ac.

Ikisinin de burunlarindan fitil fitil gelsin.

Canim bence ailene söylemelisin bunu, yanliz atlatamazsin..Tamam ailen karsi cikmis olabilir bu evlilige, ama yinde onlar senin ailen, annen baban. ne olursa olsun onlar seni atamaz, sana destek cikarlar...onlarla konus bu konuyu lütfen inan pisman olmazsin

Bu aşamadan sonra dışarıdan bakan objektif bir çift göz olarak size şunları diyebilirim;

Hiç bir erkek biz kadınlar gibi "asil durayım da o utansın" mantığını anlamaz. Aksine siz sustukça tepenize çıkar. Eğer erkekler öyle asaletten, asillikten anlasaydı emin olun şuan o kadar verdiğiniz emeğe karşılık ayaklarınızı öpüyor, başının üstünde gezdiriyor olurdu.

Lütfen ama lütfen onun parasını pulunu istemem gibi gurur oyunlarına girmeyin. Sizin bir evladınız var kendi gururunuz için çocuğunuzu hiç bi'şeyden mahrum bırakamazsınız.

Zaten görüyoruz ki bu zamana kadar sizin "aman o mutlu olsun da" demeleriniz bu adamı böyle yüzsüz yapmış. Hata gibi söylemiyorum yanlış anlamayın ama n'olur şimdi de susmayın. Sizin ne kadar güçlü olduğunuzu gösterin ona!

Gerekirse iş yerine gidin "bana bu mesajı açıklamaya mecbursun" deyin. Bırakın ya adam bi'kere yaptıklarının sonuçlarına katlanıp utansın, çevresine karşı zor duruma düşsün kıvransın yaptığı pislikten çıkmaya çabalarken.

Ve en önemlisi tazminat davası açın ona ve o kadına... Alabildiğiniz her şeyi alın. Zerre acımayın.

Yineliyorum: Bir erkek eğer "eşim bu durumda bile okadar asil davrandı ki yaptıklarımdan utandım" düşüncesine çok zor kapılır, eğer bu zihniyete sahip olsalardı şu durumlar zaten hiç yaşanmazdı.

Şimdi gurur yapmalık zaman değil. Allah'ım size önce kendiniz sonra evladınız için güç versin de bu zor günlerden dimdik çıkın. Güzel günler size çok yakın olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…