bilemiyorum sanirim bitiyor...

Bildigim kadariyla o kadina dava acabiliyorsunuz. Esiniz mesaj atmis itiraf etmis sizi aldattigini. Avukat degilim ama bu durumda siz dava acabilirsiniz. Maddi manevi tazminat, nafaka davasi, o kadina da ayni sekilde tazminat davalarini yagdirin üstlerine. Arkadaslarin dedigi gibi ben de gurur meselesi yapmaz corabina donuna kadar alirdim. Bilgisayari evde biraktiysa hemen götürün bir servise. Onlar bulur sifreyi.

Valla kendinizi toplayin, söyle takin takistirin sanki özel bir yere gidiyormus gibi giyinin gidin bu adamin isyerine. Hatta ben olsam gider amiri patronu her neyse onunla da konusurdum. Bu cati altinda böyle ahlaksizliklara nasil göz yumabildiklerini buranin nasil bir isyeri oldugunu sorardim. Iki yasindaki bebegini bile silip atan bir adam, burayi yasak ask yuvasi haline nasil getirebiliyor diye verirdim gazi patronuna. Ben bu adami zaten sildim yolverdim ama mahkeme asamasinda buradaki herkese mahkeme celbi göndertecegim, hatta sizi bile sahit olarak dinletecegim. Isterseniz koruyun kollayin kendisini ama mahkeme karariyla bu adamin ve bu kadinin buradaki bütün yazismalarini istetecegimi ve o kadina da tazminat davasi acacagimi söylerdim.

Daha önceki konunuzda belirtmistiniz ya esim benden utaniyor diye. Zaten onu okuyunca bile beni kasinti tutmustu. Bir erkek cocugunun annesinden nasil utanir ya! Sakin ama sakin gurur meselesi yapmayin maddi konularda. Ben calisir cocuguma bakarim ondan gelene ihtiyacim yok demeyin ne olur. Yaptigi ahlaksizligi ödüllendirmis olursunuz. Bir baba 2 yasindaki minicik bebegi icin nasil söyler gözümde yok diye? Emeginizi insanliginizi sömürmüs, simdi de mendil gibi firlatabilecegini saniyor öyle mi? Arkadasim firtina gibi esin valla. Gözü yasli eve kapatmayin kendinizi. Iki eliniz yakalarinda olsun. Zaten böyle kadinlar para varsa vardir. Para suyunu cekince veya nafakadan sonra eline az bir miktar kalinca ask mesk kalmaz ortada. Böyle kadinlar diye asagiliyorum cünkü kücücük bir bebek var ortada babasiz kalan. Ha sadece kadini sucluyorum sanilmasin, o esim dediginiz adamin yatacak yeri olmasin insallah. Hadi sizi gectim bebegine nasil kapiyi vurup arkasini dönebildi.

Ayrilmanin bile bir yolu yordami adabi var. Bu ne kansizlik! Kadin yillarca elinden gelen herseyi yapmis, varlikta yoklukta yaninda olmus, elindekini avucundakini yoluna sermis, evlat vermis karsiliginda kusura bakma baskasi var. Yok efendim baskasi olamaz. Sevgisi bitmisse saygisi olacak. Kücük bebegi varsa herseyden herkesten önce onu düsünecek. Egitimi sagligi yetistirilmesi...

Konu sahibi sizi üzmek amaciyla asla yazmadim bunlari. Bir kriz-yol ayirimindasiniz, bizlerin de yaninizda oldugumuzu bilin. Dik durun, bu adam icin gözyasi dökmeyin. Yazik günah o masum yavrunuza. Disari cikartin gezmeye götürün öpüp onu cok sevdiginizi falan söyleyin. Unutur belki babasinin bagirip cagirip oraya buraya vurdugunu.

Rabbim size güc kuvvet versin. Böyle birsey eminim ki cok zordur.

Ama cocugunuz icin güclü olmak zorundasiniz. Buna mecbursunuz. Ondan önce cocuktur onu düsünün ve önce kendinizi toparlamaya calisin.

Kusura bakmayin belki icinizi aciticaktir ama eger bir erkek gidiyorsa bukadar rahat (hele ki daha bebek diyilicek bir cocugunuz var) demekki hayatinda birileri olabilir. Yinede günahini almamak gerek.
Hemen önyargida suclamakta iyi degil aslinda.

Üzülmeyin diyemicem cünkü hernekadar desekte sizin icinizde firtinalar kopuyodur. Fakat siz cok degerlisiniz sakin bir erkek icin degerinizi kaybetmeyin.

Bir kac gün belki uzaklasmak ikinizede iyi gelicek. Esiniz sakinlesince aricaktir sizi.

Tekrar Allah yardimciniz olsun....

Rabbim size güc kuvvet versin. Böyle birsey eminim ki cok zordur.

Ama cocugunuz icin güclü olmak zorundasiniz. Buna mecbursunuz. Ondan önce cocuktur onu düsünün ve önce kendinizi toparlamaya calisin.

Kusura bakmayin belki icinizi aciticaktir ama eger bir erkek gidiyorsa bukadar rahat (hele ki daha bebek diyilicek bir cocugunuz var) demekki hayatinda birileri olabilir. Yinede günahini almamak gerek.
Hemen önyargida suclamakta iyi degil aslinda.

Üzülmeyin diyemicem cünkü hernekadar desekte sizin icinizde firtinalar kopuyodur. Fakat siz cok degerlisiniz sakin bir erkek icin degerinizi kaybetmeyin.

Bir kac gün belki uzaklasmak ikinizede iyi gelicek. Esiniz sakinlesince aricaktir sizi.

Tekrar Allah yardimciniz olsun....

Canim kusura bakma ben bunu simdi gördüm. cok zor bir durum inan ben bi an kendimi senin yerine koydum bas etmesi cok güc. Ama bak o sana deger vermemis verseydi bu sekilde yapmazdi.
Zaten dedigim gibi bi erkek gidiyosa elini kolunu salliyarak yani cikiyorsa yuvasindan demekki birileri varki, yoksa gitmez. Cünkü erkeklerde malesef o g.. yok kbamayin ama öyle.
O yaptigiyla cok cekicek daha Rabbim onlarin hesabini sorucak.

Senin ona karsi yapman gereken dimdik durdugunu göstermen. Inan bana bu bi erkegin canini daha cok acitir. O saniyor ki sen ondan sonra yikilicaksin ediceksin ama öyle olmadigini göster ona.
Cocugunuda gösterme. O msjida silme lütfen. Dava actiginda karsi taraf gösterirsin hakime. BU arti bir delil olarak geciyor.

Ben size 100% katiliyorum. Sakin gurur meselesi yapilmasin bu tür konular herseyini alin. hatta isyerine gidin bencede patronuyla konusun.

vay be çok iyimiş bu

içim parçalandı ya
Allah kahretsin onu , yanına bırakmasın ya yazıklar olsun gerçekten
Allah çok büyük o kadar emeğin var bak görüceksin kalmıcak yanına
sakın bırakma kendini sakın
bu işin peşine düş, donuna kadar al hepsi senin ve çocuğunun hakkı
o kadınıda süründür, duygularına kapılma akıllıca davran
o kadar sinirlendimki, yazıklar olsun bu erkekler ne kadar alç.ak ya
sana nasıl böle bi kazık atar yazıklar olsun tahmn etmiştim çok yazık ya
sakın bırakma kendini sakın, salma kendini seni bitik halde görmesine izin verme
bu iş elbet tersine döner, ya bi erkeği cidden eline para geçince tanırsın, doğruymuş
o kadar üzüldümki

henuz yorumlarinizi okumadim sayfa ilerlemis eminimin hepiniz destek olmak icin yazdiniz
allah hepinizden razi olsun.
bana gelince cok bitkinim dun gece hic uyuyamadim. bu gecede uyuyamiyacagim.
dusunceler susmuyor uyumama izin vermiyor.
daha ailemi bile aramadim. kendime yediremiyorum olanlari.
nerde hata yaptim. daha hayat benim icin yeni basliyacakti.
nasil derim yillarca yaninda durdugum adam bana bunu yapti gitti.
ailemin rizasi olmadigi halde evlendigim adam bunu yapti.
en guzel yillarimi,gencligimi,guzelligimi en saf duygularimi herseyimi vermistim ben bu evlilige.
canimdan candi cok sevmistim ben.....
ugruna herseyi goze aldigim adamdi o...

yok yok biseyler normal degil. ben normal degilim. ben bittim. kandirildim ben.
evde biraktigi 3-5 parca esyasina diktim gozlerimi oylece bakiyorum . kahretsin iyi gunlerimiz hep gozlerimin onune geliyor....
kahretsin resimlerimiz evin her odasinda bulunuyor...
elim hicbirseye gitmiyor.kaldiramiyorum o resimleri......neden....neden...

yillarima aciyorum su an doktugum gozyaslarima aciyorum kendime aciyorum cocuguma aciyorum....

bir ben miyim perişan gecenin karanlığında
yosun tuttu gözlerim yalnızlar rıhtımında

bütün gece ağladım dalgalar kucağında
yosun tuttu gözlerim yalnızlar rıhtımında

bir beni mi unuttular uçup gitti martılar
geceler, ben ve deniz yalnızlar rıhtımında

bütün gece ağladım dalgalar kucağında
yosun tuttu gözlerim yalnızlar rıhtımında..........

canim icimi parcaladin,insallah bu günlerde gecicek ve hersey bitecek.ne diyeyim bilemiyorum Rabbim yardim etsin sana,hep güclü olman dilegiyle....

Sen çok güçlü bir kadınsın neleri aşmışsın,nelerin mücadelesini vermişsin.. Bunu da aşacaksın.. Hiçbir şey bitmedi,daha yeni başlıyor hatta.. O adam köpek gibi pişman olacak.mutsuz olacak,sen mutlu olacaksın hiç merak etme..Allah büyüktür.

Allah yardımcın olsun..

onun aci cekmesini istiyorum benim su an cektigim aci gibi acilar cekmesini diliyorum bir yanim bunu dilerken
diger yanim dusunme oyle bosver cocugunun babasiydi seni onu sevdin seviyorsun nasil unutursun diyor....
herseye sitemim var. bu yasadiklarim gucumun ustunde seyler. gucum yetmiyor dayanmaya.
ben hak etmemistim. neden ben . cok guveniyordum. nasil nerde ne zaman ne sekilde .kimdi o kadin guzelmiydi. benden ne fazlasi vardi hep bunlari dusunuyorm..

(( çok merak ediyordum seni takip ediyorum handee yıkılma ayakta durmaya çalış evladın için güçlü bi kadınsın belliki hiç birşey için geç deil donuna kadar al o pisligin rezil etkiiii verende allah alanda allah

ne olacak simdi benim hayallerim...basi bos kaldilar
ne olacak simdi benim emeklerim...heba olup gittiler
ya o guven duygusu birdaha tamiri olurmu....birdaha kime guvenebilirim ben
cok sevmisti yaninda oldugum sure asamiyacagimiz hicbirsey olmiyacakti....asamadigimiz tek sey ihaneti oldu evet ihanetini asamiyacagiz....

sagolun tesekkur ederim burasi bir nebze olsun iyi geliyor. icimi dokuyorum evin icinde gunduz aglamiyorum cocugum yeterince uzuldu daha fazla uzulmesin diye.
ama aksam oldu gece coktu karanlik basti ruhumu ...tutamiyorum dokuluyor gozyaslari elimde degil.
gittigi icin hic uzulmuyorum. giden yillarima uzuluyorum. onun icin verdigim cabalara uzuluyorum.hak etmedim bunu...ihaneti hak etmemistim.

ya tamamda daha neyi bekliyorsunn haber etsene aileneee en azından destek olurlar tek başına aşabilecegin bi sorun deilkiii yazık kızına ilgilenemiyorsundur belki sıkıntıdannn neden susup bekliyorsunn bu kadarrr seessizzz olmaaa bir silkelen kendine gel biliyorum çok zor bi durum allah düşmanımın başına vermesinnn ( ama yanlız aşabilecen bi sorun deilll kendine zarar verirsin felannn yazıkk degmezzz o aşagılık insanaaaa kendine gel ona verebilecen en büyükkk dersleri verrr

beynim dondu sanki hicbisey dusunemiyorum olanlardan baska...odaklandim sadece ona ve gecen 7 yila.
yapamiyorum ellerimin kollarimin gucu kalmadi bedenim beni tasimiyor tasiyamiyor. yuk cok agir geldi.
aileme bu aglamakli halimle gucsuz durusumla haber vermek istemiyorum.
kendi verdigim kararimin kendi kurbani oldugum icin karsilarinda dik durarark bu haberi vermeliyim.
belki yarin birkacgun sonra en guclu maskemi takip cikicam karsilarina...

haklısın seni anlamaya çalışıyorumm ama tek başına aşabilecegin bir sıkıntı deil destege ihtiyacın var hiç bir ailede senin bu akdar üzülmene izin vermezz arkadaşımmm o adamın yaptıkları yanına kar kalmasınnn özellikle onun attıgı mesajı silme o sanaaa sonra gerek olacakk o 7 yılll kıymetli olsaydı sana bunları yaşatmazdı kanı bozukkk ş...sizzz

Yaşadıgınız şey kolay degil.

Hatta belki de bir kadının yaşayacagı en zor şeylerden biri...

Kendinizi bırakmamaya, evladınız için ayakta kalmaya çalışın.

Aldatıldım diye düşünmeyin, aldattı diyin.
Suçu kendinizde aramamaya çalışın lütfen...

Elbet bunların hesabını da bir soran çıkar, kimsenin yaptıgı yanına kar kalmaz diye düşünün.

Allah yardımcınız olsun

keser döner sap döner gün gelir hesap döner elbet pişman olacaktırrr allah ıslah etsinn o 7 yılındaa o sabınında ahının altından kalkamayacakkk emin ol bundan üzülme sen allaha sıgınnn

cnm çok haklısın su anda hep sorgularla basbasasın ve kımseyle paylasmak ıstemıyorsun
duyulmadan bu ruya bıtecek kımse bılmeden uyanacaksın ve gelecek sanıyorsun(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…