Yok ya bayadır lafı geçmiyordu yine lafını durup dururken etti.Buluştuya istwmediğiniz halde. Güya aklınca size sürekli anlatarak vicdan rahatlatmaya çalışıyor. Yanlış birşey yapmadım bak muhabbetimizi bile anlatıyorum hesabı
Ya hiç hesapta yokken lafını ediyor. Mesela geçen kendine bir kazak gösterdim. Hemen Ayşe de bu kazaklardan giyiniyor hep dediBilerek yaptığını düşündüm ben. Sonuçta rahatsızsınız o kızın konusundan. O yokmuş gibi davranabilir hiç onun hakkında konuşmayabilir AMA görüşmeye devam ederlerse sonra bi şekilde o kızla ilgili bilmen gereken bir şeyi bile sana söylemezse çok bozulursun.
Dengeli bir şekilde anlatması onun da içini rahatlatıyordur.
Bir kaç kez sabrettim kızı gözüne sokmamak için ses çıkarmadım ama artık dayanamıyorum ya bide bilinçsiz yapıyor kıskandırmak için değil. Ve bu en kötü olanı.Valla ben istemediğim halde buluştuysa eğer zaten sonrası için bir söz hakkı asla olmazdı..
Kıskandırmaya çalışıyor sanırım
Diğer ihtimal kızdan hoşlanıyor olması.. iyi gözlemle derim varsa bir şey çıkar kokusuBir kaç kez sabrettim kızı gözüne sokmamak için ses çıkarmadım ama artık dayanamıyorum ya bide bilinçsiz yapıyor kıskandırmak için değil. Ve bu en kötü olanı.
Bende öyle düşünüyorum sanki bazı duygularını bastırmış gibi.Diğer ihtimal kızdan hoşlanıyor olması.. iyi gözlemle derim varsa bir şey çıkar kokusu
İnşallah öyle değildir ama oladabilirBende öyle düşünüyorum sanki bazı duygularını bastırmış gibi.
Ayşe’ye hayranlığı varYa hiç hesapta yokken lafını ediyor. Mesela geçen kendine bir kazak gösterdim. Hemen Ayşe de bu kazaklardan giyiniyor hep dedi
40 kere dedim ki lafını etme. İster istemez ediyor ya çok sinirlendim.Sevgiliniz sizden ayrıyken takıldığı bir kız hakkında gayet normal konuşuyor onunla ilgili örnekler veriyor ve siz hala sakin sakin çözüm mü arıyorsunuz bence sevgilinizi kendi haline bırakıp biraz uzaklaşın bu ne rahatlık
Bende öyle düşünüyorumAyşe’ye hayranlığı var
Afedersin ota boka aklı yetiyor. Buna mı yetmeyecek. Birinci ihtimal sanırım.Ya hoşlanıyor ya da zekası geri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?